gunaydın kızlar. Ben nİsan başı iş başı yapacağım. Ve bir bakıcı bulmak durumundayım. Yarın ilk kişi görüşmeye gelecek. Çocuk gelişimi mezunu imiş , 45 yaşında. referansları gayet iyi. 17 ve 14 yaşında 2 çocuğu varmış. ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum . 4 aylık çocuk nasıl bırakılacak ? off tıkanıyorum resmen. kayınvalidem ve annem arada gelip kontrol edecekler ama onlar olmadığı zaman?? düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. 1 sene boyunca 4 gün gideceğim işe. süt iznimi öyle kullanacağım. cuma , cumartesi pazar oğlumla olacağım . ama ya diğer 4 gün. Allahım inşallah iyi , helal süt emmiş birisidir.
bişiiler yasınn banaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:
kötü anne değilim di mi bennnsenağlama
esmer canım çok geçmiş olsun
hastane bulmanıza ve de ayaz'ın küvöze girmemesine çok sevindim
inşallah biran önce çıkarsınız
ooo amma yaptın canım yaaa.
sen kötü anneysen ben oğlunu sobada yakmaya hazırlanan üveyden de beter anne olurum. kaydirigubbakcemile3
bebek hastanede ben işteyim şu an, evde bile değil yani.
ben oğlumu bıraktığımda daha 2 kilo bile olmamıştı, henüz ağlamayı bilemiyordu.
onun selameti açısından çalışmaya mecburum dedim, ilk gün ağlaya ağlaya geldim ama geldim.
böyle düşünme sakın, kendi kendini dolduruşa getirme..
gunaydın kızlar. Ben nİsan başı iş başı yapacağım. Ve bir bakıcı bulmak durumundayım. Yarın ilk kişi görüşmeye gelecek. Çocuk gelişimi mezunu imiş , 45 yaşında. referansları gayet iyi. 17 ve 14 yaşında 2 çocuğu varmış. ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum . 4 aylık çocuk nasıl bırakılacak ? off tıkanıyorum resmen. kayınvalidem ve annem arada gelip kontrol edecekler ama onlar olmadığı zaman?? düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. 1 sene boyunca 4 gün gideceğim işe. süt iznimi öyle kullanacağım. cuma , cumartesi pazar oğlumla olacağım . ama ya diğer 4 gün. Allahım inşallah iyi , helal süt emmiş birisidir.
sağol esmerim. çok iyi geldi yazdıkların opuyorumnanaktan
küveze girmemesine ben de sevindim inşallah gerek kalmaz .Ayaz bebek biran önce iyileşsin istiyorum ben de artık .Allah şifasını tez zamanda versin inşallah...günaydın herkese..
hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. hepsini okudum ama özellikle alıntılamadım çok yer tutacak diye.
Zeynep Kamil Hastanesine yatışı yaptık en sonunda dün. Pendik başhekimiyle telefonda konuştuk, "Zeynep Kamil daha kapsamlı ben sizi oraya yatırtırım" diyince bizde oraya gittik.
Hastanelerin hali içler acısı, anlatamam size. Bütün çocuklar mı hastadır nedi anlamadım gerçekten.
Neyse gittik hastaneye hiç sıra almadan hemen muayenemiz yapıldı. Damar yolumuz -dakika tuttum- 38 saniyede açıldı. Kartaldaki beyinsiz hemşireye bir daha bela okudum.
Serviste yer yoktu ve yatak boşalmasını beklemek için müşaade odasına alındık. 3 oda var hepsi maksimum 10 metrekare ve herbirinde 9 çocuk 9 refakatçi var; içeride nefes alınmıyor.
Çocuklar burada bekliyorlar serviste yer boşalmasını. 6 gündür orada olan 40 günlük bir bebek bile vardı. Grip diye gelmiş o kalabalıkta zatürre kapmış.
4-5 saat orada durduktan sonra intaniye (bulaşıcı hastalıklar) servisinde yer açıldı. doktor "orada odadan çıkarmadığın sürece risk yok, burada tutarsan bebeği mutlaka başka şeyler kapar" dedi. bizde yatırdık.
ben bugün mecburen işe geldim. gündüz annem bakacak gece ben kalıcam bakalım ne kadar idare edebileceğim böyle..
intaniye servisi de yarı açık falan değil bildiğin tam kapalı cezaevi. ziyaretçi yasak, bebeği odadan çıkarmak yasak, refakatçi değişimi günde 1 sefer yapılıyor o da değişim için 2.refakatçi odaya çıkamıyor,, görev değişimi koridorun başında olacak, odaya 2.kişi asla giremiyor..
odanın içi 30 derece falan herhalde. kurdeşen döktüm bütün gece.. Ayaz'ın normalde 36,3-36,4 olan ateşi dünden beri odanın sıcaklığından 37,2-37,3 civarında..
