2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tüh pazara kadar40 ın çıksaydı kendine güzel bişiler al dicektim( gecelik , çamaşır vs...:)
eminim eşine en büyük hediye sen olurdun bundan güzel hediye olmazdı:)) ama yetişmiyo

sagol hoya
ıyı yaptın
bazen bu erkeklere cıkısmadan olmuyor
ama benımkı bana cok yardımcı sagolsun
dun halılarımı serdı kapılarımı yıkadı
mısafır gelecek dıye
kek yaptılar anasınla 2 sı

juli düzen kurmak için bence erken bırak uyusun..çünkü günü gününü tutmuyor bebeklerin.ayris önceden banyo yaptırınca hemen uyurdu şimdi en az 3 4 saat uyumuyor bakıp duruyor.önceden gece yaptırıyorduk yatacagımız zaman.şimdi eşim gelince hemen yıkıyoruz çunku yatma saatimize ancak uyuyor.ne yaptıysak degiştiremiyoruz o kuruyor duzenini..
birde hafif mırıldanmaya başlayında gece hemen memeyi veriyorum uykusu bölünmeden devam ediyor öle yap..

tutku
evet gırıyor
esım bu konuda cok anlayıslı
ama ne bıleyım yınede cnm yanar dıye çok korkuyorum
normal dogum ama dıkıslerım varya

yoksa kacmam tabe
kosa kosa teslımolurumm
ayy coook sapık gordum kendımı

dün gece yine doğum stresini gördüm rüyamda doğuracaksın diyorlar nasıl olur diyorum ben daha yeni doğum yaptım diyorlar ki nur doğduğunda bu bebeğe yedi buçuk aylık hamileymişin zaten
beni yatırıyorlar sancı odasına ben de okuldan kaçacak talebe gibi gizlice kaçmaya çalışıyorum çok korkuyorum falan
ben uzun bi süre atlatamayacağım heraLDE DOĞUM STRESıNı
anam doğumum bile bu kadar korkutmadı beni stresinden altıma edecem nerdeyse

hee ekşın için bi formülüm yok adet oldum yarın da doktor kontrolüm var herif iki dakka bana baksa eyvah yandım bu sefer diyorum hala çok tırrrsıyorum

hay allahım ya niye kaçıyosunuz kızlar anlamıyorum hadi aşitoyla hoya normal doğurdu korkuyolar
ecrin sana noluyo kuzum sen niye kaçıyosun yazık kız adamlara
özlemedinizmi kocalarınızı
ben özledim valla :) bugun 20.günümüz yarı kırk yani bana kalsa bugunde olurda benide kociş tutuyo az kaldı diye napsın adam :))

iyi yapmışın şekerim ha 2 gün önce ha 2 gün sonra :) beklediğin günlerden düşersin:)

benimki artık uyku düzeni kurdu canım ama kendileri kuruyolar tabi..sabah 9 gibi tamamen uyanıyoruz 1 gibi tekrar uyuyo 3 te uyanıyo 5 te uyuyo 8 de zorla uyandırıyorum.uyutmamak için elimden geleni yapıyorum ne maymunluklar görsen.10 da banyo yapıyoruz 11 de yatış hazırlıkları başlıyo..11 de emmeye başlıyo 12 buçuğa kadar falan emiyo..o arada uyuyo zaten.gecede 5 gibi uyanıyo..5 ten sonra uyur uyanık yatıyoruz..bizim düzenimiz şimdilik böyle..ben sadece akşam uyutmayarak ona düzen kurmaya çalışıyorum onun dışında kendileri belirliyolar

aşkitom şaka bi yana haklısın tabi normal doğum ve dikiş olunca insan ister istemez geriliyodur
bugunlerde geçicek ooh hepsi unutulacak

nurun dedi de misafirmiş heral babası gelmeyecekler diye aradı ardından şimdi daldı uykuyasırnaşık şey

anne olmak
haklısın ama
yetısmıyor iste

kızlar ömer gece 1 saat ututtu anasını
9dan berıdır de anca uyuttum
ayy kahvaltı bulasıklarım duruyor ya
kayınvaldem de yukarı cıktı peder fırca attı cunku
sanırım eşim dungece evdeydı ya
o evdeyken neden orda kalıyorsun dıye
sagolsun peder daha anlayıslıdır kaynanadan
bıze bıle pek gelmıyor
ben rahatsız olmım dıye
emzıremıyorum ya yanında
ev de sobalı baska odaya gıdemıyorum

esmer canım kendi derdime düştüm ayazımı unuttum geçmiş olsun inşallahb sağ salim atlatır bu sefer

sağol canım atlatacak inşallah..

