ohh kırkıta cıkmışmerhaba kızlar bugun biz kızzımla bıcı bıcı yaptık 40 mız çıktı artık oh bee..
juli kazayamı kurban gittin bacım eczaneye sor hemen sen..
öğrenemedim canımjuli kaza mı oldu
naptın öğrendinmi içeribliyormuyumuşuz bilgimiz olsun biimde ne olur ne olmaz hoş onlarlada hamile kalan insan dolu olacaksa önüne hiçbirşey geçemiyor
biz dr dan geldik 5.5 kilo olmuşuz dr teyze kendi zmanında doğanları yakaladı ddedi
kakasını sordum bebeklerde ilk 3 ay olur dedi kabız değildir ypaınca fışkırtarak yapar ama çok zorlanırlar oradaki sinirler tam gelişmemiş olur o yüzden hafif uyar yapar zaten hemen dedi
gerçektede öyle ama arkadaşın bebeği 4. ayda düzeldi haftada 1 kere ağlaya sıxlaya kendi yapar diğer günler arkadaş yaptırdı
şimdi 4ün içinde lgünde 3-4 kere dolduruyo kendi kendine hemde zorlanmadan
gecenin 1'in de ertesi gün hapı sorduğuna göre gazan mubarek olsun bacım :roflol::roflol:
yataktan kalıkıp buraya gelip onu mu sordun :roflol::roflol:
gerçek mi...:sinifsinif:
24 şubatta olacaz işte...
karma aşı tetanoz diğerini unuttum....:gitme:
gülme bee:sinifsinif:
9 ay sonra kucamda bi bebe daa olmasın akannehir
kocem bişi olmaz ben spermlerimi eğittim diyokafamçokkarıştı
ama bakalım
1 ay sonra cıkar kokusu eyvahedigeldismile
Bence kocalarınızın kıymetini bilin kızlar. benimki anası yüzünden bi küstü bana şimdi ev arkadaşı gibiyiz adamın umrunda bile değilim. Akşamları işi gereği geç geliyor,gelir gelmez oğluyla ilgileniyor,oğlumuz uyuyunca da internet başına geçiyor. Ben de artık kendimi damızlık gibi hissediyorum. Çocuğu doğurdum ve işim bitti sanırımmafoldumben
nolursun benim adama da öğretsin.
bizimki nasıl eğittiyse korunurken hamile kaldım.
yanlış eğitim vermiş manyak adam..alsanaalsanasmile
hem benimkinin eğittiği spermden olan bebesini de gördük, 7 ay ancak dayanabildi; defolu sperm nolcek..
tohum kötüyse tarla netsin anacım..:dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol:
nolursun benim adama da öğretsin.
bizimki nasıl eğittiyse korunurken hamile kaldım.
yanlış eğitim vermiş manyak adam..alsanaalsanasmile
hem benimkinin eğittiği spermden olan bebesini de gördük, 7 ay ancak dayanabildi; defolu sperm nolcek..
tohum kötüyse tarla netsin anacım..:dilcikar:
Bence kocalarınızın kıymetini bilin kızlar. benimki anası yüzünden bi küstü bana şimdi ev arkadaşı gibiyiz adamın umrunda bile değilim. Akşamları işi gereği geç geliyor,gelir gelmez oğluyla ilgileniyor,oğlumuz uyuyunca da internet başına geçiyor. Ben de artık kendimi damızlık gibi hissediyorum. Çocuğu doğurdum ve işim bitti sanırımmafoldumben
özge rota virüs
bize dr 3. ada vururluyor isterseniz 142 tl cik dedi
:roflol: :roflol: :roflol:
kaynanan yanındamı canım
bide isim problemi olmustu dimi
insallah düzelir ve kocan doğru yolu bulur
sende üzme kendini canım
oyyyy gülmekten öldüm size yaw:)))juli bebe geliyo desene eminsen içhapı ya gerçekten hamiş olursan :))oyyy kondomu bizde beceremiyoz bakalım napcezz ...
esmer sen annenlerde kalıyordun ekşın oluyomu bari bacım:))
ruzgar indirim topgine yazdım canım..
düşünme öyle sakın..
senle konuşmayanla sen hiç konuşma boşver...
yok yok bu adamlar halden yolda anlamıyorlar. kadınlar daha yeni doğum yapmış, 9 aydır da hamileydiler, psikolojileri nasıl umurlarında değil.. alsanaalsanasmile
yok bacım ne annemi hastanede kalıyorum artık.
söylendim kocemle birlikte yatamıyoruz diye; sen misin söylenen pazartesiden beri koceyi görmüyoruz bile.. mafoldumben
valla ister anamda kalayım ister sokakta hiç affetmeyiz.
biz sizin gibi karnımız burnumuzdayken yapamıyoduk.
4.aydan beri elleşmediydik. akannehir
valla bu kaa zamandan sonra adam değil annemde kalmayı, annem yanımızda olsa dinlemezdi valla.. :roflol:
bu kayınvalideler toprakta nasıl yatcak çok merak ediyorum:)üzülme canım benimkide aynısını yaptı ki benimki ailesine hiç düşkün degildir ayda bir ancak gideriz birden kıymetlendi anasına laf söyledim diye tavır yaptı bende alır çocıgu giderim tırnagını bile göremezsin sen aile oldun farkına var dedim düzeldi:)))))anası laf söylerken iyi ben cevap verince kötü yok öyle yagma herkes haddini bilsin işime gücüme karışmasın ayyy yine sinir oldum kayınvalide aklıma geldikçe..ben dogum yaptıgımdan beri konuşmuyorum kendisiyle..
Aynen canım zaten 20 gün boyunca ben mi loğusayım kaynanam mı yoksa eşim mi ben de anlamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?