Bur arada p.tesi günü gittiğim Maltepe Üniversitesi hastanesindeki hoca bize mutlaka kuvoze almak gerek, oksijen vermek gerek şu, bu... diye bir dünya şey sıralamıştı. dün Zeynep Kamil'de kuvöze almayacakmısınız dediğimde "hiç gerek yok, vücut sıcaklığını dengeleyebiliyor, tıkanması ya da apnesi de yok boşuna tıkmayalım bebeği içeri" dedi.
bu da özel hastanenin atmaya çalıştığı kazık oluyor sanırsam..
valla ben de verdim oyumu sana bence en güzel poz sizinki olmuş.sen olduğunu bilmesem de yine size verirdim.bu arada maşallah valla juliye nasıl da bilmiş...bu arada evet 12 numero benim. kaydirigubbakcemile3
kız culii nasıl tanıdın doğru düzgün belli bile değil yüzüm, ajan gibisin vallaha.. akannehir
özellikle söylemedim ki içinizden geçene oy verin diye..
canım gerçekten çok zor çalışan annenin işi.benim de çocuklarım bakıcılarla ve kreşlerle büyüdü merak etme.annenler de geleceklermiş nasılsa.hem sen hem de onlar takip edersiniz bebeği olur biter...gunaydın kızlar. Ben nİsan başı iş başı yapacağım. Ve bir bakıcı bulmak durumundayım. Yarın ilk kişi görüşmeye gelecek. Çocuk gelişimi mezunu imiş , 45 yaşında. referansları gayet iyi. 17 ve 14 yaşında 2 çocuğu varmış. ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum . 4 aylık çocuk nasıl bırakılacak ? off tıkanıyorum resmen. kayınvalidem ve annem arada gelip kontrol edecekler ama onlar olmadığı zaman?? düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. 1 sene boyunca 4 gün gideceğim işe. süt iznimi öyle kullanacağım. cuma , cumartesi pazar oğlumla olacağım . ama ya diğer 4 gün. Allahım inşallah iyi , helal süt emmiş birisidir.
küveze girmemesine ben de sevindim inşallah gerek kalmaz .Ayaz bebek biran önce iyileşsin istiyorum ben de artık .Allah şifasını tez zamanda versin inşallah...
valla ben de verdim oyumu sana bence en güzel poz sizinki olmuş.sen olduğunu bilmesem de yine size verirdim.bu arada maşallah valla juliye nasıl da bilmiş...
ben de şimdiden o günleri düşünüyorum
çok zor olacak evde bırakıp işe gitmek
iyi tarafından bak canım 3 gün evde olacaksın
hem annen ve kayınvaliden sık sık kontrol edeceklermiş benim öyle bi şansım da olmayacak
hem neden kötü bir anne olasın ki sonuçta ona daha iyi bir gelecek vermek için çalışıyorsun
görüşeceğin kişi de hem tecrübeli hem de referansları iyimiş
inşallah anlaşırsın kanın ısınır nisana kadar arada görüşerek birbirinize de alışmış olurusnuz
bu arada bakıcıyı nasıl buldun?
aman iyi ol.
40'ının çıkmasına azıcık kalmışken lohusa depresyonuna girme gider ayak.. yerimseniben
inşallah canım sağol. bir danışmanlık şirketi aracılığı ile canım.
40 ım çıkalı oluyor canım ama ben hala depresyondan çıkamadım sanırım.
