2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah nidaya ne tatlıdır onu öyle seyretmek sesleri çok tatlı oluyo bunların yaa dr verirse bişey kaka için bizimlede paylaş canım bende derece olmasa napıcam bilmiyorum

canım birisi derbidat diye bi şurup yazmış onu sorucm
muayene olmalarıda gerekiyo darlık yada fissür olabiliyomuş
zeytinyağ içirdim jülinin dediğini yaptım yok fayda etömiyor

2 aydan sonra değişmeye başlıyorlar artık
dün babası aradı hoparlörü açtım etrafına bakınıyor göremedi yüzünü durdu dinledi
bi süre birii görmeyipte görünceçok mutlu oluyor
akşam babsı gelince
ben mutfağa griyorum babaya verip ellerinede biberon iş güç derken yanına gelince falan çok hoşune gidiyo
yanından giderken kapıdan çıkana kadar göz takibindesin

çok uzak geliyordu bugünler çubuk kraker parmakları nasıl büyüyecek derim ama hepsi oluyormuş

birde kızlar dün duydum çok yorgunken bitki çayları anneye ağır geliyormuş dr arkladaşa içme demiş
o bi ara rahatsızlanmışta o zaman söylemiş

kızlar biz rotayı olsduk
rota ishale karsi
pnomokok ise zature(devlet bedava yapıyor 2008den beri o da pahalı bir asiymşi adha onceden diye duymustum)

rota icin bir cok sey duydum onceden bagirsakta dugulenme yapıyormus geri cekilmiş ve degiştirip tekrar piyasaya surlmus.
ben yapitrdim malum kresten cocuklar herseyi kapiyor.dayanikli bir virusmus 5 gun kalıyormus mesala bir oyuncagin uzerinde.karar size ve doktotrunuza kalmiş.140 civari aşi.

pamukcum rylai
inanin hepiimze oluyor bu durum ama kusmeyin lutfen.bi cocukla bir burdayiz atlıyabiliyoruz mesajlari.gecmişi okuyamiyorum ben de mesela en son ne okuduysak,son sayfada ne gorursek yaziyoruz

ruzgar masallah kızınaa

gece sutu fikrin cok guzel,ama ben biberon hic vermek istemiyorum.bir iki kere vermek zorunda kaldim gerci.memeyi zor aliyor, kapmada zorlaninca korkuyorum biberondan sonra bir daha meme almaz diye.
ayrica pompalamayi da hic sevmiyorum canim aciyor diye.ama denim bir seferde cok icerse belki doyar da uyur.hic anlamiyorum sabah yetiyroda gece noluyor anlamiyorumm

aman canım ne olur ne olmaz bell i omuyo bunlara almaz bide göğsünü sonra uğraş dur

biz küvezde alışmıştık zaten o olmasa ne pompa alırdık ne biberon verirdik
ama verenler için denesinler iyi oluyor

ne versem alıyor benimki ağzına
ya bütün gün emiyorlar eşime bu bebekler önce doyma hissini öğrenmeleri gerek diyorum

eme eme süt kalmıyoki artık gecede uyuyunca sabah yine toparlanmış oluyo biraz insan

kızlar herkese slm...Allahım sankı hayatım durdu buraya bıle gıremıyorum..kızım o kadar fenaki..gazımız var çok oyuzden kucağada alıştı kucağımdan ınmıyo uykusu cok az 5/6 saat uyanık kalıyo gece 5 te uyudu oda arabayla gezdırerek...tukendım valla artık..fön makınasıyla ancak sakınlesıyo...

ruzgar bizde kuvozde bir hafta kaldik o yuzden ben de surekli pompalamiştim.hala saklıyourm hatta sagdiklarimi.
bir de benimki doydugunu analmiyor cok emip kusuyor sanki acmiş gibi araniyor.hep gece 23:30dan sonra en erken 1:30 a kadar suruyor bu dongu
neyse en buyuk sorunumuz bu olsun....Allah beterinden saklasin

ayvalik gazman topigini oku.bir suru yontem denendi de:))
uyumaması gercekten cok zor oluyor.surekli mi gazli?

Son düzenleme:

merhaba canim

ben meltem'de dogum yaptim, nese hanim girdi doguma, ben memnun kaldim, nuray hanimi cok ovuyorlar ama ben bilemiyorum hic gitmedim ona.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, soracagin detay olursa ozelden yazabilirsin canim

öğretmenim benimkide aynı işte bi yandan ağzının kenarında akıyo bi yandan arada yutuyo
çoğuda öyle galiba
çok şükür rahatladık şimdi bazen uykusu olmuyo geceleri doysada onada emzik verip kucağımda pışpışlıyorum uyuyo

ya keşke bebek arabasını dışarda kullanmaya başlamamış olsaydım
süper bi fikirmiş bu
hem arabasına da iyice alışmış olurdu
güzelce yıka tekerlekleri canım kullan evde
cok rahatlık valla
benimki suan onda uyuyo

bak o ayazın bibilerini koparcam artık
üzmesin anasını

kızlar siz bebekleri nasıl uyutuyorsunuz?
beşiğinde ya da ayakta sallıyor musunuz
ben gece mızmızlanınca beşikte sallıyorum ama gündüz
sallamıyorum böyle de zor uyuyor
benimki uykusu sgelince havada karada uyuyo
eğer yoksa nerde sallarsan salla yok
bende artık kendi arzısına bıraktım

Son düzenleme:
julicim ben de aynen hic zorlamiyourm.bekliyorum uykusu gelince uyuyacak cocuk.
olan bize oluyor tebi de:))
yaninda biri olmasi insanin o yuzden iyi, veriyorsun gidip uyuyorsn:))
benimki de ancak simdi daldi.nasıl durabiliyorlar bu kadar uyumadan bilemiyorum.

ruzgar rezene denedin mi
benim doktorum sadece cay verebilirsin dedi.gaz icin gerci.
ustelik bagirsagada zararı yok
gunde yarim cay bardagi tabi fazla degil

naber kızlar bizde bugün doktora gidiyoz bakalım bugün neler diycek doktor bana nasıl emzirme teknikleri uyutma taktikleri vericek:umursamaz: doktorarda gaza bişiy yapamıyo beni avutuyolar anca şöyle yap böyle yap diye ya geçmişe birazbaktımda bizimkinide 1 ay sonraaşıya getir demişti bende götürmedim daha yarın kırkı çıkcak dananın aşıyı yesinde bi belki adam olurzemuszemus oğluşumun yeni resimlerini nasip olursa bu akşam ekletcem eşime ben karacahili bilmiyorumda buraya eklemeyi bakarsınız benim yaramaz tosunuma teyzeleri doktordan gelince neler dediklerini yazarım gene doktor amcasının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…