2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmeranda kusura bakma canım uzun süredir girmiyorum girsemde merhaba diyip cıkıyorum bebişmi rahatsız çok gecmiş olsun canım

scedcedu
Nasilsiniz canim? Kolay gelsin sanada.

Ben gidip oglani alayim okuldan komsum geldi bücürügün yaninda kalsin.Aklim cikiyor düsünürken.Bu gün ne halt isledi acaba ((( Bebekken ne tatliydi nereye gitti o oglum ya Allah izin verirde üniv zamanini görürsek halimi düsünemiyorum Dua edin bana.

bocuk
Bende geldim ama kimseden ses cikmiyor sne geldin simdi ben gidiyorum gene karsilasalim nasil gidiyor bebisle yeni hayat konusurduk kokla bebisini benim icin.

anneolmakistiyorum
Ne tatli oglan o masallah canim ya.

Kizlar
Sizler bebisleri cikardinizmi disariya.Biz hastaneden eve geldik gelis o gelis .Kapi önüne bile cikamiyoruz yerler buz paten sahasi gibi.Cocukla düserim diye aklim cikiyor.

saol meltem teyzesii:))
valla biz çıktık 2 kere doktora gittik anneanneyer geliyoruz iş yerimize bile gittik 1 kere 10 dk

bocuk
Bende geldim ama kimseden ses cikmiyor sne geldin simdi ben gidiyorum gene karsilasalim nasil gidiyor bebisle yeni hayat konusurduk kokla bebisini benim icin.

canım benim seninle muhabeti özledim
bebişle birbirimize alışıyoruz allahtan annem yanımda bana yardım ediyor
canım sıkma canını sende benim için kokla bebişi

meltemcim büyüdümü bücürük bekliyoz bak resmini
ordada ne kısmıs be bitmedi kaç aydır

bende melisayı aramıza alıyom daha güzel ve uzun uyuyo
tabi bizi gece uyutmadı o ayrı
şiimdi yüzüstü dikti topu uyuyo

esracım maşallah demire kendi has bi tipi var ya
normalde her bebek birbirine benzer ama bu cok tatlı
maşallah

sdcce ve hoya banada misafir gelecek ama hiç bişi yapasım yok,
gelenler yapsa olmazmı :dilcikar:

hadi kızlar bebişler rahat bırakmıyomu
bnmkide kucağımda ölee bakınıyo etrafına sesi çıkmıyo kucakta ya:))

esmer inan dunden beri senden haber almak icin giriyorum ama yazamiyorum.gelişmeler iyimiş en azindan kuvözde aletlere bagli degil.hadi bakalım insallah evinize biran once sağlıkla donersinizde sadece kontrolden kontrole gidersiniz.hastanelerin bu kadar dolu olmasına cok uzuldum.Allah şifalarini versin yavrularin.
benimkinin aşidan sonra atesi cıktı.uyumadik gece de.huysuzlandi onunla hep ilgilendim.şimdi uyuyor.bu bile insani uzuyorken hastanedikleri dusunmek istemiyorum

meltem akapunkturun işe yaramasına cok sevindim.seni de cok ozledik uzun suredir olmayinca ben kolundan giremedigini dusunmustum.buyuk oglun icin bencede pedagoga gitmen cok iyi olur.

ayy yine uyandı kızım
komşuya versem günü var kalabalık hem ben hamileyken her gün gelirdi ben gitmeyince de eşine söylemiş gelm iyor diye eşi de merak etme doğuruhnca atacak yer arar bol bol gelir demiş bi de gelip bunu bana anlattı o yüzden işim düşse de bırakmam ona
adama laf anlatamıyorum ki kanguru alayım dedim yok yazın kullanılırmış falan evde kullanacağım dedim evde de kız 5 10 dk uyanık kalıyormuş da gerek yokmuş saat iki oluyor hala uyumadı kızım dua edin de bu geceyi sağ salim atlatayım

slm kızlar nasılsınız
benım sutum yetmıyor
mama verıyorum arada
suandada tek elle yazıyorum
ömer bey kucagımda emıyor

kızım kocalara bakarsak yandık
ver netten sipariş apıda parasını ödesin yeter,
ben öyle yapıyodumsempatiksalakcinni

slm kızlar nasılsınız
benım sutum yetmıyor
mama verıyorum arada

net kapanmadı galiba canım
cok sevindim
doktor mu dedi yetmediğini

masallah ya demire:))cok havalı olacak bu cocuk işin var annesi:))

ben de mama sandalyesine koyuyorum bu 0+ olanindan ama korkuyorumda omurgasina zarar verir diye.

