2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoya kabul etme o kadar misafiri sende,

ben kendimle basa cikamiyorum maasallah sana 12 kisiyi agirlamissin.

Günaydin kizlar
Tava ciger gaz yaparmi bilginiz varmi bilmiyorum ama benden tecrübeniz olsun yemeyin emzirirken dün gece kabus gibi gecti ( Undanmi kizartma mi ondanmi anlamadim ya.Hamileyken yiyemiyordum zaten dün nerden aklima geldide yedim kendime hala kiziyorum.Gazsiz cocugu gazman yaptim kolumda uyudu garibim.Benim tutus seklimden herhalde gazini rahat atiyor birde sicak iyi geliyor sepetine koyunca yada yanima koyunda ciglik cigliga kaldik gece.Bu gün 1 aylik olduk buda kutlamasiydi sanirim (

Julicim
Hic sorma yaslilar bu buranin normal havasi demiyormu fenalasiyorum 6 senedir kar görmüstüm ama bu abarti oldu resmen ya adam boyu oldu bahcedeki karlar.

Ögretmenim
Büyük oglan bide hasta oldu 2 gündür evde tutuyorum bakalim sorunlar ne zaman sona erecek.Carsamba cocuk doktoruna gidince bi konusayim yardim ederse o eder.Ögretmeniyle konustum evveli gün bebek geldi eve düzeni degiti filan falan dedim kadin kendine inat yapiyor cocuk diye kafayi takmasin diye bayagi bi duygu sömürüsü yaptim.Yoksa bunlar böyle ince düsünmezler.Ev ortamindan etkilendigi belli oglanin .2 gündür öksürük var o yüzden herhalde bayagi sakin duruyor evde umarim hep böyle devam eder.

Hoya
Esine deki 5-6 aydan sonra kanguru ise yaramiyormus yaza kadar Nur büyümüs olur alacaksak simdi alalim.En azindan evdede olsa isine cok yarar.

hoya sen şanslısın yinede gelen misafirler ayda yılda bir gelen türden. benim görümcemler aynı 4 çocuk ve sürekli hareket halindeler. annelerde tık yok. yapma demek yok.onlar gittikten sonra ev savaş alanına dönüyor. en kötüsüde oğlumu çocuklar kucaklarına almak istiyorlar. en büyüğü 9 yaşında düşünün beni.ben vermiyorum. anneleri alınıyr. offffffffffff....offffffffffff

Hoya kabul etme o kadar misafiri sende,

ben kendimle basa cikamiyorum maasallah sana 12 kisiyi agirlamissin.

kız haberim olsahepsinin bi anda gelmesine müsaade eder miyim sağolsun eşim gelmelerine yarım saat kala söyledi

meltem abla geçmiş olsun oğluna daha doğrusu oğullarına
dün doktora eşimin yanında sordum kanguru alayım mı diye al dedi ona rağmen eşim demez mi nur en fazla 1 saat ayakta kalıyor gerek yok
ben de nurla ilgilenmekten yemek bile yapamıyorum bazen çünkü gün boyunca yarım saat bi saat uyuyor eşim de işten gelince yemek yapıp sofrayı hazırlıyor işime geliyor böylesi aslında

casmin teşekkürler canım çok iyi oldu bu söylediklerin

ayyy bi de bşirinin 12 aylık bi kızı vardı dün karşıda günleri vardı bana neden gelmedin dedi nur huzursuzdu gelmek istemedim dedim demez mi alışması lazım dışarıya çıkar eve tıkma çocuğu
onun kızı da hastaymış ne oldu dedim biz evde durmayınca çocuğun başı hastaslıktan kurtulmutyor ne kadar dengesizler yaa

gözde haklısın canım eşim gece hesap yapıyr artık kimse gelmez ben de çocuk da rahat ederiz diyor
bi de nur misafir geldiği gece uyumuyor 2ye 3e kaar ağlıyor misafiri sevmiyor heral babası gibi

günaydın poseidon.
madem seninki uyuyor o sırada güzel bir kahvaltı hazırla kendine. fısrat bu fırsat..

