2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar delırıcem ya
bebek 2 gundur kaka yapmadı
julının verdıgı sıyah kayısılı blendırdan geccek tarıfı bılen varmı
ben tam hatırlamıyorum
yardım lutfennnnn

kızlar delırıcem ya
bebek 2 gundur kaka yapmadı
julının verdıgı sıyah kayısılı blendırdan geccek tarıfı bılen varmı
ben tam hatırlamıyorum
yardım lutfennnnn

askitom yarım kilodan yaptım
suyu isteğine gör göz karaı koy
kaynat
blendırdan gecir
bu kadar

nur uyanacak diye bekliyorum ama uyanmaya niyeti yok galiba gidip yatsam mı anaam herif de kanepede sızdı yarın doktora gideceğiz akşama misafir var nur 10da uyudu sağolsun hiçbi iş yapamadım eşim yarın erken gelirim yaparız beraber dedi ama bilmem ki gelebilir mi akşam yemeğini de o gelince yaptı baktı ki ben hala nurla uğraşıyom girdi mutfağa doyurdu benisempatiksalakcinni

ana kucağını bebek arabasına monte edip gezdiriyorum diyen kimdi
allah razı olsun ondan
bizim bebek arabasının o özelliği vardı
unutmusum
hemen oto koltuğunu taktık koyduk melisayı akşamdan beri keyfi gıcırzemuszemus
hemde yemeğimi bilem yaptım :lepi:,
nie hiç aklıma gelmemiş bunc azaman

culi gezente senin kız ben diyeyim küçükken alıştır kırsın dizini otursun dizinin dibinde

julı cnm
sekerı ne kadar koydun
ayrıca ben 1 gunde yarım kılo yedım ondan ama faydası yok
bız mı yıyecez bunu

oyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy bu gece arkadaşlar geldi saolsunlar balık partisi verdim onlara beğendiler şkür atlattım bu geceyi kızımda bu gece bir usluydu uyuyarak geçirdi saolsun yoksa mahfolduydum gerçi demicem arkidişim yardımcıdır çok saolsun.......benimle koşturdu ....1 gibi gittiler çoluk çocuk ev dandiniydi arkalarını 1 saatte topladım....karnım acıktı şu an pc başı yemek yiyorum yorgunluk atıyorum.....kızımın doyma saati yakındır.....birazdan memelere süt iner o da beşikten bağırır <ııııııııııı> diye sonrada yatarım yaaaaaaaa bu kız beni gece uykusuz çok bırakıyor gazdan gerçi bir haftadır daha iyice süre kısaldı ama gece 3,5 4 gibi bitiryor saolsun tam güzel uyku zamanı =(alıştım şimdi eşim diyor yat işte uyurken diyorum uykum yokki alıştım yaaa. kolayımızda yok heeeeee=) neyse bu gece bütün bebekler uyuyor heral annelerde ben kaçar kızım ııııııııııııı yapmaya başladı =)öpüldüyüz haaaaaaaaa=P

gunaydın kızlarrr:)) ay izmir bir felaketti biraz önce. resmen afet . yağmur yağmur kapkara heryer

günaydın canım ist patladı patlayacak karanlık baya şu bakıcın ii çıkarda sende huzurlu ve mutlu emanet edersin inşallah canım yaa eve kamera falan koy bence bak insan evladı çiğ süt emiştir ne olacağı belli olmaz hem için rahat olur bişey yaparsada yakalamış olursun

inşalah canım. bakalım kamera düşünüyoruz araştıryoruz şu an sistemleri .

günaydin herkese,

benimki de uyuyor simdi ama arada sirada sallamazsam uyaniyor o yüzden basinda bekliyorum bebegin mafoldumben

daha kahvallti etmedim alisamadim hala hem bebege hem kendime bakmaya

posicim nasılsın ya görüşemedik bayadır ben girmedim ilk zamanlar içimden gelmedi nasıl gidiyo iyimisiniz ikinizde

günaydın kızlar
nasılsınız bebişler nasıl?

günaydın cnm..
valla geceler gündüzler birbirine karıştıkafamçokkarıştı
ece hanım uyurken ne kadar iş yapabiliyorsam yapıyorum...sempatiksalakcinni
yoksa hep kucak....:ecrin_bebek:
bugün doktora gidecez bakalım kalça usg için...inşallah iyi çıkacak...:Saruboceq:

posicim nasılsın ya görüşemedik bayadır ben girmedim ilk zamanlar içimden gelmedi nasıl gidiyo iyimisiniz ikinizde

iyiyiz elh. ama bebek hep yaninda oliyim istiyor,
sanirim gazini cikaramadigi icin uykusunda sik sik uyaniyor onu sallamiyorsam basiyor cigligi o yüzden basinda bekliyorum hareketlenince sallamaya devam ediyorum.

sen nasilsin pamuk, ben sizi anlamiyorum zaten nasil tek basiniza bebeklerle basa cikiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…