2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dr a dedim bu çocuk hiç uyumuyor gündüz. sadece yetişkin adam gibi 8 saat uyuyor . olabilir dedi sempatiksalakcinni

günaydın
akşama yine misafir var buyrunnnnnnnnn
bu sefer 1 aile kesin yanlarında birilerini sürüklemezlerzse-tatlicadiarzu-
adamın 5 aylık oğlu var kız görmeye gelecez diyor
2 martta ankarada vize görüşmesine gireceğiz çok heyecanlıyız inşallah hakkımızda hayırlısı oluralkisalkisalkis

tutcucum ohh iyi etmiştin
acılıyo insan gezince zemuszemus

utku paşa nasıl

evet canım çok iyi geldi açıldım valla..utku dün akşam ilk defa uzun süre huysuzluk yaptı..gece 1 de uyudu 5 te uyandı..5 ten sonrada uyur uyanık mızıldandı hep..gazı vardı heralde.şimdide 12 den beri uyuyo arada emdi yine uyudu..cumartesi akşamaı misafir geldi onların 7 aylık oğulları var hep ağlıyomuş doğduğundan beri bizimki sessiz sessiz yatınca çok şaşırdılar nazar değdi diye korkuyorum bende..bakalım çocuğun huyu değişmez inşallah 2 buçuk aydan sonra..

melisacık nasıl kardeş geliyomuş heralde..:roflol:

hayırlıısı olsun canım
rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin insallah

bizimde akşam gittiğimiz yerdeki kız öyle idi hep ağlıyo
bizimkide sessiz sedasız yatınca aa hep uyuyo dediler :dilcikar:
,rabbim nazarlardan korusun kuzularımızı

kardes konuusn agelince
sus kızz ağzından yel alsın:mymeka:

artik haftada sadece bir grup misafir almaya karar verdim.cumaatresi pazar 3 grup geldi cok yoruldum ki yardim aldim.coook zor birde kalabalikta kalsin hic hoslanmiyorum mikrop kapar diye.millette istiyor bizimle kalsin.cok sukur uyududa ben de rahat ettim:))

tutku ben bebegi elinden,burnundan ve agzindan opmuyorum,opturtmuyorum.

kendi aileme bile
gorumcem isirark sever.gelince isiracakmiş nasıl dicem kırmadan bilemiyorum.dedim ben hic ısırarak sevmem falan ama bana sormadi hic kızma ısırıcam dediiiii(

meraba kızlar nasılsınız benimki anca daldı bi yemek koyup geldim bende dün hava çok güzeldi sonunda bende attım kendimi dışarı anakucağı pusete monte oluyo ona koyduk doğru alışverişe eve gelene kadar uynamadı kızım açılışı yaptık artık heryere gideriz

merhaba kızlar...jasmin ben de seninle aynı durumdayım..inşallah 40 ından sonra düzene gireriz...sağlıklı olsunlar da yeter ki...:Saruboceq:
bugün doktora gittik..kontrole..kafama takılan sorunumu sordum.bilmiyorumkismile..o şişlik lenf bezi dedi doktor...herkesde varmış aslında..kızımın deriye daha yakın olduğu için hissediliyormuş.önemli değil dedi..alkisalkisalkis..:ecrin_bebek:.ohhh dedim.şükürler olsun...dünya varmış dedim...boshayallersmileboshayallersmile...bizim kızın arka bıngıldakları kapanmış..ön taraf küçük dedi doktor..ama normal dedi..baş çevresini ölçtü...kilomuzu da normal buldu doktor amcası...bizden bu kadar bugün..ha bir de aşımızı olduk...daha kendine gelemedi yavrucak...zor uyuttum...bakalım ne zaman uyanır..?

evet canım ucuna baze krem sürüyorum bazen zeytinypa batırıyorum
normal yaptım ben hep altını silerken bacakarını kaldırıyosunya bacaklarını ayaklardan tutuyorum tutazsam çok oynatıyor çine çok girecek diye korkyorum hafif hafif ucuna sok çıkar olduğu yerde biraz döndür ucu yumuşamış oluyo bide bebek ıkınmaya başlıyor hemen
ama ıkınırken yap rahatsız olduğunda hem kendi ıkınıyo oluyo hemde onu yapınca daa kolay yapıyo

bütün bebeler 5 kilo olmuş biz daha 3 kiloyu göremedik.
olsun herşeyin ufağı sevimliymiş :dilcikar:

canım şu hastalıları falan bi atlatsın bak nasıl toparlanacak yetişecek kendi ayına bak biz yetiştik bile
yeteriki sağlığı yerinde olsun herkesten hızlı byür ayaz

