öyleee çok bekledik biz bu günleri ahanda geldi işte keyfine varmayı bilicezznapalım öyle yada böyle büyüyecekler...kaydirigubbakcemile5
seneye kimbilir ne hallerde olacaz...yok o yemeği yemedi yok bunu yemedi ...sempatiksalakcinni
yürümeye başladıklarında yapma oğlum dur kızım...kaydirigubbakcemile
peşlerinde koş koş dur artık....alsanaalsanasmile
ama olsun napalım o günlerin de keyfi bir başka olur...opuyorumnanaktan
kızlar sırtım tutuldu çok fenayım......gece nasıl bakacam bebeğe bilmiyorum....elma yağı kullanan arkadaşlar elma yağını bebeğin nerelerine sürüyorsunuz acaba?pek fazla ilaç kullanmak istemiyorum .elma yağı sancıyı geçiriyormuş diye duymuştum...
kulak çöpüyle topuğunba masaj yapıyordum ben
elma yagini arkadasım gobegine ve topuguna suruyordum dedi.ben sadece topuguna surudm
hoşgeldin algor bebişlerle uğraşıyoruz işte aynı büyümelerini seyrediyoruz hergün maymunların sen nasılsın bebişin nasıl
kızlar bebekleriniz gece hangi sıklıkta kalkıyor,
benim ki çok sık kalkıyor,saatte bir,ilk yatışta iki saat uyuyor,sonra saatte bir olarak devam ediyor
ve her kalkışımızda en az 1 saat uyanık kalıyorum,az emiyor ama gazını çıkarması çok uzun sürüyor,
uykusuz kalıyorum hep,
biz de iyiyiz bugün şükür...ama benim kızın dilinde pamukçuk oluştu..ona üzülüyorum..
karbonatlı suyla silmeyi deneyeceğim bir de...
kızlar bebekleriniz gece hangi sıklıkta kalkıyor,
benim ki çok sık kalkıyor,saatte bir,ilk yatışta iki saat uyuyor,sonra saatte bir olarak devam ediyor
ve her kalkışımızda en az 1 saat uyanık kalıyorum,az emiyor ama gazını çıkarması çok uzun sürüyor,
uykusuz kalıyorum hep,[/QUOT
ahhh be güzelim o bi saat uykunun kıymeyini bil 5 dakka için ölüyorum ben bazen dayanamayıp eşimi kaldırıyorum 5 dakka kestiriyorum sonra yine devam kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?