ben sevgililer günü içn bişey almayacağım, kocem de bana almasın zaten istemiyorum.
sevmiyorum ben, metazori gibi geliyor bana sevgililer günü.

ben portbebe almamıştım. hatta bayağı düşünmüştüm Ayaz kuvözde yatarken alsam mı diye ama iyiki de almamışım.
bana çok zor geliyor portbebeyi kucaklayıp taşımak falan. şimdi battaniyeye sarıveriyorum paket gibi taşıyorum oradan oraya..

bebek arabasını da maxicosi'nin eski bir modelini kullanıyorum. yeğenimin 7 yıl önceki arabası.
ağır biraz ama sürüşü çok kolay, açıp kapatması rahat.
ve çok dayanıklı..
onunla büyüyen 3.bebek benimki, hala daha taş gibi..

bende hamile kalırım korkusu oluştu:)))2 sene korunduk ama şimdi güvenemiyor gibiyim neden bilmiyorum..

eşim arabaya da gereksiz şimdi sonra alırız acelesi yok diyordu kızlar
bi kere taşıttım dışarıda bu kız çok ağırlaşmış hemen araba alalaım dedi hatta gidip modellerine bile bakmış gelip anlatıyor
ben de maksi cosi istiyorum bi kere alayım sağlam olsun ömürlük olsun diye

kızlar bu arada
CADALOZ ELTIM DE HAMILEYMIS
2 AYLIK FALAN
AMAN GEÇ KALDI KISKANÇÇ
DAHA 6 AYLIK EVLI 1NCISINI DUSURMUS
1 AYDIR DA ANASINDA BASKA SEHIRDE
ANASI YOLLAMIYORMUS TEKRAR DUSUK YAPMASIN DEYE
RABBIM ALMAK ISTESE ONLARA SORACAK SANKI
KAYNANAM DA DURUMDAN MEMNUN
BURDA OLSA O BAKACAK ÇUNKU

evet benim kafamada o takıldı..senin dediğin gibi bende göründüğü üzre 4. aydan önce çıkamıcam dışarı o zamanda havalar düzelir görürüm çocuğun yüzünü..olmadı puset alırım ..off bunaldı alana kadar düşünmim bari..
senin leylek havada gez bakalımsempatiksalakcinni
bişey olmaz canım nolcak fazla zorlamazsınız biraz ağır aksak halledersiniz merak etmedelikafadulden

düştüm düştümhihoyyyt

ayy ben tam alıştırıyorum çocuğu hoop gene hastane salak oldu evlatcım.
ben akşam 20:00'den sonra odasının ışığını kapatıyorum sadece başucu ışığı açık oluyordu.
genelde 21:00 gibi yatıp 00:00 ve 04:00'de uyanıp acıktım diyordu. en sonda 07:30-08:00 civarı tamamen kalkıyordu.
gece mamasını yedirip emziğini verip yatağına koyuyordum ve almıyordum bir daha. sadece emziğini düşürünce geri veriyordum o kadar. beni görmeyeceği şekilde o da. kendi kendine uyuyakalıyordu zaten.
şimdi gene eve gelince 2-3 gece uyumaz yadırgar..
dün gece de hastaneyi yadırgadı hiç uyanmadı şaşkın oğlum kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben araba ısını coktan hallettım
kraft mılle 505 aldım
hoya bıde ona bak ıstersen
fıyatı gayet makul
ve Özellıklerı cok guzel
kırmızısını aldım ben

bende hamile kalırım korkusu oluştu:)))2 sene korunduk ama şimdi güvenemiyor gibiyim neden bilmiyorum..

bende dün adet oldum annem sakın hamile kalma diye tembihliyo..dedim evlendikten sonra 4 yıl kalmamayı becerdim heralde şimdide o kadar acemilik yapmam..ama bi tarafım yusuf yusuf çaktırmıyorum tabi..oğlumda korunurken oldu..off ne zor bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…