- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kızlar herkese slm...Allahım sankı hayatım durdu buraya bıle gıremıyorum..kızım o kadar fenaki..gazımız var çok oyuzden kucağada alıştı kucağımdan ınmıyo uykusu cok az 5/6 saat uyanık kalıyo gece 5 te uyudu oda arabayla gezdırerek...tukendım valla artık..fön makınasıyla ancak sakınlesıyo...
kizlar bebek uyursa banyoya giricem banyo icin herseyimi hazirladim 10 dakika sürer tahminimce.
ins. banyodan cikana kadar aglaya aglaya morarmaz
kızlar herkese slm...Allahım sankı hayatım durdu buraya bıle gıremıyorum..kızım o kadar fenaki..gazımız var çok oyuzden kucağada alıştı kucağımdan ınmıyo uykusu cok az 5/6 saat uyanık kalıyo gece 5 te uyudu oda arabayla gezdırerek...tukendım valla artık..fön makınasıyla ancak sakınlesıyo...
canım 5-6 saat uyanık kalıyor dıyorsun demı(valla sukret beterın beterı var... bızım kı 12-13 saat uyanık kalmalara alıstı ( delıksız 3 saat uykuyu sadece gunde 1 kere göruyoruz mafoldumbenmafoldumben
bizimkide gunde 1 kere 3 saat uyuyor...sonra kısa kısa ve 5-6 sat uyanık duruyo senınkı dahada uyanık kalıyomus..aslında uyanık kalması iş değil boyle yatsa etrafa bakınsa 10 dk.cık barı uyanık kaldığı butun sure uyurken hep kucağımda ne sırt kaldı nede bel vallahi...mirmirmirmir
ruzgar bizde kuvozde bir hafta kaldik o yuzden ben de surekli pompalamiştim.hala saklıyourm hatta sagdiklarimi.
bir de benimki doydugunu analmiyor cok emip kusuyor sanki acmiş gibi araniyor.hep gece 23:30dan sonra en erken 1:30 a kadar suruyor bu dongu
neyse en buyuk sorunumuz bu olsun....Allah beterinden saklasin
ayvalik gazman topigini oku.bir suru yontem denendi de:))
uyumaması gercekten cok zor oluyor.surekli mi gazli?
olsun geçecek bu günlerde benim annem vardı yanımda artık gidip geliyo ama mecbur alışıcaz bacım yoksa kime güvenicez hep yanımızda olmayacaklarki onlar uyuyunca biz işe girişicezz posi derecenin ucunu poposuna sokup sokup çıkar ufak ufak hem gazını hem kakasını yapmasını baya bi sağlıyo ıkınma hissi yaratıyo ya girince ben yapıyorum fos fos gaz çıkarıyo tabi tam çözüm değil ama baya işe yarıyo dene ben yapana kadar devam ediyorum öyle rahatlıyo
hoşgördüüükkk ben bi kahvaltı edem bacılar görüşürüzzz
canım öyle düşünüp sürekli onu dinlemeye çalışacağına
akşam eşin gelince girsen yada bebişinide götür banyoya
hantecim uzulme bak etkiliyor moral biliyorsun
olabilir arada az gelebilir hep oyle olacak diye bisey yok
bol sivi alip uyumaya caliş
sadece mama iel buyuyen bir suru cocuk var, bir ogun senin dinlendirr kilo alir moralinde duzelir
emdikten sonra pompala ama sen.poseidon yazmisti 7-5-3 dakika pompalarsan uyarilıp daha cok sut uretiyormussun
bizde kısa sured gececegız üzüntünü cok ıyı anlıyorumneyı pompalıyoruz ya bızde ek mamaya gectık cok uzuluyorum sağıyomusunuz
öncelikle üzülmeyeceksin hante, çay bardağının dibi kadar bile olsa sütün var ve bu artırılabilir benim de ilk sağdığımda öyleydi 10 15 cc ancak çıkıyordu 20 dk da şimdi beş 10 dakikada 100 cc alıyorum, sık sık sağ uyar kanalları, uyu, beslen stresini azalt bak nasıl çoğalacak sütün....mrb kızlar cok uzgunum( dun doktor a aylık kontrolumuz vardı 600 gram almışız sadece e halıyle doktr az buldu sütüm yetmıyor demek oluyor bu... sureklı aglamaları da gazdan daha zıyade ac kaldıgındanmış anlayacagınız (( ama dedı kı bır 15 gun daha deneyelım, 15 gun sonra kılo kontrolune gelın ona göre gunde 1 kere de olsa takvıye mamaya baslayalım.. şmdi kafam cok karısıyor acmı kalıyor oglum dıye ( dünde ılk defa süt sagma makınesınde sut sagdık. 3 saatlık emılmemış gögsumden cay bardagının bır parmaklık dibi kadar süt cıktı.. ((
mama kullanan arkadaslar sızler hangı mamadan kullanıyorsunuz? bır de 1.ayda hangi aşınız yapıldı bebısınızın?? ateş yaptımı aşınız??
neyı pompalıyoruz ya bızde ek mamaya gectık cok uzuluyorum sağıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?