günaydın kızlar
zilli sabah 5 bucukta uyudu,
babasıda işe gec kaldı sayesinde kaydirigubbakcemile3
esmerim gercekten ayazda sende cok güçlüsünüz
senin yasadıkkları yasasam kaldıramam herhalde
tebrik ediyorum seni canım insallah heosini atlatacaksınız
delfcim neden öyle düşünüyorsun sen bebeğinin geleceğini düşünüyorsun
ve iinsan alısıyor merak etme,
ben hep 3 sene sonra basalarım diyodum ama yok seneye baslıcam işe
,bu devirde tek maaş malefes cok zor
günaydın kızlar
zilli sabah 5 bucukta uyudu,
babasıda işe gec kaldı sayesinde kaydirigubbakcemile3
esmerim gercekten ayazda sende cok güçlüsünüz
senin yasadıkkları yasasam kaldıramam herhalde
tebrik ediyorum seni canım insallah heosini atlatacaksınız
delfcim neden öyle düşünüyorsun sen bebeğinin geleceğini düşünüyorsun
ve iinsan alısıyor merak etme,
ben hep 3 sene sonra basalarım diyodum ama yok seneye baslıcam işe
,bu devirde tek maaş malefes cok zor
amaaan aşağıdaki tickerdeki 3 week'i bi an 3 days gibin gördüm. sanki 33 günlüksünüz gibi geldi.
uykusuzluğuma ver benim.. kaydirigubbakcemile3
sağol julim.
bende başkasından dinlesem bende kaldıramazdım derdim ama insan başına gelince kaldırıyor.
inşallah kimsenin başına gelmez o ayrı tabiki de..
bazen ben bile hayret ediyorum ama geçiyor bir şekilde
ayakta kalmaktan başka şansımız yok çünkü.
ağlamaktan öleceğimi sandığım hiç bitmeyecekmiş gibi gelen anlarda oluyor ama bu minicik bebek bile dayanıyorsa ayıp ediyorum ben diye düşünüp toparlanıyorum bir şekilde..
esmerim bu arada beti nasıl görüşüyormusun
ne zaman baslıyor işe
gözde kızı nasıl,
gunaydın kızlar
esmer gercekten aalah sana sabır ve dayanma gucu verıyor
çok guclusun masallah
ben sana hayranım
ayazda toparlayacak ıns
hatırlamıcaksınız bıle bugunlerı
günaydın herkese..
hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. hepsini okudum ama özellikle alıntılamadım çok yer tutacak diye.
Zeynep Kamil Hastanesine yatışı yaptık en sonunda dün. Pendik başhekimiyle telefonda konuştuk, "Zeynep Kamil daha kapsamlı ben sizi oraya yatırtırım" diyince bizde oraya gittik.
Hastanelerin hali içler acısı, anlatamam size. Bütün çocuklar mı hastadır nedi anlamadım gerçekten.
Neyse gittik hastaneye hiç sıra almadan hemen muayenemiz yapıldı. Damar yolumuz -dakika tuttum- 38 saniyede açıldı. Kartaldaki beyinsiz hemşireye bir daha bela okudum.
Serviste yer yoktu ve yatak boşalmasını beklemek için müşaade odasına alındık. 3 oda var hepsi maksimum 10 metrekare ve herbirinde 9 çocuk 9 refakatçi var; içeride nefes alınmıyor.
Çocuklar burada bekliyorlar serviste yer boşalmasını. 6 gündür orada olan 40 günlük bir bebek bile vardı. Grip diye gelmiş o kalabalıkta zatürre kapmış.
4-5 saat orada durduktan sonra intaniye (bulaşıcı hastalıklar) servisinde yer açıldı. doktor "orada odadan çıkarmadığın sürece risk yok, burada tutarsan bebeği mutlaka başka şeyler kapar" dedi. bizde yatırdık.
ben bugün mecburen işe geldim. gündüz annem bakacak gece ben kalıcam bakalım ne kadar idare edebileceğim böyle..
intaniye servisi de yarı açık falan değil bildiğin tam kapalı cezaevi. ziyaretçi yasak, bebeği odadan çıkarmak yasak, refakatçi değişimi günde 1 sefer yapılıyor o da değişim için 2.refakatçi odaya çıkamıyor,, görev değişimi koridorun başında olacak, odaya 2.kişi asla giremiyor..
odanın içi 30 derece falan herhalde. kurdeşen döktüm bütün gece.. Ayaz'ın normalde 36,3-36,4 olan ateşi dünden beri odanın sıcaklığından 37,2-37,3 civarında..
Bur arada p.tesi günü gittiğim Maltepe Üniversitesi hastanesindeki hoca bize mutlaka kuvoze almak gerek, oksijen vermek gerek şu, bu... diye bir dünya şey sıralamıştı. dün Zeynep Kamil'de kuvöze almayacakmısınız dediğimde "hiç gerek yok, vücut sıcaklığını dengeleyebiliyor, tıkanması ya da apnesi de yok boşuna tıkmayalım bebeği içeri" dedi.
bu da özel hastanenin atmaya çalıştığı kazık oluyor sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?