laa yeter işedim altıma :roflol:roflol:
yok bacım ne annemi hastanede kalıyorum artık.
söylendim kocemle birlikte yatamıyoruz diye; sen misin söylenen pazartesiden beri koceyi görmüyoruz bile.. mafoldumben
valla ister anamda kalayım ister sokakta hiç affetmeyiz.
biz sizin gibi karnımız burnumuzdayken yapamıyoduk.
4.aydan beri elleşmediydik. akannehir
valla bu kaa zamandan sonra adam değil annemde kalmayı, annem yanımızda olsa dinlemezdi valla.. :roflol:
düşünyomda benim herif komplomu kurduoyyyy gülmekten öldüm size yaw:)))juli bebe geliyo desene eminsen içhapı ya gerçekten hamiş olursan :))oyyy kondomu bizde beceremiyoz bakalım napcezz ...
esmer sen annenlerde kalıyordun ekşın oluyomu bari bacım:))
ruzgar indirim topgine yazdım canım..
kız bizde yapmak en son temmuzda yazlıkta olmuştu ucundan accık:)))o gunden beri olmadı sen benim herifi düşün artık boşuna kur yapmıyo bana:))
laa yeter işedim altıma :roflol:roflol:
düşünyomda benim herif komplomu kurdu
bi de demezmi bosver 1 tane daa gelsin akannehir
o doğriyi sankiii :mymeka:
ohh kırkıta cıkmış
zaten seni kimse tutamıto du
artık herif seni eve sokamaz :roflol:
kaza olayına gelince
kondom bizim neyimize
önce kullanmasını öğretmeleri lazımdıı :roflol:
öğrenemedim canım
neyse olan oldu:kedi:
bebişinede maşallah canım
kocaman olmus
gülme bee:sinifsinif:
9 ay sonra kucamda bi bebe daa olmasın akannehir
kocem bişi olmaz ben spermlerimi eğittim diyokafamçokkarıştı
ama bakalım
1 ay sonra cıkar kokusu eyvahedigeldismile
ecrin gerçi her yerde herşey çoko güzel ama
öyle çok çok beğendiğin şyleri nerden aldığını yaz
bizde gideriz
adamlarda yapsa kabahat yapmasa kabahat nee zaman yaranacaklar acaba bize :roflol:
nolursun benim adama da öğretsin.
bizimki nasıl eğittiyse korunurken hamile kaldım.
yanlış eğitim vermiş manyak adam..alsanaalsanasmile
hem benimkinin eğittiği spermden olan bebesini de gördük, 7 ay ancak dayanabildi; defolu sperm nolcek..
tohum kötüyse tarla netsin anacım..:dilcikar:
yok bacım ne annemi hastanede kalıyorum artık.
söylendim kocemle birlikte yatamıyoruz diye; sen misin söylenen pazartesiden beri koceyi görmüyoruz bile.. mafoldumben
valla ister anamda kalayım ister sokakta hiç affetmeyiz.
biz sizin gibi karnımız burnumuzdayken yapamıyoduk.
4.aydan beri elleşmediydik. akannehir
valla bu kaa zamandan sonra adam değil annemde kalmayı, annem yanımızda olsa dinlemezdi valla.. :roflol:
bu kayınvalideler toprakta nasıl yatcak çok merak ediyorum:)üzülme canım benimkide aynısını yaptı ki benimki ailesine hiç düşkün degildir ayda bir ancak gideriz birden kıymetlendi anasına laf söyledim diye tavır yaptı bende alır çocıgu giderim tırnagını bile göremezsin sen aile oldun farkına var dedim düzeldi:)))))anası laf söylerken iyi ben cevap verince kötü yok öyle yagma herkes haddini bilsin işime gücüme karışmasın ayyy yine sinir oldum kayınvalide aklıma geldikçe..ben dogum yaptıgımdan beri konuşmuyorum kendisiyle..
bugün senin 40'ın çıktıydı dimi.
iyi beklemiş seninki gene.
bu akşam seni göremeyiz artık buralarda. kaydirigubbakcemile5
Ayris olmasa 2 gün piyasa çıkamazsın diyecem de mecbursun bebe var şimcik..sırnaşık şey
benim adama da benim adama da
doktora tek gittim ne dedi doktor diyo ben de dedim şapka takacakmışın bebek olmayacakmış dedim adam şaşkın şaşkın bakıyo bilmiyo ki kullanmayı cahalsempatiksalakcinni
sırnaşık şey
şu kaynana olayına sinir oluyorm hatta uyuz...
bizde de şu bebek doğdu doğalı yok senin ailen çok gördü bu hafta yok bnm ailem çok gödü tartışmaları başladı...alsanaalsanasmile
bende en iyisi evde oturuyorum iki tarafa da çok sık gitmiyorum napim artık daraldımsempatiksalakcinni
zaten lohusalık nasıl geçti anlamadımkafamçokkarıştı
zaten geçen gün beni aramış şikayet etmiş ne demişse artık eşimde geldi bana patladı...iyi bir kavga ettik...
bende aynen senin gibi yaptım o gün alır çocuğumu giderim dedim arada bir süründürmek lazım o gün bugün çok iyiyiz allaha şükür...
olm naptın sen yaa.
adama şapka falan dedin.
şimdi karşında saygıdan şapka çıkarıyorum desin de gör gününü :roflol:
oyyyyy allah seni bildigi gibi yasın esmer öldüm gülmektennn.morali bozuk olan bunları okusun mutluluktan uçar:)):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayy ne gıcık bir adam oldu çıktı bu yaa. Şimdi aradı internette fazla takılma diyor neymiş bebek diğer odada uyuyormuş ya yanında durmalıymışım. Kendime özel hiç vakit ayırmayım mı dedim yine sinirlenen o oldu. Aramasa daha iyi...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?