2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıbelesr
allah kolaylık versın bıze cnm

sorma canım amın..
canım gogsunde nasıl bır sorun vardı merak ettım bır de benım de sag traf bır turlu ıyı lamadı..

canım cok sukur msallah dıyeyım kabız degılız sulu ama 3 gunde bır :)))
ne guzel uyku olmadan yasabılıyorsun canım ben hıc dayanamıyorum yaaa..
kıyamam buyuklerın cekısı bu annesı kıskanacak azıcık..
bıde oglanın adı bence de cok guzel sen takılma kımseye

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,

Ben pek yazamiyorum artik. Oglumla ugrasip gidiyoruz bakalim. Ben Amerikadayim ya, dogumda annem gelmisti yanima 2 gun once dondu Turkiye'ye. Cook uzuldum cok moralim bozuk. Gurbetin ne oldugunu ilk kez bu kadar ii anladim. Allahtan gecici bi gurbetlik bizimkisi...

Kislar, size bisi soracagim lutfen bi care gosterin bana. Benim gogus uclarimdaki yaralar gecmedi gecmiyor bi turlu. Oyle cok aci cekiyorum ki oglumu emziremiyorum artik((

Kuruluktan catlaklar olusuyormus. 3 cesit krem denedim, Lansinoh, Garmastan, Bepanthen ama iyilestirmiyor sadece emzirdikten sonra acisini hafifletiyor kremler.
Hatta emzirdikten sonra kendi sutumu de surdum.
Meme basligi denedim ama oglum acayip sinirleniyor kavga ediyor agliyor ve baslikla kesinlikle tutmuyor memeyi.

Son 3-4 gundur de sagip veriyorum. Buradaki hastaneden cikarken bana Medela elektrikli pompa vermislerdi:) Bunlar bi tuhaf yaa, hastaneden cikarken 3 torba bebek esyasi vermislerdi bana:) Onunla sagip veriyorum sutumu bu arada meme uclarim da biraz iyilesir gibi oldu. Ama oglum biberona alisip memeyi birakmasin diye bugun yine emzirdim vee aninda ayni aci yine basladi... Uff ne yapsam bilmiyorum ama boyle giderse emziremeyecegim ben bebegimi

Son düzenleme:
Doktora da sormustum: bebek memenin ucunu tutmasin felan demisti... Oglum agzini iyice acinca dolduruyorum memeyi agzina ya da basini tutup hizlica yapistiriveriyorum memeye... Yine hastanede emzirme danismani gelmisti onunla da calismistik dogru emzirme dogru pozisyon felan...

Ama niye yaralarim gecmiyoo anlamiyorum, Eee oglumun agzinin icini de goremiyorum ki ne yapiyoo orada anlayayim! Yaralarin iyilesmesi icin bildiginiz bi care var mi arkadaslaaar???

Son düzenleme:
kızlar kaka sorunu izdede var oradaki sinirlerin tam olarak gelişmemesinden kaynaklanıyomuş 3 ay beeklerde çok sık rastlanıyormuş kaız olmazlar fışkırtarak yaparlar ama zorlanırlar dedi dr. um arada uyar dedi sadece bende kremle ucuna iraz dereceyle sürüyorum hem gaz hem kakası ne var ne yok çıkarıyo yavrum

cindrella göğüs ucu al canım avent in falan var onlarla tutsun yara olursa daha kötü olacak canın yanacak ikinizede çok zor olacak hiç değilse onunla emzir
birde beeğin o kahverengi yeri almasıda gerekioyo sadece ucunu lan bebekler yara yapar diye biliyorum ben

sağol canım yaaa....bugün gideceğiz bakalım...merakla bekliyorum sonucu....
bilemezsin ki bizi bayıltıp kimbilir napıyolar içimizde algor.ama endişe etmede sütün etkilenmesin canım.

canım teşekkür ederim duyarlılığın için....elimde değil ki güzelim ...bugün gitcez bakalım...ne diyecek doktorumuz...

günaydın herkese..

ayy eşim bana çok güzel ve pahalı bi alyans almış:asigim:
geliştiriyo kendini
geçen sene anneler gününde çeyrek altın takmıştı yakama:roflol:

bu performansın üzerine anneler gününde beşi bir yerde bekliyoruz kendisinden. :roflol:

benimki de sevgililer günü hediyesi olarak prima jumbo ikiz paket almış.:1shok:
bende üzüldüm kocacığıma bişey almadım diye; düşündüm taşındım bütün gece oğluyla ilgilenmek gibi bir hediye verdim kendisine. :1closedeyes:
gittim salona kendime yer yatağı yaptım fosur fosur uyudum, kendileri tüm gece oğluyla cebelleşti. :roflol:
sevdim ben bu işi :lepi:

algor şimdi okudum.
sanmıyorum önemli bişey olduğunu; arkadaşların dediği gibi yağ bezesi falandır, üzülme..

günaydın kızlar
hoya aferin eşine, güle güle kullan canım alyansını
anne olmak demir ne kadar büyümüş kocaman bi maşallah ona
ben kocama hiçbişey almadım o da bana çiçek göndermiş çıkıp almak zorunda kalmasın diye
eve sipariş vermiş daha doğrusu :)
bizim sevgililer günümüz sıradan bir gün gibi geçti

cuma günü dr'a gitmiştik
dr'umuz bize iki tane kitap tavsiye etti belki sizler de almak istersiniz
1. si : "harika çocuk nasıl yetiştirilir?"
Tim Seldin
2. si : "0- 12 Ay Bebekler ıçin Beyin Geliştirici Zeka Oyunları "
Jackie Silberg

ben 2. kitabı aldım 1. 'ye de baktım ama D&R da pahalı geldi internetten sipariş vermeyi düşünüyorum

doğru pumpkins de hiç uğramıyor
haklı ya biz bir taneyle zor fırsat buluyoruz o iki taneyle nefes almıyordur

2.si güzel mi? bende o tarz bir kitap arıyorum.

bu arada yazacam kaç gündür unutuyorum.
eğer bebeğiniz herhangi bir antibiyotik kullanıyorsa demir damlasını mutlaka kesin.
antibiyotikde de demir olduğu için demir yüklemesi oluyormuş. ilaç bitince tekrar demir damlasına başlanabilirmiş.

esmer bence güzel bir kitap
aslında çok basit şeyler var içinde
hatta oyun olduğunu düşünmeden bebeklerimize yaptığımız şeyler belki de
benim hoşuma gitti fiyatı da uygundu ben 10 tl ye aldım
ama şimdi kitap yurduna bakıyorum da aynı yazarın başka bir kitabı dikkatimi çekti
"bebek oyunları cep kitabı" bence bu kitap daha kapsamlı hem fiyatı da 6,93 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…