anneolmakistiyorum
Ne tatli oglan o masallah canim ya.
Kizlar
Sizler bebisleri cikardinizmi disariya.Biz hastaneden eve geldik gelis o gelis .Kapi önüne bile cikamiyoruz yerler buz paten sahasi gibi.Cocukla düserim diye aklim cikiyor.
bocuk
Bende geldim ama kimseden ses cikmiyor sne geldin simdi ben gidiyorum gene karsilasalim nasil gidiyor bebisle yeni hayat konusurduk kokla bebisini benim icin.
kızım kocalara bakarsak yandıkayy yine uyandı kızım
komşuya versem günü var kalabalık hem ben hamileyken her gün gelirdi ben gitmeyince de eşine söylemiş gelm iyor diye eşi de merak etme doğuruhnca atacak yer arar bol bol gelir demiş bi de gelip bunu bana anlattı o yüzden işim düşse de bırakmam ona
adama laf anlatamıyorum ki kanguru alayım dedim yok yazın kullanılırmış falan evde kullanacağım dedim evde de kız 5 10 dk uyanık kalıyormuş da gerek yokmuş saat iki oluyor hala uyumadı kızım dua edin de bu geceyi sağ salim atlatayım
slm kızlar nasılsınız
benım sutum yetmıyor
mama verıyorum arada
suandada tek elle yazıyorum
ömer bey kucagımda emıyor
meltemcim büyüdümü bücürük bekliyoz bak resmini
ordada ne kısmıs be bitmedi kaç aydır
bende melisayı aramıza alıyom daha güzel ve uzun uyuyo
tabi bizi gece uyutmadı o ayrı
şiimdi yüzüstü dikti topu uyuyo
esracım maşallah demire kendi has bi tipi var ya
normalde her bebek birbirine benzer ama bu cok tatlı
maşallah
sdcce ve hoya banada misafir gelecek ama hiç bişi yapasım yok,
gelenler yapsa olmazmı :dilcikar:
ayy yine uyandı kızım
komşuya versem günü var kalabalık hem ben hamileyken her gün gelirdi ben gitmeyince de eşine söylemiş gelm iyor diye eşi de merak etme doğuruhnca atacak yer arar bol bol gelir demiş bi de gelip bunu bana anlattı o yüzden işim düşse de bırakmam ona
adama laf anlatamıyorum ki kanguru alayım dedim yok yazın kullanılırmış falan evde kullanacağım dedim evde de kız 5 10 dk uyanık kalıyormuş da gerek yokmuş saat iki oluyor hala uyumadı kızım dua edin de bu geceyi sağ salim atlatayım
slm kızlar nasılsınız
benım sutum yetmıyor
mama verıyorum arada
suandada tek elle yazıyorum
ömer bey kucagımda emıyor
esmeralda
Gecmise bakamadim daha ama bisiler var sanirim sizde acil sifalar diliyorum cok gecmis olsun.
esmeranda kusura bakma canım uzun süredir girmiyorum girsemde merhaba diyip cıkıyorum bebişmi rahatsız çok gecmiş olsun canım
esmer inan dunden beri senden haber almak icin giriyorum ama yazamiyorum.gelişmeler iyimiş en azindan kuvözde aletlere bagli degil.hadi bakalım insallah evinize biran once sağlıkla donersinizde sadece kontrolden kontrole gidersiniz.hastanelerin bu kadar dolu olmasına cok uzuldum.Allah şifalarini versin yavrularin.
benimkinin aşidan sonra atesi cıktı.uyumadik gece de.huysuzlandi onunla hep ilgilendim.şimdi uyuyor.bu bile insani uzuyorken hastanedikleri dusunmek istemiyorum
meltem akapunkturun işe yaramasına cok sevindim.seni de cok ozledik uzun suredir olmayinca ben kolundan giremedigini dusunmustum.buyuk oglun icin bencede pedagoga gitmen cok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?