2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

juli o işi sen görmüşün bacım sendne bidahaki ay melisaya kardeş bekliyorum:)bu performansını çok begendim hep böle ol devam:))zemuszemus

benlemisin iskoçyalı
hade ikincileresempatiksalakcinni :CüvCüv:

Son düzenleme:
pamuk kaloriili onlar çok yeme
gece banyo yap sonra nar helva ye bi de koca bardak su iç ozaman gör sütü

hayırdır ecrinnnn.....
bu arada maşallah ayrise ne üzel uyuyor....
bnm bücürükte gece 2 kere kalkıyor....saat 3 4 gibi kalkıyor sonra sabah 6 7 arası...doyurup geri uyutuyorum bu arada ben kehvaltı edip evi topluyorum işlerimi yapıyorum...10 gibi kalkıyor...biraz oyun oynuyorum seviyorum gülmesine içim gidiyor...
işte bütün gün böyle rutin geçiyor...

minnoşum uyanır şimdi..ben kaçıyorum..bugünlük benden bu kadar aklinialirimsmile...yine iyi kaldım bugün yahu....alkisalkisalkis

walla biz korunuyorduk karar verip ilk yapışımızda inan namaz kılıp besmele çekip yaptık ama gazdan ağlamaktan kurtulamadık ne iştirrbilmiyorumkismile

bizim sıpada çok gazlı,ama ben besmele çektiğimizden emin değilim ,arada besmelesiz yaptıklarımızdan olmuş zannımca:))

kızıma nurse hurways kullanmaya başlamıştık gaz için pek faydası olmadı,
drumuz bugün metsil yazdı bakalım onun faydasını görecekmiyiz..

mehlika bebeyi besmeleyle duayla yaptık dogru, bilmiyom onun etkisimi..ama ben bu anadan bu babadan acayyip yaramaz bi bebe bekliyordum zira ben düz duvara tırmanan cinstendim de.eşimde öyleymiş..
maşallah diyin kızıma bugece uyumazsa sizden bilirim dermişim..ben zaten herkese çok huysuz uyumuyor diyom merak etmeyin:))

pamuk otlamaya devam üstüne de su iç
iki gece nar yiyip banyo yapıp uyudum iki gecenin sabahında mastit oldum çok sütten

culini gözü kesiyo bi tane dAHAYI
anaam ben yapamayacam ekşın falan tekrar vajinismus olcamaklinialirimsmile

aman onlar huzurlu mutlu olsunlarda diyelim
bizim sıpada çok gazlı,ama ben besmele çektiğimizden emin değilim ,arada besmelesiz yaptıklarımızdan olmuş zannımca:))
walla ben adım gibi eminim ilk gece tuttu sıpamız 3 4günde belirtilerim başladı çünkü oda namazlı besmeleli oldu ondan eminim
kızıma nurse hurways kullanmaya başlamıştık gaz için pek faydası olmadı,
drumuz bugün metsil yazdı bakalım onun faydasını görecekmiyiz..

metsilide faydası yok diyen çok ben sab simplex kullanıyorum biraz var galiba faydası

kızlar hamileyken içemediğim için çaya çok düştüm,kahve de içiyorum arada,
acaba onun etkisi varmıdır kızımın uyumamasında,
bir de dün internette okumuştum kafeim direk bebeğe geçiyormuş,
günde 2 fincandan fazla tüketmemek lazımmış çayı kahveyi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…