juli o işi sen görmüşün bacım sendne bidahaki ay melisaya kardeş bekliyorum:)bu performansını çok begendim hep böle ol devam:))zemuszemus
benim kızım çok kusuyor,emzirdikten sonra hemen yatıramıyorum,yüzüstü yatırırsam da hemen kusar heralde,
gazını tamamen çıkarmadan yatırdığımda da kusuyor,
ben de dairesel hareketlerle sırtını ovuyorum,pıtpıtlıyoyorum,aşağı yukarı sallıyorum,
yapmadığım şey kalmıyor,ama yine de çok geç çıkarıyor gazını,yarım saati buluyor bazen,
o kadar uğraşıyorum gazı çıkıyor sonra yine aranmaya başlıyor hadi bakalım başa dönüyoruz..
ooo baya zor canım senin işin gazı çıkana kadar açıkıyo kuzun demekki napalım hepimizin ayrı ayrı dertleri var işte napalım büyücekler böle anne olmak hakikatten kolay değilmiş
maşaallah cnm,ne güzel,
siz bu bebeyi yaparken besmeleyi tam bir ihlasla çekmişsiniz anlaşılan:)
biz çekmeyi unuttuk sanırsam...
pamuk kaloriili onlar çok yeme
gece banyo yap sonra nar helva ye bi de koca bardak su iç ozaman gör sütü
benlemisin iskoçyalı
hade ikincileresempatiksalakcinni :CüvCüv:
aman onlar huzurlu mutlu olsunlardamehlika bebeyi besmeleyle duayla yaptık dogru, bilmiyom onun etkisimi..ama ben bu anadan bu babadan acayyip yaramaz bi bebe bekliyordum zira ben düz duvara tırmanan cinstendim de.eşimde öyleymiş..
maşallah diyin kızıma bugece uyumazsa sizden bilirim dermişim..ben zaten herkese çok huysuz uyumuyor diyom merak etmeyin:))
walla ben adım gibi eminim ilk gece tuttu sıpamız 3 4günde belirtilerim başladı çünkü oda namazlı besmeleli oldu ondan eminimbizim sıpada çok gazlı,ama ben besmele çektiğimizden emin değilim ,arada besmelesiz yaptıklarımızdan olmuş zannımca:))
kızıma nurse hurways kullanmaya başlamıştık gaz için pek faydası olmadı,
drumuz bugün metsil yazdı bakalım onun faydasını görecekmiyiz..
pamuk otlamaya devam üstüne de su iç
iki gece nar yiyip banyo yapıp uyudum iki gecenin sabahında mastit oldum çok sütten
iyi akşamlaarrrkızlar ben kaçtım kayınvalidemlere gitcem yaaa...ii akşamlar..
aşkitom oldu ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?