2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sırtım tutuldu çok fenayım......gece nasıl bakacam bebeğe bilmiyorum....elma yağı kullanan arkadaşlar elma yağını bebeğin nerelerine sürüyorsunuz acaba?pek fazla ilaç kullanmak istemiyorum .elma yağı sancıyı geçiriyormuş diye duymuştum...

öyleee çok bekledik biz bu günleri ahanda geldi işte keyfine varmayı bilicezz

geçmiş olsun canım sıcak su torbası yada sıcak havlu koy canım biraz ii gelir elma yağınıda karnına ve ayak topuklarına masaj yapıcaksın canım

aşkito 780 gram az degilki..gunde ortalama 25 30 gram alırlamış..5 gunde 150 gram daha aldıgında yani bir ayda 930 gram almış olur ki bu da zaten normal.en az 500 en fazla 1500 diyor dr lar..

selam arkadaslar bir iki kere girip sohbet edim dedim ama benim kerata bugun bir dogru uyumadiki.emiyor daliyor hemen hoop tekrar kalkıyor.en fazla 5 dk emdi.zaten sabahtan beri basim kotu.simdi cok sukur daha iyim annem ilgilendide bebekle biraz kestirdin.atesm de dustu cok sukur.korktum bebege gecerse diye.

eslerden bahsedilmiş, suna katiliyorum bu adamlar doguramaz.hepimizin var bir sıkıntısı işte...

esmerin haberine cook cook sevindim.hadi Allah gostermesin bir daha..

slm kızlaar..
esmeralda gözünaydın cnm çok sevindim,inş.bir daha yaşatmaz Rabbim,
Ayazcık sağlıklı sıhhatli büyür..

Aşkitom bebeğinin klo alımı normal,anne sütü vemee devam et,sakın pes etme,stüm az diye üzülme ki daha da azalmasın..

kızlar biz bugün kontrole gittik,kızımın gelişimi gayet iyi,
kalça usg miz normal çıktı çok şükür,
aşımzı da olduk..
yalnız kafasının arkasındai bıngıldak sertleşmemiş dedi drumuz,
bazı testler yaptırdık,d vitamini eksik çktı,önümüzdeki ay tekrar ölçtürecez,
inşöneml bişey değildr(

esmer sen hangi mamayı veriyon
ben evde bebelac bulunduruyom
arada gece sütüm yuetmeyince veriyom

selam kızlarr.nasılsınız..?esmeralda çokç çok geçmiş olsun canım...çok sevindim ayaz bebeğe...inşallah ana oğul ayrılmazsınız bir daha....askitom üzülme canım..kilosu normal ömerciğin.....üzülürsen olan sütün de gider allah muhafaza....

hoşgeldin algor bebişlerle uğraşıyoruz işte aynı büyümelerini seyrediyoruz hergün maymunların sen nasılsın bebişin nasıl

hoşgeldin algor bebişlerle uğraşıyoruz işte aynı büyümelerini seyrediyoruz hergün maymunların sen nasılsın bebişin nasıl

biz de iyiyiz bugün şükür...ama benim kızın dilinde pamukçuk oluştu..ona üzülüyorum..
karbonatlı suyla silmeyi deneyeceğim bir de...

kızlar bebekleriniz gece hangi sıklıkta kalkıyor,
benim ki çok sık kalkıyor,saatte bir,ilk yatışta iki saat uyuyor,sonra saatte bir olarak devam ediyor
ve her kalkışımızda en az 1 saat uyanık kalıyorum,az emiyor ama gazını çıkarması çok uzun sürüyor,
uykusuz kalıyorum hep,

genelde benim de aynı senin durumunla..bazen 2 saatte bir kalktığı da oluyor...bayram ediyorum o zaman...:teytey::teytey:

biz de iyiyiz bugün şükür...ama benim kızın dilinde pamukçuk oluştu..ona üzülüyorum..
karbonatlı suyla silmeyi deneyeceğim bir de...

bende siliyorum ama çokta işe yaramadı bende gerçi çok yok ama bide emzirmeden önce vericekmişsin canım yoksa kusma olabiliyormuş

aşk herşeye degerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
seni seviyorummmmm
sevmek suçsa eger kabul ediyorummmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…