2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin herkese,

benimki de uyuyor simdi ama arada sirada sallamazsam uyaniyor o yüzden basinda bekliyorum bebegin mafoldumben

daha kahvallti etmedim alisamadim hala hem bebege hem kendime bakmaya

alışırsın cnm...ben 2haftalıktan itibaren kendim bakıyorum...bilmiyorumkismile
ayrıca 24 aralıkta doğum yaptım 26 27 aralık 2 gün hastanede yattık sarılk yüzünden:sinifsinif: çok zor 2 gündü allahtan annemler yanımdaydı...
sonra alıştık...

slm posı
ben dra gıttım
damarda catlak var,anal fıssul mus adı hastalıgın
amelıyat dedı
sımdılık 2 merhem bıde agrı kesıcı verdı
kabız olmamam lazım
gecmezse amelıyat olacakmısım
ve ben cok korkuyorum
ınsallah gececek

canim burda doktor bir arkadasim var, 1 yasinda kizi var o da dogumdan sonra senin gibi oldu burdaki doktorlar bagirsakalri genisletme ameliyati yapacaklardi, arkadas arastirdi türkiyedeki arkadaslarina felan sorusturdu, bir ilac buldu o ilaci kullandiktam sonra ameliyata gerek kalmamis. istersen ona soriyim o hangi ilaci kullanmis sen de doktoruna sorarsin.

Arkadasinki de Anal Fissul mus

Emla krem bu uyusturucu bir kremmis acini alip kaslari gevsetecekmis,

Buzkopan bu hapmis bunu günde 2 defa alicaksin kaslari ve bagirsaklari gevsetiormus

Arkadas ankara univ. cerrahi anabilimdali baskanindan almis bu ilaclarin ismini. bunlari kendi doktoruna sor istersen

belki sende de ise yarar. Arkadasin sarji bitti yarida kaldi daha sonra baska bilgiler verirse yazarim yine.

julı cnm
sekerı ne kadar koydun
ayrıca ben 1 gunde yarım kılo yedım ondan ama faydası yok
bız mı yıyecez bunu

kendi arzuna göre canım
benn az koydum zaten kayısı sekerli
bidahakine hiç koymıcam

hoyaa gezenti buz kız sorma valla
bütün gece tin tin tin :roflol:
evde küçük zatii
hep manevra yaptık babası patitaj yaptı
bi gecedde kıracaktık bebek arabasını :roflol:
zillide sabaha karsı 4 te uyudu
şimdi uyur bütün gün
ters velet :dilcikar:

olsun geçecek bu günlerde benim annem vardı yanımda artık gidip geliyo ama mecbur alışıcaz bacım yoksa kime güvenicez hep yanımızda olmayacaklarki onlar uyuyunca biz işe girişicezz posi derecenin ucunu poposuna sokup sokup çıkar ufak ufak hem gazını hem kakasını yapmasını baya bi sağlıyo ıkınma hissi yaratıyo ya girince ben yapıyorum fos fos gaz çıkarıyo tabi tam çözüm değil ama baya işe yarıyo dene ben yapana kadar devam ediyorum öyle rahatlıyo
gunaydınnnnnnnnnnn

pamukum hosgeldınn

hoşgördüüükkk ben bi kahvaltı edem bacılar görüşürüzzz

sagol posı
suan dr ılac ve merhem verdı ya
bakalım gecmezse sıorar onları alırım

kızlar
bebeler uyurken altına ettiğinde hemen alıyonuz mu :uhm:

uff uyandırmayada kıyamıyom zaten zorla uyudu
ee altında bi tezek pohh var
hokus pokus desem temizlenmez mi :uhm:

uyaninca uyutana kadar canim cikiyor o yüzden ben uyandirmiyorum sonra tekrar uyaninca degistiriyorum altini. ama tavsiye edilmiyor böyle yapilmasi bebekler rahatsizken uykulari da kaliteli olmazmis.

julı bırak uyandırma
o uyanır aglar zatı
bızım ole olunca ömer sınyal verıyor

benimki altında poh varsa daha bi uzun uyuyo
sıcak geliyo alttan galiba :roflol:

hee hee hee culi ailece gezersimniz işte bi sen ittirirsin bi babası
benim kız zor uyuyo aten o kaa yoruoluyo ki kaka bile yapmıyo
dün gece 10da bağladım bezini sabah 10da aldım
ama uyanıkken devamlı dolduruyo

kızlar
bebeler uyurken altına ettiğinde hemen alıyonuz mu :uhm:

uff uyandırmayada kıyamıyom zaten zorla uyudu
ee altında bi tezek pohh var
hokus pokus desem temizlenmez mi :uhm:

ya ben de gece bezini degiştrirken cok zorlaniyorum.altini acinca hooop gozler aciliyor sonra bir de uyut.bana cok zor geliyor.cok kızıyorum kendime.

ben gece emdikten sonra uyursa bezini almıyorum alışsın böyle hem tekrar uyutma derdi olmuyor annem alıştırma gece bezini almaya dedi o da öyle yapmış bize

selam kızlar bu arada.kendimi kaptirip hemen cevap yazmisim:))
cok sukur bizim ateşimiz dustu.gece ikiye kadar uyumadik yine.emdik kustuk yine yine emdik.sut kalmiyor ben de artık o saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…