2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mehlikasu canım nasılsın?
günler annensiz gazlı kızınla nasıl geçiyor? zorlanıyormusun çok?
bizim Uras ın da uykusu hiç yok gaz sorunu çok yaşıyoruz ne öğlen uykusu ne gece napıcaz böyle bilmiyorum valla dr 18 saat uyumalı dedi şaka gibi bizimki toplasan 4-5 saat anca uyuyor tam tersine 18 saat ayakta belki daha çok...nurse harveys i 1 kere kullandım ben o da 1 çay kaşığı vermiştim öylece duruyor şurup demek sen memnun kalmadın 1 aylık olduk bizde ben devam edeyim bakalım bir faydası olacakmı bize

yuppiiihihoyyyt
eşim aradı Amerikaya vize için bAşvurmuştuk çıkmış 15 gün sonra Ankaraya konsolosluğa görüşmeye gideceğiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur:Saruboceq:

iyiyim cnm sağolasın,sen ve uras bebek nasılsınız?
annemin olmamasına alıştım artık,yalnız olunca insanın kendine güveni geliyormuş meğer,
ben bakamam diyordum ama bakıyorum çok şükür,1 ay daha idare edim memlekete gidip 1 ay kalacam inş..
kızım gazlı malesef,hergün akşamları aynı saatte ağlama nöbetlerimiz oluyor,
2 saat boyunca kucağımda gezdiriyorum,dikkatini dağıtmaya çalışıyorum,
sabahları yine aynı saatlerde gaz problemimiz oluyor,uykusundayken ağlamaya başlıyor yavrucak,
geceleri ilk yatışta 2 saat yatıyor sobra saatte 1 kalkıyor,her kalkışta da en az 1 saat uyanık kalıyorum,o kucağımda uyukluyor ama gazını çıkarıp tam uykuya geçmesi uzun zaman alıyor,
bu gece tam olarak yarım saat uğraştım gene de çıkmadı gazı pes ettim yatırdım,
wc ye gittim geldim baktım mızmızlanıyor kucağıma aldım gazını çıkardı,
gaz problemimiz ve uyku problemimiz olmasaydı daha güzel olacaktı ama yine de annelik çook güze..
nurse hurweys i biz 26 günlük olduktan sonra dayanamadık kullanmaya başladık ama çok etkili değil,
dün dr metsil verdi bakalım bu akşam ağlama nöbetimiz olacak mı?
cnm senin oğluşta çok gazlı anlaşılan inş. bir an önce gaz ve uykusuzluk probleminden kurtulursunuz,
sen ne yapıyorsun peki,zorlanıyor musun,cnm çok zorlanırsan annen yakın sayılır ne de olsa ya o gelsin ya da sen git hem bir kaç gün kalıp kafanı dağıtırsın moralin düzelir..

hoya gözünüzaydın cnm,tatil için mi gideceksiniz yoksa yerleşecek misiniz oraya??

Kizlar netten kolik bebekler icin CD baktim illa satin almam gerekiyor,

kolik bebekler icin sesler var bebekler rahatlasin anne karninda gibi hissetsin diye netten acip dinletmek istiyorum nerde bulabilirim bilen var mi?

kızlar eşim kafayı yedi,içeriye güneş vuruyor,kızımızı güneşe yatırdı bir de üzerini soydu,kemikleri gelişecekmiş,çoraplarını da çıkardı,kızım hasta olursa sorarım ben ona,
bir de bana bırak interneti tülü aç diyor çok iş yaptı ya ,altıüstü bebeği güneşe yatırıp üstünü soydu,

yaşamaya gidiyoz work and education yani eşim yüksek lisans yapçak

posi ben ttnet müzikten indirdim sana hotmailden yollayabilir miyim bi bakayım

cam arkasından vuran güneşin hiç faydası yok dışarı çıkarsın yüzü 5dk güneş görsün çok istiyosa

bide kışın güneşi bulmuşuz şeyma hnm internet derdinde diyor yaaa,sinir ediyor benii..

kızımız ağağını elledim soğukmu diye,hafif soğuk gibi dedim ısınır ısınır sen gölge etme başka ihsan istemez diyor..

yaşamaya gidiyoz work and education yani eşim yüksek lisans yapçak

posi ben ttnet müzikten indirdim sana hotmailden yollayabilir miyim bi bakayım

Hayirli olsun o arada sen de ingilizceni gelistirirsin yerimseniben

Yolla ya cok iyi olur en azindan banyoyu Wc ye giderken acarim belki biraz sakinlesir.

dün akskam bebek aglasa da yanina gitmeme yöntemini denedik bebek daha da kötü bagirmaya basladi icimz acidi gittik tekrar yanina

Yaaa evet yanlız kalınca iş başa düşünce başediliyor ben sana demiştim :))
bizimkinin uykusunun adı Tilki uykusu kucakta uyuyor memede uyuyor yerine koyunca başlıyor mızıldanmaya kıvranmaya....kilo alımımızda az olmuış canım sıkkın sütüm zaten az birde löp löp çekmiyor bu velet hemencecik gözleri bayılıyor memede deli edecek beni :) metsili biz ilk günden beri kullanıyoruz ama düzenli kullanmadım açıkçası çok ağladığında kıvrandığında 2 damla veriyorum sütümü kaşığa sıkıp damlayı ekliyorum ona..
benim annem haftada 2 yada 3 gün geliyor yıkama amaçlı ama tabi geceleri uzun nöbetlerimde çok yardımcı oluyor ben bir kaç saat uyuyabiliyorum o geldiğinde kadıncağız kucakta tutuyor onu... ben annemde kalmıyorum çünkü onların ev en üst kat önünde koca stad acaip soğuk oluyor kombi yetmiyor ısıtmaya ufo da kullanıyorlar ama göze alamıyorum şu an gitmeyi...havalar ısınır ısınmaz kaçıcam zaten benim burada kimsem yok yakında 1 arkadaşım oturuyor her zaman gelemiyor bana üst katta görümcem var onun kendine faydası yokki bana olsun, çalıştığım için komşularla samimi değilim ben yanlızım ben yanlızım yanlızım yani..... (

kızımız ağağını elledim soğukmu diye,hafif soğuk gibi dedim ısınır ısınır sen gölge etme başka ihsan istemez diyor..

Mehlikasu bosver ins. hasta olmaz biraz da soguga alistirmak lazim bebekleri

soguga alistirinca üsüyüp hasta olmuyor bunlar, hastanede ben bebegi siki siki battaniyeye sarip emzirme odasina gidiyordum millet bebegini soymus ciplak ciplak gögsüne koyuyor öyle emziriyor y ada dolastiriyor. bebegi arada sirada soyup ciplak anne gögsüne koymak gerekiyormus anne bebek arasi iletisimi saglamlastirmak bir de bebegi sakinlestirmek icin.

hazir bebek ciplak sen de gögsüne koy bence bebegi bebegin sirtini da günesin altina getir bir tasta iki kus vurmus olursun.

valla insan dayanamıyor mızıldansa tamam ama öyle yaygara koparıyorlarki almamak mümkünmü millet bi tutturmuşş "Kucağa alıştırma" ee nasıl olacak alıştyırmamak emzirmek için alıyoruz ağlıyor feryat figan alıyoruz keyiften değil ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…