tutcucum ohh iyi etmiştin
acılıyo insan gezince zemuszemus
utku paşa nasıl
hayırlıısı olsun canımgünaydın
akşama yine misafir var buyrunnnnnnnnn
bu sefer 1 aile kesin yanlarında birilerini sürüklemezlerzse-tatlicadiarzu-
adamın 5 aylık oğlu var kız görmeye gelecez diyor
2 martta ankarada vize görüşmesine gireceğiz çok heyecanlıyız inşallah hakkımızda hayırlısı oluralkisalkisalkis
evet canım çok iyi geldi açıldım valla..utku dün akşam ilk defa uzun süre huysuzluk yaptı..gece 1 de uyudu 5 te uyandı..5 ten sonrada uyur uyanık mızıldandı hep..gazı vardı heralde.şimdide 12 den beri uyuyo arada emdi yine uyudu..cumartesi akşamaı misafir geldi onların 7 aylık oğulları var hep ağlıyomuş doğduğundan beri bizimki sessiz sessiz yatınca çok şaşırdılar nazar değdi diye korkuyorum bende..bakalım çocuğun huyu değişmez inşallah 2 buçuk aydan sonra..
melisacık nasıl kardeş geliyomuş heralde..:roflol:
merhaba guzel annisler uykusuz bir gecenin ardindan baygin gozlerle yaziyorum oglus simdi uyuyor ben de yattim ama uyuyamadim kalktim nete gireyim dedim bizim oglus gunduzleri uykuda geceleri ayakta 40indan sonra degisir diyorlar bekliyoruz bakalim insallah
delfim maşallah egeye
baklalım bizde carsamba gitcez büyümüşmüyüz
doktor en az 5250 olması lazım demişti :uhm:
jasminin sen nasılsın
40. insallah düzelir bizimki düzelip tekrar azıttı
gece gündüz farkını anlatana kadar uğrasıcaz artık
rüzgar dereceyi sen mi koyuyordun popoya nası yapıyon
yüz üstümü yatırıyon yoksa sırt üstü iken bacaklarımı dikiyon
bütün bebeler 5 kilo olmuş biz daha 3 kiloyu göremedik.
olsun herşeyin ufağı sevimliymiş :dilcikar:
artik haftada sadece bir grup misafir almaya karar verdim.cumaatresi pazar 3 grup geldi cok yoruldum ki yardim aldim.coook zor birde kalabalikta kalsin hic hoslanmiyorum mikrop kapar diye.millette istiyor bizimle kalsin.cok sukur uyududa ben de rahat ettim:))
tutku ben bebegi elinden,burnundan ve agzindan opmuyorum,opturtmuyorum.
kendi aileme bile
gorumcem isirark sever.gelince isiracakmiş nasıl dicem kırmadan bilemiyorum.dedim ben hic ısırarak sevmem falan ama bana sormadi hic kızma ısırıcam dediiiii(
bütün bebeler 5 kilo olmuş biz daha 3 kiloyu göremedik.
olsun herşeyin ufağı sevimliymiş :dilcikar:
merhaba kızlar...jasmin ben de seninle aynı durumdayım..inşallah 40 ından sonra düzene gireriz...sağlıklı olsunlar da yeter ki...:Saruboceq:
bugün doktora gittik..kontrole..kafama takılan sorunumu sordum.bilmiyorumkismile..o şişlik lenf bezi dedi doktor...herkesde varmış aslında..kızımın deriye daha yakın olduğu için hissediliyormuş.önemli değil dedi..alkisalkisalkis..:ecrin_bebek:.ohhh dedim.şükürler olsun...dünya varmış dedim...boshayallersmileboshayallersmile...bizim kızın arka bıngıldakları kapanmış..ön taraf küçük dedi doktor..ama normal dedi..baş çevresini ölçtü...kilomuzu da normal buldu doktor amcası...bizden bu kadar bugün..ha bir de aşımızı olduk...daha kendine gelemedi yavrucak...zor uyuttum...bakalım ne zaman uyanır..?
