ben geldim
bütün gün dışardaydık
sabah dr a gittik 4350gr 56 cm olmuş kızım
bana az geldi ama dr amcamız beğendi
sonra aşılarımız yaptırdık kalbura çevirdiler yavrumu 3 aşı birden yapıldı
daha sonra ben kulak muayenesine gittim gitmişken kızımın işitme testini de yaptırdık
çok şükür o da güzel çıktı
sonra da gezdik
çok özlemişim dışarda dolaşmayı çok iyi geldi
eşimin pestili çıktı ben daha bi o kadar gezebilirdim
bizden habeler böyle
biraz geçmişe gideyim
doymuyosa arada mama ver yazık aç aç uyutma...ins. ac degildir cok cnaim sikiliyor onu doyuramadigimi düsündükce
uyur boş emzik emiyosa uyur..kontrolümüz ayin 19. unda o zamana kadar mama vermeden idare etmek istiyorum bakalim sadece anne sütü yeticekmi doktor baksin. simdi mama karistirirsam kalan süt de gider diye korkuyorum. tek basina bebek bakmak cok zor biseymis....
tok oldugu zaman 3 saat hatta 5 saat uyuyor ama bugün doymamis olmasi gerekiyor daha emerken bile emiyor emiyor sonra agliyor sonra tekrar emiyordu.
kizlar ac bebegi ne kadar sallarsan salla uyumaz degil mi?
benimki agzi arana arana salladim uzun süre ac ac uyuttum cünkü gögüslerim cok yumusak süt birikmedi bugün, yusuf hala uyuyor. ac bebek böyle uyur mu? yoksa benimki ac degil mi?
esmer gözün aydın
geçmişe bakamadım pek ama esmer ayazcık çıktı mı hastaneden?
esmerin haberine cook cook sevindim.hadi Allah gostermesin bir daha..
slm kızlaar..
esmeralda gözünaydın cnm çok sevindim,inş.bir daha yaşatmaz Rabbim,
Ayazcık sağlıklı sıhhatli büyür..
esmer sen hangi mamayı veriyon
ben evde bebelac bulunduruyom
arada gece sütüm yuetmeyince veriyom
selam kızlarr.nasılsınız..?esmeralda çokç çok geçmiş olsun canım...çok sevindim ayaz bebeğe...inşallah ana oğul ayrılmazsınız bir daha....askitom üzülme canım..kilosu normal ömerciğin.....üzülürsen olan sütün de gider allah muhafaza....
ben geldim
bütün gün dışardaydık
sabah dr a gittik 4350gr 56 cm olmuş kızım
bana az geldi ama dr amcamız beğendi
sonra aşılarımız yaptırdık kalbura çevirdiler yavrumu 3 aşı birden yapıldı
daha sonra ben kulak muayenesine gittim gitmişken kızımın işitme testini de yaptırdık
çok şükür o da güzel çıktı
sonra da gezdik
çok özlemişim dışarda dolaşmayı çok iyi geldi
eşimin pestili çıktı ben daha bi o kadar gezebilirdim
bizden habeler böyle
biraz geçmişe gideyim
kızlar
ertesi gün hapı içebiliryim acaba
süte gecermi mi
varmı bilginiz
mafoldumben
yok canım kadın doğuma gitben ikisinde de kadın doğuma gittim
çok canım sıkıldı onlara ya neden uyumuyor diyorlar gazı var diyorum gazı için sırtına vur diyorlar sanki ben bilmiyorum yaa
kadının küçük oğlu tuvalete gitti kadın ilgilenmedi bile anne gel diyor oturduğu yerden ne var diye bağırıyor çocuk da anne kilotumu nası giyecem diyo bu kadar rahat yani
eşim de bunalmış onlar gidince ohh bee dedi adam
bilmiyorum ama galiba çok tahammül edemiyorum kimseye doğumdan sonra oldu bu huy bende kimseye tahammülüm yok hemen sinirlenir oldum
merhaba kızlar bugun biz kızzımla bıcı bıcı yaptık 40 mız çıktı artık oh bee..
juli kazayamı kurban gittin bacım eczaneye sor hemen sen..
