2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol canim kitaplarin isimlerini yazdim evet ya bulussak guzel olur ama biz daha kucuguz 24 gunluguz bugun soyle bir 40i ciksin da diyorum oyle baslariz gezmeye dun gece ilk defa oglusu birakip anenm kocisle yemege gittik basbasa bizim sitenin icindeki kafeye gittik 1 saatte de geldik uyuyordu giderken uyanmamis insanin akli kaliyor ama biraz daha havalar duzelse bulusuruz aslinda super olur hatta bize davet etmek isterim sizi havalar biraz duzelince bahceler de cok gzuel oluyor burda havalar duzelince arac da girmiyor iceri sitede dolastiririz bebisleri kafede de keyif yapariz annisler olarak

selam kızlar a.s.
dün misafirler erken gidince bizde melisayı babannesine bırakıp sahile gittik
kafa dağıttık
sonra melisayı alıp arkadaslara gittik
arkadasın kızı 7 aylıktı
bizim gözümüze dev gibi geldi :roflol:
yazın bizim bebişlerde öyle olacak insallah

sonra yine sabah nöbeti
bu sefer ısıkları kapattık her yeri kapranlık ettik basladım ayakta sallamaya eee eeee eee
1 saat sonunda uyudu yatağına yatırem dedi hooop :1shok: actı ağzını
tekrar basladık sonra acıkma saati geldi derken 4 de uyudu cok şükür gecen sabah 6 da uyumustu
tabi zavellı kocem yine işe gec kaldı :1no2:

smhsmh sormuslar bende merak edip mesaj gönderdim ama tel kapalı

delfim maşallah egeye
baklalım bizde carsamba gitcez büyümüşmüyüz
doktor en az 5250 olması lazım demişti :uhm:

jasminin sen nasılsın
40. insallah düzelir bizimki düzelip tekrar azıttı
gece gündüz farkını anlatana kadar uğrasıcaz artık

rüzgar dereceyi sen mi koyuyordun popoya nası yapıyon
yüz üstümü yatırıyon yoksa sırt üstü iken bacaklarımı dikiyon

sağol juliicm. almıştır melisacık ben öyle hissettim annesi hihoyyyt

ohhh ne güzel hepiniz gezmelere başlamışınız inşallah bizde o günleri görürüz biz ilk defa kırk gezmesine çıktık cumartesi akşamı ama çağan bey bizi hiç oturtmadı saolsun 2 saat zor durduk oda ayakta beyefendiyi gezdirerek sonra kalktık eğer bu akşam sakin olursa inşallah olur oğlumu arkadaşının doğum gününe götürcem çarşamba günüde okulda oğlumun doğum günü varteyzeleri bekleriz gerçi geçti doğumgünümüz ama tatile denk geldiği için anca yapabiliyoruz çok heves ediyo inşallah kardeşidfe ogün uslu bebek olur:Saruboceq:

jasmin ben de zaten tahmin ediyorum kolay deil bebekle bir yere gitmek.yaza dogru diye hesa yapmiştim ben:))

delf masallah canim egecige:))

julii cim okusaydin melisayi dun askitoo sana dua ediyordu valla.uyuyabilmiş omer uzun bir sureden osnra
essmer ayazı da getirmelisinnnnn bulusmamıza:))

bahara doğru bi buluşma yapalım kesin getiririm, en miniğiniz olarakdan palyaço niyetine..:roflol:
şu soğuklarda çıkaramam ama malum daha zatürreyi atlatamadık
:1no2:

sağol öğretmenima.s.

gecmişe bakamadım fazla işe yaradığına sevindim
benim sabaha karsı aklıma geldi ama ben felak ve nası bilmiyorum onları babası okuyo kalanını ben

rabbim bütün bebişlerimizi nazarlardan korusun :Saruboceq:

selam kızlar..yoktum bi kaç gündür nasılsınız keyifler nasıl..
sonunda kocişi ikna ettim ve gezmelere başladımzemuszemuscuma görümceme gittim oda doğum yapalı 2 hafta oldu..benim tosun oğlumdan sonra onun oğlu kuş gibi geldi ilaç niyetine hoplata hoplata gezdirdim kucağımda:roflol::roflol:
cumarteside annemdeydim teyzeleri kedi ciğere bakar gibi baktılar oğluma öpmek için..bende başında nöbetçi öptürmemek için..kötü kadın oldum çıktım valla:roflol:
dünde evdeydik sıradan bi gün gibi..odun kocam bu sene almamış bişey..geçen sene pırlanta kolye almıştı şaşkoloz anne oldum beni unuttu..intikamım acı olucak ama..
yine uzattım lafı bizden haberler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…