2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hantecim göğsünde alıskın değilki cok normal acıması
ben manuel yaparken bile kıpkırmızı oluyoo
bebişler için biraz zahmet cekicez

sceddeu bencede hiç elleme
cok fazla değil ateşi

bugün 3 tane aşı olduk
şimdi biraz ateşi var
sizce ateş düşürücü vereyim mi? ateşi 37,5 civarında
yoksa vücudu savaşmayı öğrensin diye bekleyeyim mi

bencede gayet iyi, o 3 lü aşıdan 37 bucuk derece ateşle atlatsak keske bızde.

hepınız sagolun kızlar.. sızlerı ve bebıslerınızı öptum. benım sıpa uyanmaya basladı. ıyı geceler...

saol esmer içimi rahatlattın
tetikte duruyordum
internette 37 yi geçerse vs vs yazıyordu

3 ayrı doktor dedi bana.
38,5'u geçmediği sürece müdahele edilmez. bebekler sıcakta durduğu içi vücutları sıcaktır ve alışkındırlar dediler.
benimki kuvözdeyken ateşi 37,1'e düşünce kuvöz ısısını arttırırdık hatta düşük bu sıcaklık diye.

armut gibi yatıyo, uyanmak için benim yatmamı bekliyor.. mirmirmirmir
uyansa öpecem de yok, antibiyotiği içti tekrar vermedim diye ağlayarak uyudu sıpa :1shok:
yok anam bu herif hastaneyi sevdi nankör işte :dilcikar:

hastane alıskanlık yaptı
yoksa bu küççük herif hastaneye kavusmak için arada kendini hastamı ediyo CADIARZU
beklerim ben ayazdanohaoldumsmile

hastane alıskanlık yaptı
yoksa bu küççük herif hastaneye kavusmak için arada kendini hastamı ediyo CADIARZU
beklerim ben ayazdanohaoldumsmile

ayy ben ondan herşeyi beklerim artıkın..
ahanda armut kalktı ciyaklayacak şimdi.
pem koklayam yedirem bende 3 günün ardından uyuyam sonunda.
sandalyede totom düzleşti kaç gündür.. ohaoldumsmile
öperim kaçarım, yarın görüşürüz..opuyorumnanaktan

oyy herkes gitti mi:uhm:
nur bi ağladı bi ağladı sandım bi yeri sakatlandı koştum babasını kaldırdım duymuyon mu diye bi de azarladım adamı verdim eline nuru adam 15 dk.da hem gazını çıkardı hem uyuttu
gaaark diye bi çıkardı korktum be ne gazmış o

ben burdayım
demirbas....

bizimkide mık mık
şimcik babası bakii yarım saat sonra emme saati

gözde haklısın canım eşim gece hesap yapıyr artık kimse gelmez ben de çocuk da rahat ederiz diyor
bi de nur misafir geldiği gece uyumuyor 2ye 3e kaar ağlıyor misafiri sevmiyor heral babası gibi

aynen benim oğlumda misafir pek sevmiyor..akşam 10 kişilik misafirim vardı. oğlum 5 saatte yakın hiç uyumadı.. gözler kıpkırmızı oldu. dalamadı çocuk. bebekler kalabalığı sevmiyor bence.bebekli olan bir yerde de misafirler dikkat etmeli 1saat otur kalk. ama nerde düşünceli insanlar....klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…