juli kaza mı oldu
naptın öğrendinmi içeribliyormuyumuşuz bilgimiz olsun biimde ne olur ne olmaz hoş onlarlada hamile kalan insan dolu olacaksa önüne hiçbirşey geçemiyor
ayyyy neymiş o öyle ya aman gelmsin bi daha misaifr falan
ne üdüşncesiz insanlar var ya
anlamıyorum nasıl böyle rahat dşüncesiz olunur
ecrin hayırlı olsun 40ınız ohhhh rahatlamışsınızdır
biz dr dan geldik 5.5 kilo olmuşuz dr teyze kendi zmanında doğanları yakaladı ddedi
kakasını sordum bebeklerde ilk 3 ay olur dedi kabız değildir ypaınca fışkırtarak yapar ama çok zorlanırlar oradaki sinirler tam gelişmemiş olur o yüzden hafif uyar yapar zaten hemen dedi
gerçektede öyle ama arkadaşın bebeği 4. ayda düzeldi haftada 1 kere ağlaya sıxlaya kendi yapar diğer günler arkadaş yaptırdı
şimdi 4ün içinde lgünde 3-4 kere dolduruyo kendi kendine hemde zorlanmadan
esmer öldüm gülmekten
nolursun benim adama da öğretsin.
bizimki nasıl eğittiyse korunurken hamile kaldım.
yanlış eğitim vermiş manyak adam..alsanaalsanasmile
hem benimkinin eğittiği spermden olan bebesini de gördük, 7 ay ancak dayanabildi; defolu sperm nolcek..
tohum kötüyse tarla netsin anacım..:dilcikar:
şu kaynana olayına sinir oluyorm hatta uyuz...
bizde de şu bebek doğdu doğalı yok senin ailen çok gördü bu hafta yok bnm ailem çok gödü tartışmaları başladı...alsanaalsanasmile
bende en iyisi evde oturuyorum iki tarafa da çok sık gitmiyorum napim artık daraldımsempatiksalakcinni
zaten lohusalık nasıl geçti anlamadımkafamçokkarıştı
zaten geçen gün beni aramış şikayet etmiş ne demişse artık eşimde geldi bana patladı...iyi bir kavga ettik...
bende aynen senin gibi yaptım o gün alır çocuğumu giderim dedim arada bir süründürmek lazım o gün bugün çok iyiyiz allaha şükür...
olm naptın sen yaa.
adama şapka falan dedin.
şimdi karşında saygıdan şapka çıkarıyorum desin de gör gününü :roflol:
bu erkekler kk yı çekemiyor bence kıskanıyor ben eşime diyorum kıskanıyorsun işte:)))
canım hayırlı olsunkızlar selam. ben bakıcı ile anlaştım. içime sindi iyi bir bayana benziyor . inşallah gerçekten öyledir tabii. bakalım hayırlısı. 1 martta işbaşı yapacak
dün doktor muayene etti alttan o an canım yanmadı ama eve gelince sünnetli gibi dolaştım
ben ekşını rafa kaldırıyom
oğlum taburcu oluyormuş hihoyyyt
slm kızlar ben geldım
oglum 25 gunde 780gr 4040grmız suanda
10gun sonra yıne gıdecez
ozaman bakacak
gerekırse mama takvıyesıne baslayacaz
ama annesutu olsa daha ıyı olur mamayı dusunme dedı dr
çok az almıs demı kızlar
once gogsunden tedavı ol dedı
druma muayene oldum
en ıyı cozum sutunu sagmak dedı
ama sut pompaları da asırı pahalı
ayy moralım çok bozuk
oyy oy ne yemek yapçam ben yaa nur dauyumadı
kızlar hamileyken içemediğim için çaya çok düştüm,kahve de içiyorum arada,
acaba onun etkisi varmıdır kızımın uyumamasında,
bir de dün internette okumuştum kafeim direk bebeğe geçiyormuş,
günde 2 fincandan fazla tüketmemek lazımmış çayı kahveyi(
kizlar ac bebegi ne kadar sallarsan salla uyumaz degil mi?
benimki agzi arana arana salladim uzun süre ac ac uyuttum cünkü gögüslerim cok yumusak süt birikmedi bugün, yusuf hala uyuyor. ac bebek böyle uyur mu? yoksa benimki ac degil mi?
