2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bir aylık olmadan yaptırın demişti doktor özellikle işitme testini sağlık ocağı da soruyor zaten

bizde yarın doktora gideceğiz bakalım kaç kilo olmuşuz çok merak ediyorum.birde işitme testi ve kalca usg si yapılacak nasıl oluyor bunlar sizin bebelerede yapıldımı.

bugün yaptrdım canım normal ultrasonla bakyorlar belden aşağı soyuyorlar çokd agerekli değil ama içim raht olsun diye götrdüm benim 2 ay olmay 8 günüm var yeni gittk tam 1 aylıkken çok kar yağdı çıkarmadım evden anca fırsatım oldu .kzım 6030 olmuş kilosu herşey çok iyi dedi dokotr geldik

prima pişik yaptı 3 numarası
geçen 1 kere taktım gece primayı bez bitmişti o da pişik yaptı
töbe bi daha kullanırsam
huggies iyi de ayaklaRINDA ıZ YAPIYOR

hoya , feyzae saolun kızlar yarın bakalım kolay geçecekmi bizim için kaç gündür ilk defa dışarı çıkacağız.

bizimki dışarıyı seviyo anam
evde yırtınan çocuk asansöre binmemizle uyuyo taa ki eve gelene kadar eğer doktora gitmediysek

sagolun kızlar

hoya saglık ocagından sormadılar bıze
bakalım doktor ne dıyecek
olmazsa sorarım ben

feyzae masallah kızına
kac kılo dogmustu
ve sadece anne sutu mu verıyorsun
benım sutum yetmıyorda
bakalım bızde dun 1 aylık olduk cuma dr amcamıza gıtcez

minik nur uyusun da büyüsün..
oyy oy ninniyi dinlete dinlete kafayı yiycem sabah 10dan beri bi saat uyumadı kız şimdi de bakıyo ayağımda sallıyom sabah bi kahvaltı yaptım bi portakal ve etipuf yedim açımmmm

3050 doğdu canım sadece annet sütü veriyorum benmde akşamları zor yetiyor

benımde 3360 dogdu cnm da
sutum yetmıyor
çok uzuluyorum
1 kılo almıs olsa razıyım
hayırlısı bakalım
bugun 31 gunluk

hoya yarın hem göz hem ortopedi hemde çocuk doktouna götürcem anadoluya gitcez ama anaklinikte farabi bey varona götürdüm samsun tıpta nimet iğci varona götürdüm etttim edemedim işitme testne gittiğimizdede doğumevinde tahsin atalara götürdüm hepsi bana emzirme tekniği gösterdi bişiyi yok dedi helede niğmet bey gecesen stresli olma ondan uyuymuyodur dedi halbuki ben uyku diye ölüyommafoldumben bugün çıktım kendime kot aldım 1 saatliğine olsa stres attım senin kızda yaraamaz oldu sanırım biraz baktım geçmişe ama çokta bakamıyom 2 dakkada bir içerdeyim

kızlar ben sonra yine gelirm kaynanam homu homur arkamöda kalkıyım ben

cadoloza allah sabır versin sana..ama nasıl bebek dogurmuşum lafına öyle güldümki allah iyiligini versin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…