2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy
bende yemekyağpcaktım
salcam bıttı
cıkıp alamamda
esımde ıste

ayy denk getırıp
kayınpedere mı aldırsam
ama markasız bısey alırsa sınır olurum

öğretmenim biz pnömokok yaptırmadık 3. ayda yapcaz onu dedi dr..rota verem ve 5 li karma olduk.siz hangilerini yaptırdınız.bizde ateş olmadı çok korktum olur diye ama olmadı..dr bişey verdimi sana ateş için.sağlık ocağıyla özelin aşıları farklı oluyor benim sağlık ocağında yaptıran tanıdıklarımın çoğunda ateş oldu

bugün bende şeytana uydum ve barbunya yaptım bakalım gaz durumumuz ne olcak gece..ama dün gece ıslattım sabah suyunu değiştirdim..biraz öncede haşladım iki kere suyunu değiştire değiştire..yinede gaz kalırsa ne diyim artıkakannehir

tutku biz hepsini olduk rotayi 3 gun once sadece

ates yapti ama doktor zaten vermişti ates dusurucu.sabahin 4dunde en sonunda verdim. savasmayi ogrensin diye hemen vermek istemedim ama sanirim cocuga eziyet etmmisim bilemiyorum

ben bulgur ve mercimeği aksam yedim gece hic ekstra bir gazi olmadi ama dun oglen artık asıdan mı gazdan mi bilmiyorum cok agladi.o kadar surer mi gazin etkilemesi???
(mercimegi az yedim 3 kasık akdar korktum ben de ne yalan soylim:) )

Selam kızlar nasılsınız,geçmişe bakamayacağım okumaya kalkarsam o zamana kadar benim oğlan uyanır. Umarım herkes iyidir...opuyorumnanaktan

kızlar hangı marka bebek bezı kullanıyorsunuz
ben molfıks ve prıma arasında kaldım
krar vermem lazım hemen
ılk prıma kullandım sonra molfıks
ama suan molfıks bıtecek
1 tanede karar kılayım
daha degıstırmeyecegım

anladım canım geçmiş olsun bebeğine..şimdi nasıl bari düştümü ateşi.

gaz biz üşütüncede çok oluyo ben çok gazlıyım mesela ama allahtan oğluma geçmiyo.ben yediklerime dikkat ediyorum ama kendimi çok üşütüyorum oldum olası bu konularda hiç dikkatli değilim..şimdi bile yaka bağır açık dolanıyorum etrafta..oğlum bana rağmen yine iyi valla..

hosgeldın ozgecım nasılsın
oglunun ısmı ne oldu

Hoşbulduk canım. Yiğit İdris oldu ama ben daha hiç idris demedim. Kaynanam burdayken acayip bozuldu benim hiç söylemememe. Amaannn çok da umrumda sanki ben baştan demiştim eşime. aklinialirimsmile Sen nasılsın Ömer nasıl?

ıyım cnm
ömerde ıyı
sutum pek yetmıyor
hemoroıd oldum cnm
merhem kullanıyorum
gecmezse amelıyat

asol aşkitom iyi uykuluyum biraz hatta simdi braz kestiricem:))
sninde internetin kesilmiyordur insallah

tutku biraz var ama 38.5atn dusuk atese ates denmiyormus bebeklerde o yuzden rahatim.insallah yukselmezde.bu saatler de yukselirmiş

ıyım cnm
ömerde ıyı
sutum pek yetmıyor
hemoroıd oldum cnm
merhem kullanıyorum
gecmezse amelıyat

Geçmiş olsun canım. Ya aynı dert bende de var doğumdan sonra hemoroid arttı ama henüz bişey kullanmıyorum. Ben de sütümün yetip yetmediğini yarın öğrenicem,dr 1. ayda belli olur kilosundan demişti bakalım yarın kontrolümüz var.

ben dra gıttım ozge
sende gıt ıhmal etme
makatta damarda catlak varmıs
kanama ve agrı da oluyor wcdeyken
bızde cuma gıtcez ama
kayınvaldem bebek bakımına yardım edıyor
bızımkı sureklı emmek ıstıyor
arada mama verıyoruz
bakalım bızımde kac oldu kılosu
bız dun 1 aylık olduk...
benım anal fıssur mus tıp dılınde rahatsızlıgım
buarada ömer surewklı emmek ıstedıgı ıcın
3 gunde 3 saat uyku uyudum gecelerı
gunduz pek uyuyamıyorum zaten

özge bız normal dogurduk ya
fazla zorlamadan da oluyor bu hastalık
mutlaka gıt cnm
genel cerrahıye gıtmek lazım

Ben artık yalnız bakıyorum bebeğime. Özellikle kaynanam gittikten sonra kafam daha dinç. Kadın 15. günde çatır çatır kavga etti benimle,neymiş surat asıyormuşum. Ağlamaktan bir hal oldum,kanamalarım arttı üzüntüden dedim daha da artsın dedi. Allaha havale ettim onu,evlenecek bir kızı daha var arkada. kırkımız çıksın annemlere giseceğim ankaraya.

kızlar bebek bezı sordum ama kımse cevap vermedı

Canım ben başta prima kullandım,sonra evin yakınındaki markette prima 2 numara kalmamış molfiks almak zorunda kaldım. benim de bitmek üzere,ikisinden de memnun kaldım ama sanırım prima ile devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…