2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bilemezsin ki bizi bayıltıp kimbilir napıyolar içimizde algor.ama endişe etmede sütün etkilenmesin canım.

kıslar herkese merhaba annemlere geldim hemen nete girdim kaçırdığım tüm geçmişi okuyamadım ama bi kaç sorum var akşama eve gidicem yine
benim bebiş hiç durmuyor kanguru almıştık ama ben daha küçükmüki diye tedirgin oldum koyamadım ona koysam diğer taraftan bazı işlerimi yapabilirim gibi sanki.
50 günlüğüz kanguru kullanmam için erkenmi
bide sanki bi gözü kaşınıyor sabahta çapaklanmıştı o gözü ne yapmalıyım

mrb kanguru bence erken.bizde dün dışarı çıkmıştık zorlandık taşırken.ama yinede koymadık bi 4 aylık olunca ancak kullanırım ben.bebek arabası varsa ona koy.yada internetten araştır libana diye bişi var yanlış hatırlamıyorsam ismini.öyle bişide kullanabilirsin

burun kökünden gözlerin altına doğru sürekli masaj yap
burunları tıkalıo olduğunda bazen göze çapak vururmuş
belki seninkininde burnu tıkalıdır

mrb

gözünü sık sık temizlemen gerek.tülbent mendili kaynamış ılık su ile ıslat, serçe parmağına dolayıp içten dışa doğru tek hareketle yumuşakça sil, diğer göz içinde mendilin diğer ucunu aynı şekilde kullan.

algor o dediğinin aynısı benim kulağımın arkasında vardı eşime gösterdim o da sıktı
yağ bezesiymiş
endişelenme canım, yarın dr'una gösterirsin zaten ve bence internette de çok fazla bakma nedir diye
bir sürü çeşidi olabilir kafan daha çok karışmasın

zambakkız bizim dr çapaklanma için gözüne serum fizyolojik damlat çapak dışarı çıkar onu da gazlı bezle sil dedi

kızlar hamiş yok artık aramızda.yemekle ilgili bişi sorucamda. et sote ve pilavın yanında ne gider.çorbadan başka.yaptım çünki onu

bugun 2 grup halinde 10 kişiyi agirladimmmmmmm.cok yorgunum ki saolsun esim yardimci oldu.arkadslarda tabi ama yine de yoruluyor insan.dunde vardi ayrica misafirim

gecmişe bakmaya calişimm

bugun 2 grup halinde 10 kişiyi agirladimmmmmmm.cok yorgunum ki saolsun esim yardimci oldu.arkadslarda tabi ama yine de yoruluyor insan.dunde vardi ayrica misafirim

gecmişe bakmaya calişimm
geçmiş olsun diyim o zan ögretmenim sana.
demet zeytinyagli birsey olabilir
barbunya mesela.ama gaz yapar dersen kereviz
sagol canım.en sonunda bişi yapmamaya karar verdim valla.şehriye çorbası,et sote,pilav,salata birde ıspanaklı yaş pasta yetsin gari demi

slm kızlar nasılsınız
ne var ne yok

iyi aşkitom senden nbr

uyandi emzirdim babaya verdim altini degiştirmeden gazini cıkartsin
20 dk dik tutmaya calişiyorz ki kusmasın diye

demet senin de misafiirn var anlaşılan.
kolay gelsin

askitom nasıl oldu senin gogusun kotuydu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…