2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge senin eşin anladıgım kadarıyla biraz dedigim dedik mi?iyi idare ediyorsun valla..isim konusunda da çok üzülmüştün.bırak git annenlere biraz kafanı topla sende..

laa yeter işedim altıma :roflol:roflol:
düşünyomda benim herif komplomu kurdu
bi de demezmi bosver 1 tane daa gelsin akannehir
o doğriyi sankiii :mymeka:

kız bizde yapmak en son temmuzda yazlıkta olmuştu ucundan accık:)))o gunden beri olmadı sen benim herifi düşün artık boşuna kur yapmıyo bana:))

bugün senin 40'ın çıktıydı dimi.
iyi beklemiş seninki gene.
bu akşam seni göremeyiz artık buralarda. kaydirigubbakcemile5
Ayris olmasa 2 gün piyasa çıkamazsın diyecem de mecbursun bebe var şimcik..
sırnaşık şey

culi hadi hayırlısı
dün doktora nasıl korunalım daha önce hiç korunmadık dedim ne dese beğenirsiniz bi bebiş daha olmaması için korunun

bi de muayene etti cinsel ilişkiye girebilirsin dedi ben de yaa nası girecem ya dedim şımarma hemen dedi gireceksin dedi
galiba bu doktoru eşim dolduruyo:umursamaz:

ecrin gerçi her yerde herşey çoko güzel ama
öyle çok çok beğendiğin şyleri nerden aldığını yaz
bizde gideriz

adamlarda yapsa kabahat yapmasa kabahat nee zaman yaranacaklar acaba bize :roflol:

ahh bi bilsem

benim adama da benim adama da
doktora tek gittim ne dedi doktor diyo ben de dedim şapka takacakmışın bebek olmayacakmış dedim adam şaşkın şaşkın bakıyo bilmiyo ki kullanmayı cahalsempatiksalakcinni

sırnaşık şey

şu kaynana olayına sinir oluyorm hatta uyuz...
bizde de şu bebek doğdu doğalı yok senin ailen çok gördü bu hafta yok bnm ailem çok gödü tartışmaları başladı...alsanaalsanasmile
bende en iyisi evde oturuyorum iki tarafa da çok sık gitmiyorum napim artık daraldımsempatiksalakcinni
zaten lohusalık nasıl geçti anlamadımkafamçokkarıştı
zaten geçen gün beni aramış şikayet etmiş ne demişse artık eşimde geldi bana patladı...iyi bir kavga ettik...
bende aynen senin gibi yaptım o gün alır çocuğumu giderim dedim arada bir süründürmek lazım o gün bugün çok iyiyiz allaha şükür...

:roflol:
kendimi hazır hissetmeyom bennnn eyvahedigeldismilekafamçokkarıştısempatiksalakcinni
oyyy oyyyy yarın dr randevu almış yogsam ben anama kaçacaktım bugece savuşturursam yarın dr dan sonra kaçar giderim:)):roflol::roflol::roflol:

olm naptın sen yaa.
adama şapka falan dedin.
şimdi karşında saygıdan şapka çıkarıyorum desin de gör gününü :roflol:

bebeleri pek kullanır gördüm kendimizi:))babanın evindenmi getirdin dedi bana bende sen sanki babanın evinden getirdin dedim:)delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

olm naptın sen yaa.
adama şapka falan dedin.
şimdi karşında saygıdan şapka çıkarıyorum desin de gör gününü :roflol:

oyyyyy allah seni bildigi gibi yasın esmer öldüm gülmektennn.morali bozuk olan bunları okusun mutluluktan uçar:)):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oyyyyy allah seni bildigi gibi yasın esmer öldüm gülmektennn.morali bozuk olan bunları okusun mutluluktan uçar:)):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iş yok napem sıkıldım.sempatiksalakcinni
ne demişler aylak bakkal ayy neyse söylemiyem devamını şimcik..kaydirigubbakcemile3

Ayy ne gıcık bir adam oldu çıktı bu yaa. Şimdi aradı internette fazla takılma diyor neymiş bebek diğer odada uyuyormuş ya yanında durmalıymışım. Kendime özel hiç vakit ayırmayım mı dedim yine sinirlenen o oldu. Aramasa daha iyi...klava:

Ben de düşünüyordum korunma yöntemlerini falan ama hala karra veremiyorum ne yapsam. Kontrole gidince drumla konuşacağım hangi yöntem daha sağlıklı..

aman canım ya bırak hepsinin düşüncesizliği tutuyor
o zaman sen gel otur başında bende kendime bakayım biraz de

çocukta olunca insan etmediği kavgaları ediyor ya
erkekler yine aynıda sanırım bizde sabır kalmıyor artık dayanamıyoruz

esmerrr Allah oğluşuna sağlık versin biran önce çok güldüm yaaaa

senin adamı benim elime vermeli ki muma çevireyim bi.. lmaz:
çok biliyorsan gelip sen dur başında bütün gün deseydin.
anneliği senden mi öğreneceğim deseydin.
peki babacım başka emrin var mı deseydin..:dilcikar:

ayy ay da deme sen bildiğini yap, bu sefer kavga edersiniz suçlu hissederim kendimi..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…