kıslar herkese merhaba annemlere geldim hemen nete girdim kaçırdığım tüm geçmişi okuyamadım ama bi kaç sorum var akşama eve gidicem yine
benim bebiş hiç durmuyor kanguru almıştık ama ben daha küçükmüki diye tedirgin oldum koyamadım ona koysam diğer taraftan bazı işlerimi yapabilirim gibi sanki.
50 günlüğüz kanguru kullanmam için erkenmi
bide sanki bi gözü kaşınıyor sabahta çapaklanmıştı o gözü ne yapmalıyım
kıslar herkese merhaba annemlere geldim hemen nete girdim kaçırdığım tüm geçmişi okuyamadım ama bi kaç sorum var akşama eve gidicem yine
benim bebiş hiç durmuyor kanguru almıştık ama ben daha küçükmüki diye tedirgin oldum koyamadım ona koysam diğer taraftan bazı işlerimi yapabilirim gibi sanki.
merhabalar kızlar
mrb bocuk h.g
geçmiş olsun diyim o zan ögretmenim sana.bugun 2 grup halinde 10 kişiyi agirladimmmmmmm.cok yorgunum ki saolsun esim yardimci oldu.arkadslarda tabi ama yine de yoruluyor insan.dunde vardi ayrica misafirim
gecmişe bakmaya calişimm
sagol canım.en sonunda bişi yapmamaya karar verdim valla.şehriye çorbası,et sote,pilav,salata birde ıspanaklı yaş pasta yetsin gari demidemet zeytinyagli birsey olabilir
barbunya mesela.ama gaz yapar dersen kereviz
slm kızlar nasılsınız
ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?