canım şu hastalıları falan bi atlatsın bak nasıl toparlanacak yetişecek kendi ayına bak biz yetiştik bile
yeteriki sağlığı yerinde olsun herkesten hızlı byür ayaz
Eltimin oğlu da prematüre doğmuştu..maşallah benim oğlanı geçti şimdi..
iyi çok şükür bak boşuna üzdün kendini
evet..ama yine de başka bir doktora daha göstermek istiyorum..çünkü internette de daha farklı şeyler okuyorum lenf ile ilgili...kafamçokkarıştıkafam karıştı vallahi...tam sevindim derken biraz araştırayım dedim..değişik yazılar okudum...akannehir...
iyiyim julim burak pasayla ugrasiyoruz iste insallah duzelir az once 3 saat uyudu gunduz uyuyo uyuyo gece nobete dikiyo bizi melisacik nasil simdi nedir bu kardes meselesi hayirdirdelfim maşallah egeye
baklalım bizde carsamba gitcez büyümüşmüyüz
doktor en az 5250 olması lazım demişti :uhm:
jasminin sen nasılsın
40. insallah düzelir bizimki düzelip tekrar azıttı
gece gündüz farkını anlatana kadar uğrasıcaz artık
rüzgar dereceyi sen mi koyuyordun popoya nası yapıyon
yüz üstümü yatırıyon yoksa sırt üstü iken bacaklarımı dikiyon
evet baharda guzel olur canim alir bebisleri gezeriz o zmaan insallahjasmin ben de zaten tahmin ediyorum kolay deil bebekle bir yere gitmek.yaza dogru diye hesa yapmiştim ben:))
delf masallah canim egecige:))
julii cim okusaydin melisayi dun askitoo sana dua ediyordu valla.uyuyabilmiş omer uzun bir sureden osnra
essmer ayazı da getirmelisinnnnn bulusmamıza:))
evet saglikli olsunlar da canim yeter ki ama uykusuzluk insani kotu yapiyor tabi gunduzleri de uyuyamiyorum ben oglus uyuyunca yatiyorum ama uyuyamiyorum bekliyoruz bakalim 40ini ins. duzelirmerhaba kızlar...jasmin ben de seninle aynı durumdayım..inşallah 40 ından sonra düzene gireriz...sağlıklı olsunlar da yeter ki...:Saruboceq:
bugün doktora gittik..kontrole..kafama takılan sorunumu sordum.bilmiyorumkismile..o şişlik lenf bezi dedi doktor...herkesde varmış aslında..kızımın deriye daha yakın olduğu için hissediliyormuş.önemli değil dedi..alkisalkisalkis..:ecrin_bebek:.ohhh dedim.şükürler olsun...dünya varmış dedim...boshayallersmileboshayallersmile...bizim kızın arka bıngıldakları kapanmış..ön taraf küçük dedi doktor..ama normal dedi..baş çevresini ölçtü...kilomuzu da normal buldu doktor amcası...bizden bu kadar bugün..ha bir de aşımızı olduk...daha kendine gelemedi yavrucak...zor uyuttum...bakalım ne zaman uyanır..?
esmercim...doktorumuz normal dedi ama dedim ya internete takıldım biraz bu konuyla ilgil..farklı şeylerle de karşılaştım...:1no2:
internette hep en kötüsünü okuyosun canım. fazla araştırma bence onun için.
ben preeklampsiyi ilk okuduğumda öleceğimi falan sanmıştım. o kadar kötü bir tabloydu.
gerçi benimki de pek pembe değildi ama benim başka sağlık sorunlarım da vardı.
hee ben alıştım zaten normal bebekler kocaman geliyo bana.
bi de soruyolar kaç günlük diye. 3 aylık diyince inanmıyolar :dilcikar:
yok anam geçmesinde yetişsin yeter..
bak bi sorun çıkmamış senin kuzuda da çok sevindim.
o kadar ağladığınla kaldın sende canım yaa.. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?