2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, sizlerde melklerinizi aldınız kucaklarınıza sıra bizlerde bende mart annelerindenim fakat muhtemelen şubat 20lerde doğum yapacağım zamanım az kaldı
bebeğim doğdu doğacak ben hala isim konusunda çok kararsızım anketimi oylar we yeni önerilerinizi paylaşırsanız sewinirim.. şimdiden teşekkür hepinize..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...aldi-kizima-isim-konusunda-yardim-lutfen.html

gece beşik sallayanlar daha kalkamadılar. mirmirmirmir
ne hımbılsınız yaa, ben öğle yemeğine çıkacam daha yok kimse.. :dilcikar:

naber kızlar nasılsınız geceniz nasıl geçti bizim tv izleyerek aradakucamızda bebekle uyuyarak geçti bugün babamız bi eczaneden eczacının yaptığı gaz şurubu almış bakalım bide bunu deniyelim dedi deneme tahtası oldu bizim velet zaten kocişimde bana çok şık bi bluz almış ama ne zaman evden çıkıp gezmeye giderde o bluzü giyerim meçhul tabii ben bişiy almadım kusuruma kalmasın banyo yapmaya bile fırsat bulamıyorum

merhaba
hava güllük gülistanlıktı birden bozdu,acayip dolu yağıyor...

kizlar ben hasta olucam galiba

heryerim agriyor, basim agriyor napicam ben, hasta olursam bebege de gecer sütümden :sinifsinif:

merhaba guzel annisler uykusuz bir gecenin ardindan baygin gozlerle yaziyorum oglus simdi uyuyor ben de yattim ama uyuyamadim kalktim nete gireyim dedim bizim oglus gunduzleri uykuda geceleri ayakta 40indan sonra degisir diyorlar bekliyoruz bakalim insallah

insan zaten evde sıkılıyor bird hava karanlık sıkıntı basıyor iyice

kıımın dngesi şaştı uyumuyr br türlü kucağımda uyuyor koyduğum gibi uyanıyo

esmerralda mmanın en güzel yanı galiba birine bıraabilmek
poseidon mandalina falan ye canım sodaya limon sık tuz koy inş hastalanmazsın canım

selammm arkadaslar...

poseidon bence sutunden gecmez.anne sutu mikropsuz oluyormus
ben de atesliyim bir kac gundur.korkmuyor degilim.ama hep sut koruyor derler.

mehlikasu burda da cok guzel.arabamiz yanimizda yok yine bizde camı acıp guneşlendik:))

secd;ben ikisini de almişim onceden ikinci kitap daha acil eger benim gibi oyun oynayamiyorsaniz bebeklerle.ben daha ninni bile bilmiyorum.ali babanın cifligi ile gunu kotarmaya calişiyorum.digeri biraz daha buyuyunce kullanacagimiz bir kitap.

kizlar ben hasta olucam galiba

heryerim agriyor, basim agriyor napicam ben, hasta olursam bebege de gecer sütümden :sinifsinif:

hemen C vitamini yüklemesi yap kendine. portakal, mandaline ye ya da suyunu iç. ıhlamur kaynat..

evet mama özgürlüğü güzel oluyor.
Ayaz'ı anneme bırakıp kocamla ya da kocama bırakıp annemle çıkıyorum hep dışarı. malum bizimki pek minimini olduğu için henüz sokaklarda gezemiyor.
emzirememenin züğürt tesellisi oluyor bunlar da işte..:1closedeyes:

jasminnnnnnn ozledik seni.ama cok iyi anlıyorum bizimkinin de gecesi gunduzu karişmişti.ama gercekten 40indan sonra duzelicek insallah

posi geçmiş olsun canım
c vitamini içeren şeyler ye ıhlamur da iç
bebeğe geçmez bence anne sütü korur hastalıklardan

jasmin
secd.nun doktoru onermiş
harika cocuk nasıl yetiştirilir ve
0-12 ay arası bebek oyunlari.

ben seni o kadar aramak istedim ki ama benim ilk gunlerim cok kotuydu telefonalri hic acamiyordum.ama geciyor inan.alşiyor cocuk sana ve sen de cocuga..

bir kac gun once ne zamn bulussak diye dusunuyordum:))

kitabin tam adi ve yazarlari:)))

aynısı benim de aklıma geldi.
ama daha sonra vazgeçtim herkesin bebeğini bırakacak kimsesi yoktur, havalar da soğuk bebişleri sürüklemeyelim diye.

birii şu kızıma giyinmesi gerektiğini söylesin ne olur
giydiryorum altını kıyametler koğuyor ondan huzursuzu yok açıkarıyorum badisi bei kalıyor altında ondan mutlusu yok
bez falanda değil derdi altına giydiği çıksın yeter
üstle sorunumuz yok tüm derdimiz alt
sabah ta öyleydi kaka yapıyo diye andım örttüm battaniye yattı keyifli bi halde
ama hala öyle süreklide çıakrmak itemiyorum aışacak diye korkuyorum yaz gelsede rahatlasak

selam kızlar. biz drumaz gittik geldik. herşey yolunda . 5300 olmuşuz. 1300 gr almışız bir ayda. dr normal dedi. rota aşımızı da olduk. hava burda çok güzel. balkona çıkardım şimdi güneşe de koydum . oturiyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…