2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

birisi beeğin yatıncadurmuyomu demiş hoyaya benim oğlum yatmasın ağlamadan kucağımdadursun razıyım ben kilo akımı çok iyi 1aylıkken 5.5 gelmişti yarın 39 günlük oluyoz bakalım nasıl kilosu tek bildiği emmek ağlamak bezine etmekalsanaalsanasmile

masallah cadoloz
ahhh bıde benım yavrumun ıyı olsa kılosu
cumayı ıple cekıyorum

oferta dursa neden uğraşayım bırakırım öyle

hee yaramaz oldu sağolsun kahvaltı yapmma izin verdi biraz önce yıkadım uyudu tekrar kalktı verdim babasına
ben 12.00dE götürecem BELKİ KARŞILAŞIRIZ DEMİŞTİM

uyusun da büyüsün niiiinni

kızım normal doğurdum ya dikşlere falan bakacak inşallah acıtmaz

yanında biri kalıyor mu böcük annen falan gerçi sen bakarsın eltinin bebeğine bakmışsın ya

uyusun da büyüsün niiiinni

kızım normal doğurdum ya dikşlere falan bakacak inşallah acıtmaz

bende normal dogum yaptım kızım sen gec kalmışsın lohusa takibi için benim yapıldı buarada parmaklara hazır ol derim dikişlerin tamamen kapandısa sorun olmaz
yanlız degilim annem yanımda olmasa yandım

bende normal dogum yaptım kızım sen gec kalmışsın lohusa takibi için benim yapıldı buarada parmaklara hazır ol derim dikişlerin tamamen kapandısa sorun olmaz
yanlız degilim annem yanımda olmasa yandım

onu yaptı bi de 40 çıktıktan sonra gel bakalım dedi o zaman hazırdım parmağa arası açıldı ya korkuyom aklıma geldikçe

annenin olması iyi olmuş eşin gitmesin inşallah bir daha

bende 23nde gıtcem hoya
1 haftalıkken resmen bagırdım
sımdıde cok korkuyorum
bocuk nasılsın cnm

amaan aşkitom sen çatır doğum yaptın ne bağırıyon
ben ne edeyim o zaman keşke muayenede de epidural yapsalareyvahedigeldismile

selam kızlar
benimki artık huy değiştirdi, uslu bebek olmaktan sıkıldı canavar bebek olmaya karar verdi...sürekli emmek istiyor aralıksız 1 saatten fazla uyumuyr 4-5 gündür, ilk defa 2 saattir uyuyor şimdi aralıksız da anca sızdı...geceleri yanında yatmaktan tırsıyorum uyuyor ama sürekli uykusunda ıhlıyor, ıkınıyor, mıkırdanıyor, ben de böyle tetikte uyuyamıyorum sabaha kadar..yarın kontrolümüz var bakalım kaç kilo olduk...kaç kilo alması normalmiş kızlar ben hiç bilmiyorum da...almadı çok fazla gibi geliyor..

krızalıt
800gr ıle 1 kg arası alması gerekıyormus
hastaneden emzırme egıtımı ıcın gelen hemsıreler soyledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…