2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayça gittik canım guzel geçti..bu adam zemin hazırlıyor beni bukadar saf mı sanıyor onu anlamadım:))ayrisede cici aldık yine dayanamadık bu kız bizi ekonomil krize sürüklicek:)))eşime diyorum bari birimizden biri dur desin ama yok o da ne görse alalım diyo:))birazdan komşuya çıkıcam 40 uçurcaz:)))akşamda sevgiliiiiii kayınvalideme gitcez:))

merhaba kızlar bugun biz kızzımla bıcı bıcı yaptık 40 mız çıktı artık oh bee..
juli kazayamı kurban gittin bacım eczaneye sor hemen sen..
ohh kırkıta cıkmış
zaten seni kimse tutamıto du
artık herif seni eve sokamaz :roflol:

kaza olayına gelince
kondom bizim neyimize
önce kullanmasını öğretmeleri lazımdıı :roflol:
öğrenemedim canım
neyse olan oldu:kedi:

bebişinede maşallah canım
kocaman olmus

gecenin 1'in de ertesi gün hapı sorduğuna göre gazan mubarek olsun bacım :roflol::roflol:

yataktan kalıkıp buraya gelip onu mu sordun :roflol::roflol:

gülme bee:sinifsinif:
9 ay sonra kucamda bi bebe daa olmasın akannehir
kocem bişi olmaz ben spermlerimi eğittim diyokafamçokkarıştı
ama bakalım
1 ay sonra cıkar kokusu eyvahedigeldismile

ecrin gerçi her yerde herşey çoko güzel ama
öyle çok çok beğendiğin şyleri nerden aldığını yaz
bizde gideriz

adamlarda yapsa kabahat yapmasa kabahat nee zaman yaranacaklar acaba bize :roflol:

gülme bee:sinifsinif:
9 ay sonra kucamda bi bebe daa olmasın akannehir
kocem bişi olmaz ben spermlerimi eğittim diyokafamçokkarıştı
ama bakalım
1 ay sonra cıkar kokusu eyvahedigeldismile

nolursun benim adama da öğretsin.
bizimki nasıl eğittiyse korunurken hamile kaldım.
yanlış eğitim vermiş manyak adam..alsanaalsanasmile
hem benimkinin eğittiği spermden olan bebesini de gördük, 7 ay ancak dayanabildi; defolu sperm nolcek..
tohum kötüyse tarla netsin anacım..:dilcikar:

Bence kocalarınızın kıymetini bilin kızlar. benimki anası yüzünden bi küstü bana şimdi ev arkadaşı gibiyiz adamın umrunda bile değilim. Akşamları işi gereği geç geliyor,gelir gelmez oğluyla ilgileniyor,oğlumuz uyuyunca da internet başına geçiyor. Ben de artık kendimi damızlık gibi hissediyorum. Çocuğu doğurdum ve işim bitti sanırımmafoldumben

düşünme öyle sakın..
senle konuşmayanla sen hiç konuşma boşver...
yok yok bu adamlar halden yolda anlamıyorlar. kadınlar daha yeni doğum yapmış, 9 aydır da hamileydiler, psikolojileri nasıl umurlarında değil.. alsanaalsanasmile

oyyyy gülmekten öldüm size yaw:)))juli bebe geliyo desene eminsen içhapı ya gerçekten hamiş olursan :))oyyy kondomu bizde beceremiyoz bakalım napcezz ...
esmer sen annenlerde kalıyordun ekşın oluyomu bari bacım:))

ruzgar indirim topgine yazdım canım..

:roflol: :roflol: :roflol:

kaynanan yanındamı canım
bide isim problemi olmustu dimi
insallah düzelir ve kocan doğru yolu bulur
sende üzme kendini canım

:roflol: :roflol: :roflol:

kaynanan yanındamı canım
bide isim problemi olmustu dimi
insallah düzelir ve kocan doğru yolu bulur
sende üzme kendini canım

Şükür ki 10 gün önce gitti kaynanam ama keşke hiç gelmesin deseydim, loğusalığımı da evimin huzurunu da mahvetti gitti. Ben de takmıyorum arık,çünkü bebeğime süt vermem lazım,üzüldükçe de sütüm azalıyor...Anlamadığım ismi de koydum sırf eşimle iyi olalım diye ama yaranılmazmış,cadıyla cadı olmak gerekiyormuş...

yok bacım ne annemi hastanede kalıyorum artık.
söylendim kocemle birlikte yatamıyoruz diye; sen misin söylenen pazartesiden beri koceyi görmüyoruz bile.. mafoldumben

valla ister anamda kalayım ister sokakta hiç affetmeyiz.
biz sizin gibi karnımız burnumuzdayken yapamıyoduk.
4.aydan beri elleşmediydik. akannehir
valla bu kaa zamandan sonra adam değil annemde kalmayı, annem yanımızda olsa dinlemezdi valla.. :roflol:

bu kayınvalideler toprakta nasıl yatcak çok merak ediyorum:)üzülme canım benimkide aynısını yaptı ki benimki ailesine hiç düşkün degildir ayda bir ancak gideriz birden kıymetlendi anasına laf söyledim diye tavır yaptı bende alır çocıgu giderim tırnagını bile göremezsin sen aile oldun farkına var dedim düzeldi:)))))anası laf söylerken iyi ben cevap verince kötü yok öyle yagma herkes haddini bilsin işime gücüme karışmasın ayyy yine sinir oldum kayınvalide aklıma geldikçe..ben dogum yaptıgımdan beri konuşmuyorum kendisiyle..

Aynen canım zaten 20 gün boyunca ben mi loğusayım kaynanam mı yoksa eşim mi ben de anlamadım....

kız bizde yapmak en son temmuzda yazlıkta olmuştu ucundan accık:)))o gunden beri olmadı sen benim herifi düşün artık boşuna kur yapmıyo bana:))

Gitti gideli ben de aramıyorum,kendisi torunu için arıyor bir de yanlarına gitmemi istiyorlar,o yüzden yağlıyor. Ama yok öyle yağma 10 gün sonra ankaraya gideceğim,ne kocam ne de onlar göremeyecekler 2 ay boyunca çocuğumu. O zaman anlasınlar kim daha yaman...

Aynen canım zaten 20 gün boyunca ben mi loğusayım kaynanam mı yoksa eşim mi ben de anlamadım....

anacım zaten doğuran kadınlar değil erkekler olsaydı; daha gebeyken psikolojik manyak olup çıkardı hepsi, doğuma kadar bile dayanamazlardı.:mymeka:

benim herif de sabah beni aramış çok yorgunum uykusuzum diyor :1shok:.
dedim nan küfür mü ediyon, dalga mı geçiyon anlamadım. kapat telefonu dellendirme beni.
aramış bana ağlaşıyo hasta.. :1ninca:

canım ya kyamam nedden öyle yapıyorki ya insan konuşmadan nasıl durur karısıyla
sen konuşmaya çalıştınmı
elbet anlayacak hatasını çok üzülecek
sen bak oğluşuna neyseki çok şükür dayanağın seni mutlu eden var
ona baktımı hiçbişeey gözün görmez bol bol onu sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…