2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tutku sende bak ıstersen
kraft mılle 505
ben cok arastırdım
hem netten hemde arsıda gezmedıgım yer kalmadı
sonunda bunu aldım
en begendıgım oydu
sen pıerre cardın enıgma alacakmısın sanırım ama
bıyerde okudum bı zaman sonra bebegın kafasını vucudunu sıkıyormus
alanlar pısman yanı
yoksa bende onu alacaktım

ah onun sağlığı iyi olsunda varsın uyumasın..uyumayınca getir ben bakarım..opuyorumnanaktan

hoşgeldin sevcan
bakacam aşkitom benim de karşı komşum hamile daha 2 haftalık bile değilmiş kan testinde çıkmış ultrasonda görmemiş doktor bende ne kadar kitap varsa topladı gitti

aşkitom evet enigmanın öyle olduğunu bende duydum yoksa alcaktım zaten..kararsızlıktan alamadım bugüne kadar..senin arabayada baktım şimdi ama ağır işte 11 buçuk kio..ben tek başıma sokağa çıkim çocuk kucağımdayken tek elle açim kapatim bu özellikte bişey istiyorum..buna en uyan enigma olduğu için onu düşünmüştüm..

tutku seninki hamile kalma diyormuş benim annemde boşver olsun bitane daha diyor:)))zaten 2 sene yapmadınız eşininde yaşı var olsun bitane daha diyo bana:))sanırım sonra beni bakırköye görmeye gelirler.

tutku
agır ama
çok ozellıgı var
ben aldım
ınsallah memnun kalırım
hemoroıdım ıcın dr 2 tane merhem 1 agrı kesıcı verdı
gecmezse dırek amelıyat
ınsallah gececek buna ınanmak ıstıyorum
merhem surecegım sımdı

hoşbulduk kızlar
evde çok bunaldım
oğlum emmiyo
sadece 15 gün verebildim sütümü
sütüm de kesildi
mamaya başladık
evde kapalı kalmak çok sıkıcı

tutku seninki hamile kalma diyormuş benim annemde boşver olsun bitane daha diyor:)))zaten 2 sene yapmadınız eşininde yaşı var olsun bitane daha diyo bana:))sanırım sonra beni bakırköye görmeye gelirler.

ya benim oğlum melek gibi sorunsuz..yakında kendi nazarım değecek zaten çocuğa..maşallah maşallah

bi tane daha olsa isterim ama babası istemiyo.yoksa benim gözüm yiyo..artık 2 sene sonraya inşallah korunmasını becerebilirsek tabidelikafadulden

senin ayriste sorunsuz yazdıklarından anladığım kadarıyla..bakırköylük olmazsın merak etme

maşallah canım yaa cok seındım gaz olayının cozulmesıne sorayım ben de barı..
ınsallah benım de gogsumde sorun olmaz ıkı gogsun farklı olması benı endıselendırıyo hep..

canım hayırlısıyla atlatacaksınız bunu da merak etme..
en azından hastane sorunu halloldu cok sevındım..

ay benımkıde boyle oturuyo ıste sıkısık sıkısık :))
masallah yavrusuna esracım cok tatlı 41.5 kere..
kuzenım geldı ılk dedıgı bu kız kesın omuzları dar kalcası buyuk olacak kı bu pek sevılmez bır durum evde kalacak yarabbım dedım kollar sıkısıyo ya:roflol:
bu arada ben battanıye bıle koymuyorum ıcıne yıkadım komple zaten kuması havlu gıbı:))

canım dert etme yoluna gırer hıc sıkma canını..
buyuk oglan da alısacak :))
koluna cok sevındım canım hadı gecmıs oldu gıttı..
soguklar burada da var ama sızın kadar degıl en azından eksılerde de olsak kar o kadar tutmadı erıdı gıttı..
naber kızlar
offffffff bunalımdayım
kız nerelerdesın senı soracaktım ben de :))

Son düzenleme:

kızlar aksam sormustum ama malum bebekler okunmuyo
sutunu saganlar ıkı gogsunu karsılastırabılır mı ben cok uzuluyorum yaaa

sevcanım keske pes etmeseydin
coğumuz aynı sorunu yasadık
sen zorlada olsa ver yada pompala mutlaka
ben ilk zamanlar hep pompaladım öyle geldi süt

kibele sütünde bi aksilik olsa bence bebek almazdı
sen ikisinde sağ
ayrı ayrı stokla o zaman
ama bi problem olmaz
olsa emmez zaten
gaz olayıda
mesela melisa sağ göğsümü daha rahat emiyo
solda hep hava yutuyo bundan da olabilir belki

benim göğüs uçlarım tam çıkmadı yarısı çıkık gibi bu arada nur yeni uyudu inşallah tilki uykusu değildir

benımde ömer yenı uyudu
3 gecede 3 saat uyku uyumamısımdır
yınede allaha sukur
cuma dra gıcez
bakam kac kılo oldu oglum
kızlar buarada evde muhabbet kusum var
kendı druma sordum bısey olmaz zarar vermez bebege dedı
ama cocuk drunada sorcam
bebekle aynı oadada mecbuır
bılen varmı
soran oldumu cocuk druna

tutku sana üzülüyorum yaa gelip alcam seni evden çıkarcam sonunda dışarıya yawww..
benim koca huysuz ya bu soğukta çıkamazsınız dışarı diye tutturdu..yaz gelsin her gün gezdircekmiş.. dün akşam yine tartıştık yaz gelene kadar bu böyle devanm eder artık
kızlar aksam sormustum ama malum bebekler okunmuyo
sutunu saganlar ıkı gogsunu karsılastırabılır mı ben cok uzuluyorum yaaa

canım ben sağmıyorum fazla doktordan doktora sağıyorum ama sağdığımda söylerim..cevap için geç kalmazsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…