2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım..

canım istanbulda kiralayan yerler var.
internetten araştır belki gebzeye de kargoları vardır.

oğlum taburcu oluyormuş hihoyyyt
yasasıın :lepi: :lepi:

780 az değil canım
manuel pompalar uyhuna var arastır internetten

esmeralda cok sevindim, gozun aydin

askitom
manuel pompa kullandim ben 4,5 liraya almistim, cok da kotu degildi, gogsum az kalsin mastit oluyordu, onunla saga saga duzeldi, sadece biraz sabir istiyor

aşkito sende normal bişey al nasılsa çalışan birisi degilsin çokda grekli olmaz.wee nin almış eşim 20 25 ytl..

oğlum taburcu oluyormuş hihoyyyt

yaşasın oleyyyy..çok sevindim cnm ya...
hadi gözün aydın....

bebeleri pek kullanır gördüm kendimizi:))babanın evindenmi getirdin dedi bana bende sen sanki babanın evinden getirdin dedim:)delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

valla öyle cnm ...napalım kullanacaz arada böyle..ancak yola geliniyor..zemuszemus.
bu arada kaç anneciğinin evine en iyisi...kaydirigubbakcemile5
ama bu akşam bakalım kaçabilecekmisin ekşından...sırnaşık şey

hoşgeldin aşkitom merak etme kuzun alır yavaş yavaş kilosunu sen süt vermeye devam et olmadı azcıkta mama verirsin mama olayından bukadar çekinmeyin yahu benim minik anne sütünden çok mama yiyor çünkü doyuracak kadar sütün yok günde 3kez falan ancak çıkıyor daha sütüm gerisi mama bende sütümü sağıyorum az geliyor diye herzaman almıyor mememi devamlı emzirmeyi düşünüyorsan bence bikereye mahsus al pompayı canım hep lazım olucak çünkü elle yapılanı alırsan zamanından çok çalıcak uzun sürüyo nekadar olsa benimki kraftın 100e almıştı eşim ama memnunum iyi çekiyo bikerelik rahatın için al bence

pamuk doğru söyler..
mama verdiğiniz için bunalım yapmayın arkadaşlar.
benim zavallı böcük sırf mama yiyor, ama açıkçası çok da üzülmüyorum; beslensinde varsın mamayla beslensin ne yapayım.
tabiki de anne sütünün mucizesi tartışılmaz ama mama da bebişlere zarar vermez..
sütüm azaldı diye üzüldükçe iyice azaltırsınız.
artıırmaya çalışın ama olana da şükredin; üzümeyin ki gitmesin iyice..

walla esmeralda öyle canım yok napalım olanı vermeye çalışıyorum bi damlada olsa kuzuma yararı varya napim onu vermeye çalışıyorum yok diye taksam hiç kalmayacak oysa beni emdiği zaman okadar hoşuma gidiyoki içim eriyo resmen ama dediğin gibi doysunda varsın mamayla olsun oğluşum kocaman olup oyunlar oynasın gamyoncuiremsu

anne sütünün yeri tartışılmasa da valla bende mama veriorum...milupa aptamil...
napim her zaman doymuyor bebişim...
çokta fazla değil sütüm zaten..
gelişimimizde gayet iyi çok şükür...
korkmayın bence kızlar bu kadar mamadan.

bende milupa aptamil kullanıyorum ayça allaha şükür bizim gelişmede iyi

esmer gözün aydın

aşkitom geçmiş olsun canım
pamuk 4 dikiş var ama içte de var varis dikişleri

bende milupa aptamil kullanıyorum ayça allaha şükür bizim gelişmede iyi

napalım öyle yada böyle büyüyecekler...kaydirigubbakcemile5
seneye kimbilir ne hallerde olacaz...yok o yemeği yemedi yok bunu yemedi ...sempatiksalakcinni
yürümeye başladıklarında yapma oğlum dur kızım...kaydirigubbakcemile
peşlerinde koş koş dur artık....alsanaalsanasmile
ama olsun napalım o günlerin de keyfi bir başka olur...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…