2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bazen emmek ıstemıyo
ınsallh dedıgın gıbıdır ben de ayrı koydum sutu aksam ustune de yazdım sol gogus dıye off nelerle ugrasıyorumbilmiyorumkismile

aşkito bende hayvan fobisi oldugu için hiç ilgimi çekmez bu tür şeyler bilmiyorum.ama tüy döküyor onlar bebege zararı olmasın.kedi tüyü mesela çok zararlı diyorlar.

aşkito bende hayvan fobisi oldugu için hiç ilgimi çekmez bu tür şeyler bilmiyorum.ama tüy döküyor onlar bebege zararı olmasın.kedi tüyü mesela çok zararlı diyorlar.

annemlerde kalıyoruz ve evde kedi var.
dün zeynep kamilin profesörüne de sordum zararlı mi diye.
kedinin tüm aşıları tamsa ve sokakta gezmiyorsa; bebekte de alerji yoksa sorun değil dedi.
bronşitini de etkilemez dedi.
kuş için de aynı şekilde. alerji olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum..

kızlar burun tıkanıklığında serum fizyolojik uygulayan va mı ben uygulayacamda hepsi akıtılmayacak yarım yarım mı olacak

kızlar bebeğimin ağzında tükürük çok fazla boğazını tıkıyor sizde de aynı sorun var mı yoksa benim bebekte bişey mi var

canım benim de muhabbet kuşum var. dr a sordum ben. bebekte problem yoksa besleyebilirsin dedi bana da

yani azar azar 1 günde bitiriyorsun öyle mi bide bebeğe yan yatırarak mı uyguluyorsun kullanınca burun aspiratörü kullanıyor musun

yok canım sadece günde bi defa sıkıyorum arkasından otri bebenin aspiratörüyle temizliyorum..bi serumu 3 4 günde bitiriyorum..tek kullanımlık yazıyo ya ben doktora sordum hepsini sıkamadığım için gerisini atmak gerek o zamanda boşa para..doktor kandırmaca onlar atmana gerek yok açtıktan sonra istediğin kadar kullanabilirsin dedi..

utkudada tükürük oluyo bişey olmaz korkmayın..benim dr gördü ama bişey demedi bende önemsemedim tükürüğüde sormim artık adama dedim.her haltı arayıp soruyorum

kızlar burun tıkanıklığında serum fizyolojik uygulayan va mı ben uygulayacamda hepsi akıtılmayacak yarım yarım mı olacak

yarım yap canım yetmezse tam sıkarsın cok ta sıkma

ben tonimer baby sıkıyorum ardından otri bebe ile çekiyorum

bende de var tonımer hamıleyken ben kullanmıstım

kızlar bebeğimin ağzında tükürük çok fazla boğazını tıkıyor sizde de aynı sorun var mı yoksa benim bebekte bişey mi var

burnu tıkanık olunca da yapar tatlım

kibele sen bana bebeğimin ismini sormuştun bi ara ben yazamamıştım babası koydu zaten beni tınlamadan kendisi lindasu koydu canım

bilgisayarin absına bir oturamadim annem cok kızıyor bos vakit bulunca uyumaliyim diye:))
aslinda hakli da muhabbette tatli oluyor:))

hava cok guzel olunca dıasri cıkmak istedim ateşinede iyi gelir diye ama arabamız yine babamızın arabasınca olunca ninemizin balkonunda hava aldik.
havalar udzelsin sagligimizda iyi iolsun cıkıp dolaşmak icin sabirsizlaniyorum

ögretmenim biliyorum onu bende yapıyordum.ama evde halley yok dışarı çıkamam şimdi.neyse buldum netten sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…