Kahvalti hazirladim tam yemek icin oturucam agladi benimki ben de arabasina koydum bir elimle ileri geri sallaya sallaya öteki elimle kahvalti ettim

Poseidon
Nasil gidiyor bebisle günler?

Nasil gecsin uyuyunca cok güzel oluyor cok seviyorum hele bir gerilmesi var tospaha gii oluyor hic büyümese hep böyle tatli kalsa diyor insan icinden ama bu tatli halleri kisa sürüyor. gazi mi var doymuyor mu anlamadim uyumadigi zamanlar hep agliyor. bebek arabasina koyup gezdiriyorum anca susuyor arabasinda uyuyor hep. esimle bebek arabasinin ve memenin adina susturucu koyduk yerimseniben

merhaba kızlar bugun biz kızzımla bıcı bıcı yaptık 40 mız çıktı artık oh bee..
juli kazayamı kurban gittin bacım eczaneye sor hemen sen..

kızlar
ertesi gün hapı içebiliryim acaba
süte gecermi mi
varmı bilginiz
mafoldumben

juli kaza mı oldu
naptın öğrendinmi içeribliyormuyumuşuz bilgimiz olsun biimde ne olur ne olmaz hoş onlarlada hamile kalan insan dolu olacaksa önüne hiçbirşey geçemiyor

ayyyy neymiş o öyle ya aman gelmsin bi daha misaifr falan
ne üdüşncesiz insanlar var ya
anlamıyorum nasıl böyle rahat dşüncesiz olunur

ecrin hayırlı olsun 40ınız ohhhh rahatlamışsınızdır

biz dr dan geldik 5.5 kilo olmuşuz dr teyze kendi zmanında doğanları yakaladı ddedi
kakasını sordum bebeklerde ilk 3 ay olur dedi kabız değildir ypaınca fışkırtarak yapar ama çok zorlanırlar oradaki sinirler tam gelişmemiş olur o yüzden hafif uyar yapar zaten hemen dedi

gerçektede öyle ama arkadaşın bebeği 4. ayda düzeldi haftada 1 kere ağlaya sıxlaya kendi yapar diğer günler arkadaş yaptırdı
şimdi 4ün içinde lgünde 3-4 kere dolduruyo kendi kendine hemde zorlanmadan

Son düzenleme:

Hadi bakalım hayırlı olsun ecrin,darısı bizim başımıza;biran önce çıksa da kırkımız gitsek ankaraya,çok bunaldım burada...

selam kızlar....
nasılsınız...
biz dün kalça usg mizi yaptırdık allaha çok şükür herşey iyi çktı..
sizlerde ne havadisler var baklaım...

selam kızlar....
nasılsınız...
biz dün kalça usg mizi yaptırdık allaha çok şükür herşey iyi çktı..
sizlerde ne havadisler var baklaım...

Slm,gözünüz aydın.Biz de dün yaptırdık şükür bizimki de iyi çıktı. Sonra da aşımızı olduk,oğlum kıpkırmızı oldu ağlamaktan,ama arabaya binip de memeyi alınca sus pus oldu. İlk defa gözlerinden yaş gelerek ağladı.içim parçalandı resmen.

ecrincim hadi hayırlı olsun..kaydirigubbakcemile3
yemek nasıl geçti...gittiniz değilmi...

cnm ya evet aşı olurken bebişler ağlıyor...
bzm küçük hanım ilk ayki aşımzda uyuyordu zavallım iğne battığı an öyle bir ağladıki...canım çok ağrımıştı...onu öyle görünce..
şimdi bu ay 3 tane olacaz bir de...
bakalım neler yaşayacaz...

O 3 taneyi abalamın oğlundan hatırlıyorum hiç durmamıştı gün boyu,hatta onun için salıncak bile yapmıştık. ben annemlere şimdiden sipariş verdim,martın 15ine bir salıncak ayarlayın diyeeeyvahedigeldismile

gerçek mi...:sinifsinif:
24 şubatta olacaz işte...
karma aşı tetanoz diğerini unuttum....:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…