slm bn geldım
scedsedu
masallah kızına
sceddeu maşallah eceye
bana az geldi canım boyuda kilosuda...2 aylık bebege göre....
doymuyosa arada mama ver yazık aç aç uyutma...
uyur boş emzik emiyosa uyur..
birikmedigi yetişmediginde mama ver bence arada ağlamasıda doymadıgından olur çok alıyo diyosunya....
sonunda karar verdim; benim nankör velet hastanede daha mutlu.. kafamçokkarıştı
hastanede altını değiştirirken gıkı çıkmayan herif eve gelince yırtınırcasına ağlıyor.
bi alt değiştiricez kendini sağa sola atmaktan bacakları elimde kalacaktı nerdeyse...
hee bi de 5 günlük aibiyotik şurubumuz var.
demin verdim bi beğendi 15 dk ağladı bi daha isterim diye. akannehir
mama fala kar etmedi, illa şurup istermiş.
diyom zaten acık manyak benimki :dilcikar:
kızlar bugun gögsum sütten masallah taş gibi oldu, saga sola hareket ederken damladı sütler. sonra sagdım o haldeyken 20 ml falan var yok arası. sagdıgım makınede medelanın elektrklisi, yani iyisi dıye aldım ama anlayamadım nıye az böle tasarkende azmıolur...?
scdedu senin bebiş erken doğmustu ama
o yüzden kilosu normal heleki.... 1 ayda 1 kilo almıs daa ne istiyon
benimki 750 gr almıstı doktor normal dedi
kızlar bugun gögsum sütten masallah taş gibi oldu, saga sola hareket ederken damladı sütler. sonra sagdım o haldeyken 20 ml falan var yok arası. sagdıgım makınede medelanın elektrklisi, yani iyisi dıye aldım ama anlayamadım nıye az böle tasarkende azmıolur...?
bız 3400 gr dogmustuk, ılk hafta 3000 e düştük ama farklı tarılarda yanı tartıdantartıyada sapma olabılır az bıraz. sora bır ay sora 4000 e cıktık. dr. az almış dedı. 600 gram almışız dıye söledı yanı dogdugu kıloyu baz aldı cok sacma degılmı 3000 gr ı baz almalı deglmı?
bızde 15 gun sora tekrar gıdecegz, kılo kontrolu için. o zaman mama takvıyesı gerekıomu dıye kararverecek dr. inşallah gerek kalmas...amiiin...
hantecim hiçbir pompa bebeğin cekişi cekmez
göğüs pompayada alısmalı ilk cekişte biberonun tasmasını bekleme
zamanla göğüs pompalanmaya alısınca artacaktır
5 dk ara verip tekrar dene istersen
hantecim doktorlar öyle hesaplıyo
melisada 3500 doğmustu hastaneden cıkarken 3200 dü
1 ay sonra 4250 iken doktor 750 gr almıs dedi
bugün 3 tane aşı olduk
şimdi biraz ateşi var
sizce ateş düşürücü vereyim mi? ateşi 37,5 civarında
yoksa vücudu savaşmayı öğrensin diye bekleyeyim mi
pompada problem olabilir mi acaba?
hiçbişey yapmadan damlıyorsa bence ikisinden toplam 100'e yakın çıkardı diye düşünüyorum başka bi pompa varsa elinde manuelde olabilir onu da dene istersen canım
şu da var bebek pompadan daha iyi çekiyor
pompaya gelmeyen süt bebeğe geliyor
bi tane manuel vardı ondan bır damla bıle getırtemedım,
bende sagmayı bebıs ne kadar süt emıyor karnı acaba doyuyormu dıye sagmak ıstemstım.demekkı cocugun nekadar süt emdıgını ögrenemıosun bu yolla :) kesınlıkle dedıgın gıbı pompaya gelmeyen süt bebege gıdıyor olmalı yoksa 600 grm bıle alamazdık
dr'lar doğum kilosunu baz alıyor malesef
bu kilo alma durumu dr'dan dr' a değişiyor sanırım
kızım 2500 doğmuştu ilk ay 3300 oldu
ben çok az dedim dr neresi az 400-500 alsa ben iyi diyecektim
bu çok çok iyi dedi
benim dr azla yetinen cinsten galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?