hoya,sced,juli ben de cok zorlaniyroum misafir gelince.hazir biseyler aliyorum zaten kimse yemege gelmiyor.tabi her zaman evin temiz duzenli olması zor oluyor.pazar gunu iki grup gelecek biri oglen biri aksa bakalım ne edicem

ben dogumdan sonra
dun ılk defa temızlık yaptım
banyo tuv yıkadım
salon mutfagı sıldım elle
paspasla sılmek ıcımı rahatlatmıyor
bebısımın camasırlarını yıkayıp astım
kayınvaldemde oturma odasını sıldı
bulasıgımı yıkadı
aksamda eşimin sefı ve fab arkadasları geldi ömere bakmaya
kayınpeder de köfte falan getırmiş pısırıp
ay buarada kayınvaldeyle kayınpeder pek bı düşkun ogluma
banada aşırı ıyıler
3 senede anca böyle hurmet goruyorum
alışık degılım ben yaaaa
hayırdır ınsallah

bugun anneler burda maşallah diyeyim..esmercim geçmiş olsun kuvöze gerek kalmamış çok sevindim..inş kısa zamanda toplar ayaz..
hoya netten al birtane pahalı bir şey degilya 2 dk ver siparişi bazı şeyleri eşler anlamıyor..başka zamanda lazım olur hem..

:)) şebek bu juli teyzesi ondandır çirkin adam

ay ne terbiyesizlik sana anlatması aman boşver 2 saat gelicek insanlar için sıkıntıya sokma kendini
iyice doyur nuru
uyur belki o zaman benimki doydumu sızıyo resmen:))
slm kızlar nasılsınız
benım sutum yetmıyor
mama verıyorum arada

nerden biliosun canım yetmediğini?

esmeralda
Gecmise bakamadim daha ama bisiler var sanirim sizde acil sifalar diliyorum cok gecmis olsun.

bizde ne haberler olur meltemcim. biliyorsun rutin hastane maceralarımız.
gene yattık da hastaneye, bakalım ne zaman çıkacağız..

esmeranda kusura bakma canım uzun süredir girmiyorum girsemde merhaba diyip cıkıyorum bebişmi rahatsız çok gecmiş olsun canım

rişca ederim canım.
evet bebiş gene hasta. bronşit geçmemiş hala ve sanırım bir de zatürre başlangıcı..

ay söylerken bile rahatsız oluyorum; bilmeyen de diyecek ki el kadar bebeği sokaklarda gezdirdi diye..:1shok:

sağol ogretmenim..
evet kötünün iyisi bu seferki.
geçen sefer kimseye diyemesem de, Ayaz'ı o halde gördükten sonra hastaneden birlikte çıkamayacağımızı düşünmüştüm bir ara.
bu sefer o sağlık olarak ben de psikolojik olarak o kadar kötü değiliz çok şükür.

julı cnm
sımdı kapatsakta 1 fatura odıyecez
subat 25te falan kapancak
dedım eşime madem odeyeceksek
kalsın ozamana kadar

dra cuma gıtcez cnm
ama devamlı emmek ıstıyor
cokaz uyuyorum e sutumde olmuyor
aglamaktan yırtıyor ortalıgı
arada mama verıyorum
sonra az emıp uyuyor
gazı falan cıkarıyoruz
ama bakalım kac kılo oldu ömer
dun 1 aylık olduk
cumada 1 aykı asısını olcak saglık ocagında

aşkito seninkilerin başına saksımı düştü ne:)))çok yormadan yap temizligi daha lohusasın bırak işleri..üstten yap gitsin benim gibi:))
dün eşim bana durup dururken iltifat etti 10 dk öncede markete gitmişti gel bakim dedim geldi kafasına baktım dedim giderken saksımı düştü noldu bu herife:))o da gülmeye başladı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…