2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hımm iyi ya bilimde adını duymamıştım kızlarda benim yazdığım hiçbişeye cevap vermez bişey yazmaz oldular girmesem yeridir yani varlığımla yokluğum bir :umursamaz:

juli bence gündüz uyutma gece uyusun
özellikle akşam 6-7 den sonra uyutma
ben uyuyorsa da uyandırıyorm
biraz düzene girmeye başladı gibi

hayırlı günler ocak anneleri, nasip olursa bende 1-2 hafta içinde şubat annesi olacağım...
sizin tecrübelerinizden ötürü bir şey sormak istiyorum; ben ıstanbul'da oturuyorum ve yenibosna nisa hastanesine (dr.alev oral) gidiyorum fakat buranın çok kalabalık olduğu ve doğumların özensiz, ilgisiz yapıldığı hakkında bi kaç yerde duyum aldım...
son anda hastane değiştirmek istemiyorum ama içim hiç rahat değil! :1no2: cuma günü meltem hastanesine (dr.nuray öner ) gideceğim, bir de oraya bakacağım..
nisa ve ya meltem hastanesinde doğum yapan var mı, bilgilerinizi paylaşırsanız çoook sevinirim...
şimdiden çook teşekkür ederim...

yorgunum scdedsedu
ben kucakta yada ayakta sallamıyorum
arada besıgınde sallıyorum ama sık degıl
alıstırmıyorum
bıde seslı ortamda uyutuyorum
malum nasıl alısırsa oyle gıder

kızlar siz bebekleri nasıl uyutuyorsunuz?
beşiğinde ya da ayakta sallıyor musunuz
ben gece mızmızlanınca beşikte sallıyorum ama gündüz
sallamıyorum böyle de zor uyuyor

ben beşiğine koyuyorum ekndisi uyuyor canım.
emziğini düşürürse ağzına veriyorum kendimi göstermeden.
ama çok çok ağlarsa ara sıra koynuma lıyorum beraber uyuyoruz.
hiç sallamadım şimdiye kadar umarım da gerekmez..

hımm iyi ya bilimde adını duymamıştım kızlarda benim yazdığım hiçbişeye cevap vermez bişey yazmaz oldular girmesem yeridir yani varlığımla yokluğum bir :umursamaz:

bak yaa alınmış birisi niye kızıyosun bakim bende bilmiyorum cevap veremedim o yüzden bide girmiycekmiş hatun klava:

pamuk canım rota ishal aşısı
emin değilim ama yaklaşık 2 aylıkken yapılması gerekiyor diye biliyorum

benim şekerim
biz eve geldikten 2 gün sonra aklıma geldi arabayı açtık hemen hooop anakucağını monte ettik rahatladık nereye gidersek oraya götüğrüyoruz beyefendiyi helakta olmuyo kucakta:))
işinize yaradığına sevindim

ya keşke bebek arabasını dışarda kullanmaya başlamamış olsaydım
süper bi fikirmiş bu
hem arabasına da iyice alışmış olurdu

sil şekerim evde daha çok vakit geçiriyosunuz nasılsa
kızlar siz bebekleri nasıl uyutuyorsunuz?
beşiğinde ya da ayakta sallıyor musunuz
ben gece mızmızlanınca beşikte sallıyorum ama gündüz
sallamıyorum böyle de zor uyuyor

valla biz daha sallamıyoruz hiç maşallah inşallah hep böyle olur
karnı doydumu sızıyo benimki:))
aç kurt ya

bak yaa alınmış birisi niye kızıyosun bakim bende bilmiyorum cevap veremedim o yüzden bide girmiycekmiş hatun klava:

wallahi ama ya bi kaç gündür giriyorum ya bişey yazıyorum yada yazılanlara bişey yazıyorum bakıyorum herkes alıntı yapmaktan bi hal oluyor ama bana ne cevap ne bişey boş boş kalıyorum burda tuhaf hissetmeye başladım inan içimden oyüzden girmek gelmiyor

cnm hepimize oluyo aslında doğru söylüyosun bilgimiz olmadığı konulardada bilmiyorum diye belirtebilriiz cevapsız kalmaktan iyidir gerçekten de

slm herrkese
rota ishal aşısı kızlar ben 80 falan duymuştum 140 mıymış ya
ileriki dönemde aşı takvimine sokmaya uğraşıyolarmış

nida artık sesler çıkarmaya başladı ses çıkarıyo duruyo nerden geliyo diye bakınıyo sonra yine çıkarıyo bakınıyo kendi bile hayret ediyo çıkardığı seslere
hergün bi yerdeyiz
dün arkadaşa kahvaltıya gittik 4 bebek 1 ağustos 2 eylül bide kasım işte benimki çok komiklerdi biri uyuyo biri uyanıyo emziren emzirene
babamızla akşamları alışveriş merkezlerindeyiz zaten emzirme odalarını kıyaslıyrum artık
adam hamileyken bu kadar gezmek istemezdin çocuk oldu coştun diyo
haftaya anne bebek fuarı varmış istanbuldakiler bilginiz olsun

dereceyle kaka yaptırmaktan bıktım yarın dr a gidicez bişey versin deli olucam ya
sabah ilk kaka yoğun onu yapmak zaten ölüm diğerleri bazen köpüklü bazen su gibi kaka analizi yapmaya başladıma rtık

kızlar geceleri sütüm bitiyor diyorsunuz ya ben çareyi süt sağmakta buldum
buzlukta olan bi sütü indirdim gece 12 gibi onu veerdim hem karnı çok doyuyor güzel uyuyor
uyandıkça buzluktakinden verip sağdım o gece
sonraki gece de
önceki gece sağdıkklarımı içirorum
gün geçtikçe süt de artmaya başlıyo birde gece uyuduğundan daha çok süt birikiyor
hem ne içtiğini biliyorsun ve uğraşmadan içtiğinden uykusuda dağılmıyor çok uyuyor

Son düzenleme:
cnm hepimize oluyo aslında doğru söylüyosun bilgimiz olmadığı konulardada bilmiyorum diye belirtebilriiz cevapsız kalmaktan iyidir gerçekten de

gerçekten öyle cevap vermek almak insana önemsendiğini hissettiriyor sonuçta hepimiz aynı süreçten geçiyoruz bebeklerin sorunları hemen hemen aynı kaç aydır birlikteyiz olmaması lazım böyle şeylerin artıkbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…