- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Hoya kabul etme o kadar misafiri sende,
ben kendimle basa cikamiyorum maasallah sana 12 kisiyi agirlamissin.
Günaydin kizlar
Tava ciger gaz yaparmi bilginiz varmi bilmiyorum ama benden tecrübeniz olsun yemeyin emzirirken dün gece kabus gibi gecti( Undanmi kizartma mi ondanmi anlamadim ya.Hamileyken yiyemiyordum zaten dün nerden aklima geldide yedim kendime hala kiziyorum.Gazsiz cocugu gazman yaptim kolumda uyudu garibim.Benim tutus seklimden herhalde gazini rahat atiyor birde sicak iyi geliyor sepetine koyunca yada yanima koyunda ciglik cigliga kaldik gece.Bu gün 1 aylik olduk buda kutlamasiydi sanirim (
Julicim
Hic sorma yaslilar bu buranin normal havasi demiyormu fenalasiyorum 6 senedir kar görmüstüm ama bu abarti oldu resmen ya adam boyu oldu bahcedeki karlar.
Ögretmenim
Büyük oglan bide hasta oldu 2 gündür evde tutuyorum bakalim sorunlar ne zaman sona erecek.Carsamba cocuk doktoruna gidince bi konusayim yardim ederse o eder.Ögretmeniyle konustum evveli gün bebek geldi eve düzeni degiti filan falan dedim kadin kendine inat yapiyor cocuk diye kafayi takmasin diye bayagi bi duygu sömürüsü yaptim.Yoksa bunlar böyle ince düsünmezler.Ev ortamindan etkilendigi belli oglanin .2 gündür öksürük var o yüzden herhalde bayagi sakin duruyor evde umarim hep böyle devam eder.
Hoya
Esine deki 5-6 aydan sonra kanguru ise yaramiyormus yaza kadar Nur büyümüs olur alacaksak simdi alalim.En azindan evdede olsa isine cok yarar.
hoya sen şanslısın yinede gelen misafirler ayda yılda bir gelen türden. benim görümcemler aynı 4 çocuk ve sürekli hareket halindeler. annelerde tık yok. yapma demek yok.onlar gittikten sonra ev savaş alanına dönüyor. en kötüsüde oğlumu çocuklar kucaklarına almak istiyorlar. en büyüğü 9 yaşında düşünün beni.ben vermiyorum. anneleri alınıyr. offffffffffff....offffffffffff
günaydın poseidon.
madem seninki uyuyor o sırada güzel bir kahvaltı hazırla kendine. fısrat bu fırsat..
Poseidon
Nasil gidiyor bebisle günler?
kızlar
ertesi gün hapı içebiliryim acaba
süte gecermi mi
varmı bilginiz
mafoldumben
tam 12 kişi geldi misafirliğe
yok neden o kadar para ödemişim doğuma farkı neymiş yok nuru kucağa alıştırmışım yok donmuş çocuk sinir ettiler bir sürü
bi de iki yaramaz oğlan gelmiş pastayı döke saça yediler annesi babanızın yanına gidin diyo babası annenizin yanna gidin diyo ikisi de kovdu en son koridorda oynamaya karar verdiler
küçük oğlan nuru ver bana diye benim ve eşimin peşinde dolaşıyo bu arada nurun gaz saati tuttu bi yandan çay demle pasta çay dağıt hiç biri mıçını kaldırıp da yardım etmedi ağızlarının kenarıyla sorup sohbetlerine devam ettier
oyy çok yoruldum yaa
nur da uymadı daha
merhaba kızlar bugun biz kızzımla bıcı bıcı yaptık 40 mız çıktı artık oh bee..
juli kazayamı kurban gittin bacım eczaneye sor hemen sen..
ohh..maşallah,40 da çıktı demek..bizim de az kaldımerhaba kızlar bugun biz kızzımla bıcı bıcı yaptık 40 mız çıktı artık oh bee..
size de maşallah canım,iyi almış gerçekten..biz dr dan geldik 5.5 kilo olmuşuz dr teyze kendi zmanında doğanları yakaladı ddedi
selam kızlar....
nasılsınız...
biz dün kalça usg mizi yaptırdık allaha çok şükür herşey iyi çktı..
sizlerde ne havadisler var baklaım...
merhaba kızlar bugun biz kızzımla bıcı bıcı yaptık 40 mız çıktı artık oh bee..
Slm,gözünüz aydın.Biz de dün yaptırdık şükür bizimki de iyi çıktı. Sonra da aşımızı olduk,oğlum kıpkırmızı oldu ağlamaktan,ama arabaya binip de memeyi alınca sus pus oldu. İlk defa gözlerinden yaş gelerek ağladı.içim parçalandı resmen.
cnm ya evet aşı olurken bebişler ağlıyor...
bzm küçük hanım ilk ayki aşımzda uyuyordu zavallım iğne battığı an öyle bir ağladıki...canım çok ağrımıştı...onu öyle görünce..
şimdi bu ay 3 tane olacaz bir de...
bakalım neler yaşayacaz...
size de maşallah canım,iyi almış gerçekten..
O 3 taneyi abalamın oğlundan hatırlıyorum hiç durmamıştı gün boyu,hatta onun için salıncak bile yapmıştık. ben annemlere şimdiden sipariş verdim,martın 15ine bir salıncak ayarlayın diyeeeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?