anne olmak
10oacakta dogdu ömer
dogdugu gunden sayılıyor ya
bugun 31 gunluguz
ama dra gıtmeden yok eksınn
23 subata aldım randevuyu
4 5 gun erteledım ohhh
1 haftalıkken kontrole gıttıgımde
1 1 ,5 sonra gel dedı drum
e ancaa
benim zilli kendine abuk sabuk bir uyku düzeni kurdu
sabaha karsı uyuyo
bu saat oldu hala uyanmadı acıkınca mıkır mıkır yapıyo emziriyom altını alıyom uykuya devam
uyandırsam mı acaba
yoksa uyku düzeni kumak için erken mi bilemedim
esra sen dunden razısın 40 çıksada ekşın olsa diye..aşkito seninkide sorumu kurda kuzu teslim etmek gibi bişey esraya bunu sormak:))cuma gunu benimde 40 çıkıyor alalhtan ben ailemin yanına kaçıcam.gelince hoyadan diger teknikleri ögrenirim bende:))
he he bende senin gibiydim..hatta ben dayanamayıp 38. gün teslim olmuştumdelikafaduldendelikafadulden
iyiyim canım sen nasılsın..nasıl oldu hemoroidin..
bu arada neden kaçmak istiyosunki yanlış hatırlamıyosam bi ara rüyalarıma giriyo diyodundelikafaduldendelikafaduldensempatiksalakcinni
sabaha karsı uyuyo
bu saat oldu hala uyanmadı acıkınca mıkır mıkır yapıyo emziriyom altını alıyom uykuya devam
uyandırsam mı acaba
esmer canım kendi derdime düştüm ayazımı unuttum geçmiş olsun inşallahb sağ salim atlatır bu sefer
evet benim kafamada o takıldı..senin dediğin gibi bende göründüğü üzre 4. aydan önce çıkamıcam dışarı o zamanda havalar düzelir görürüm çocuğun yüzünü..olmadı puset alırım ..off bunaldı alana kadar düşünmim bari..tutku o dedigin araba gerçekten dar iri bir bebek onda rahat edemez bence.en az 2 3 yaşına kadar kullanılıyor bu arabalar ona göre karar vermek klazım..
hava ne guzel içeriye guneş oldu dışarımı çıksam ne:))
bişey olmaz canım nolcak fazla zorlamazsınız biraz ağır aksak halledersiniz merak etmedelikafaduldentutku
evet gırıyor
esım bu konuda cok anlayıslı
ama ne bıleyım yınede cnm yanar dıye çok korkuyorum
normal dogum ama dıkıslerım varya
yoksa kacmam tabe
kosa kosa teslımolurumm
ayy coook sapık gordum kendımı
hay allahım ya niye kaçıyosunuz kızlar anlamıyorum hadi aşitoyla hoya normal doğurdu korkuyolar
ecrin sana noluyo kuzum sen niye kaçıyosun yazık kız adamlara
özlemedinizmi kocalarınızı
ben özledim valla :) bugun 20.günümüz yarı kırk yani bana kalsa bugunde olurda benide kociş tutuyo az kaldı diye napsın adam :))
iyi yapmışın şekerim ha 2 gün önce ha 2 gün sonra :) beklediğin günlerden düşersin:)
sabaha karsı uyuyo
uyandırsam mı acaba
bende hamile kalırım korkusu oluştu:)))2 sene korunduk ama şimdi güvenemiyor gibiyim neden bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?