bi bebek annenin uçuğundan mikrp kapmış ölmüş
onu duyduğumdan beri bende sivlcem falan varsa öpmürum ama normalde dayanamıyrum

snir oluyorum bebek ağlatanlara
kayınvalidem ağla kızım ağlatıcam seni falan diyo
aaa ben ağlatamam kızımı kıyamam ben ona dyip alıyorum kucağımdan şakayla yapar gibi alınmıyorda
sende yle yap canım
olmadı benim bebeğim nazlı dayanamaz öye şeylere dersin alıacaksada alınsn o seni düşünüyomu minicik yavru canı yanar mı annesi kıyabilirmi diye

iyi çok şükür bak boşuna üzdün kendini

canım şu hastalıları falan bi atlatsın bak nasıl toparlanacak yetişecek kendi ayına bak biz yetiştik bile
yeteriki sağlığı yerinde olsun herkesten hızlı byür ayaz

hee ben alıştım zaten normal bebekler kocaman geliyo bana.
bi de soruyolar kaç günlük diye. 3 aylık diyince inanmıyolar
:dilcikar:

Eltimin oğlu da prematüre doğmuştu..maşallah benim oğlanı geçti şimdi..

yok anam geçmesinde yetişsin yeter..

bak bi sorun çıkmamış senin kuzuda da çok sevindim.
o kadar ağladığınla kaldın sende canım yaa..
:teselli:

iyi çok şükür bak boşuna üzdün kendini

evet..ama yine de başka bir doktora daha göstermek istiyorum..çünkü internette de daha farklı şeyler okuyorum lenf ile ilgili...kafamçokkarıştıkafam karıştı vallahi...tam sevindim derken biraz araştırayım dedim..değişik yazılar okudum...akannehir...

biz 20 günlüktük kontroler gitmiştik
kadın beeğini gydriyo bende emzirdim üstünü düzeltiyorum kadın ne kadarlık dedi 20 günlük dedim
ama onunki kcaman sizink dedi 15 günlük dedi oda ilk çok kötü olmuştum sonra aıştım

ama eski halini düşününce bu halleri o kadar zevkki oluyorki

esmercim...doktorumuz normal dedi ama dedim ya internete takıldım biraz bu konuyla ilgil..farklı şeylerle de karşılaştım...:1no2:

internette hep en kötüsünü okuyosun canım. fazla araştırma bence onun için.

ben preeklampsiyi ilk okuduğumda öleceğimi falan sanmıştım. o kadar kötü bir tabloydu.
gerçi benimki de pek pembe değildi ama benim başka sağlık sorunlarım da vardı.

iyiyim julim burak pasayla ugrasiyoruz iste insallah duzelir az once 3 saat uyudu gunduz uyuyo uyuyo gece nobete dikiyo bizi melisacik nasil simdi nedir bu kardes meselesi hayirdir
evet baharda guzel olur canim alir bebisleri gezeriz o zmaan insallah
evet saglikli olsunlar da canim yeter ki ama uykusuzluk insani kotu yapiyor tabi gunduzleri de uyuyamiyorum ben oglus uyuyunca yatiyorum ama uyuyamiyorum bekliyoruz bakalim 40ini ins. duzelir
esmercim...doktorumuz normal dedi ama dedim ya internete takıldım biraz bu konuyla ilgil..farklı şeylerle de karşılaştım...:1no2:

internete cok takilma canim bu konularda doktorlara guven nette eksik bilgiler oluyor bazen bosuna kendini uzmus olursun canim sagliklidir bebsin merak etme doktor bisey olsa soylerdi

haklısın aslında.boshayallersmile..ben fazla takıntı yaptım bu konuyu..eyvahedigeldismile..ama başka bir doktora daha göstereyim de..içim rahat etsin..mafoldumben..ne yapayım..elimde değil...:kedi:...

canım biz bir ay erken doğduk şimdi doktor normal doğan çocukların en üst seviyesinde dedi 6,5 kilo..yani erken doğanlar çok daha çabuk gelişiyo merak etme ayaz bey şu hastalıkları bi atlatsın sen bile şaşırırsın büyüme hızına..

öğretmenim ben dayanamıyorum canım ya öpüyorum heryerini ama minik minik..ben büyük çocukları bile şapur şupur öpmesini sevmem ..utkunun halalarıda şapur şupur salya akıta akıta öpmeyi çok severler ama benden korkularına öpemiyolar saçından koklatıyorum çok öpmek isteyene sadece..bu işin darılması gücenmesi olmaz canım söyle biz daha öpmüyoruz diye..yada bebeğin diliyle konuş tatlı tatlı beni daha annem bile öpmedi hala diyezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…