2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebiş 2saatte bir yiyor canım gazınıda genelde yedikten sonra yüz üstü yatırıyorum öyle vuruyorum sırtına yada avuç içiyle dairesel hareketlerle ovuyorum sanki daha rahat ve çabuk çıkarıyor gazını

ecriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

dikkat et bak sonraa:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

iki memeden de veriyorum sanırım çok doyuyor ve uyuyor bazen arada uyanıyor tekrar emziiryorum altını degiştirip hop yataga...6 dan sonra yanımıza alıyorum çunku emzik sevdasına susmuyor emziig hep düşüyor tekrar agzına istiyor yanımd arahat oluyor..

juli o işi sen görmüşün bacım sendne bidahaki ay melisaya kardeş bekliyorum:)bu performansını çok begendim hep böle ol devam:))zemuszemus

maşallahhh walla heryerdede söyleme nazar değer kuzuna senin süt baya besinli demekki yoksa uyumaz okadar doyurucu maması prensesin koyalımda

algor eşim de nur en büyük hediye diyo yoksa sen ajan mısın
anaam nur yine açtı gözlerini yine açım akşam

benim kızım çok kusuyor,emzirdikten sonra hemen yatıramıyorum,yüzüstü yatırırsam da hemen kusar heralde,
gazını tamamen çıkarmadan yatırdığımda da kusuyor,
ben de dairesel hareketlerle sırtını ovuyorum,pıtpıtlıyoyorum,aşağı yukarı sallıyorum,
yapmadığım şey kalmıyor,ama yine de çok geç çıkarıyor gazını,yarım saati buluyor bazen,
o kadar uğraşıyorum gazı çıkıyor sonra yine aranmaya başlıyor hadi bakalım başa dönüyoruz..
benim bebe 1 de yatıto gece sabah 6 da uyanıyooo...sonra kesik kesik uyuyor..

maşaallah cnm,ne güzel,
siz bu bebeyi yaparken besmeleyi tam bir ihlasla çekmişsiniz anlaşılan:)
biz çekmeyi unuttuk sanırsam...

kızlar dün bi kase dolusu fındık ve kuru üzüm yedim bugün sütüm artmış gibi geldi bana sanki fazla çıktı denemeye devam edicem bi kaç gün belki arttırır bellimi olur şimdi yine yedim bi kase

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…