2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım...
ece sonunda uyudu sabah 6dan beri ayaktaydı:bbo:
kuduğum kadarıyla babasling konusu var bende almak istiyorum ondan...
kullanan arkadaşlar memnun mu acaba?ayrıca hangi renk daha güzel?

ben yeşil aldim sitesindeki gibi guzel parlak acik yesil degil.koyu yeşil.ayni hepsiburdadaki gibi cıktı yani

Son düzenleme:
şimdi bi site buldum babysling'in çeşitlerini anlatıyor ama ordakiler seninki gibi değil düz kumaştan öğretmenim.
şimdi hangisi iyidir bilemedim.
senin aldığın daha güvenli gibi. diğer halkalı olanlardan falan bana sanki bebeler kayar gibi geliyor.
karıştırdığım site google'dan anna-tr diye aratınca çıkıyor.
link veremiyorum malum yasak..

jasmın77
nasılsın cnm
coktandır gorusemedık
oglun nasıl
merhaba canim aksam sayfa acik kalmis ben oglusun pesindeydim unutmusum sayfayi sabah gordum yazilanlari sabahtan alintilara basladim ama ancak oglustan vakit bulup tamamlayabildim simdi uyudu da oglus iyi cok sukur gaz sancilarimiz var tabi gece uyumayip gunduz uyuyanlardan bizimki ben de gunduz uyuaymiyorum ama dayanacagiz yeterki saglikli olsunlar senin oglus nasil canim
kızlar bebıslerınız delıksız en uzun ne kadar uyuyorlar? 2? 3? kac saatı gecerse uyandırmlaıyız??
ben doktora sormustum ilk 15 gunden sonra sarilik riski gectigi icin uyandirmana gerek yok o zaten acikinca kalkar demisti gunde 7 kere emmesi yeter aralari o ayarlar demisti ama zaten bizimki en fazla 3 saatte bir kalkiyor acikip genelde saat basi
bizimki de salonda koltukta yatmayi pek seviyor koltukta 3 saat uyuyor tv acik arkasi donuk tabi ama odada besigine yatiriyorum en fazla 1 saat sonra kalkiyor pasam sizinkiler de oyle mi canim
rezene gunde 2 bardak iciyorum ben cok faydasini gordum canim 2 gun icmedim oglus gazdan yirtti ortaligi karni tas gibi oldu ben rezene icince gazini rahat cikariyor bebegim hem de sakinlestirip uyutuyor tadini sevmiyorum ama oglus icin iciyorum yeterkli gazi olmasin melegimin
benim de ilk baslarda oyleydi kanadi oglus kan iciyodu ben silikon gogus ucu aldim aventin cok faydasini gordum her emzirmeden sonra da lansinoh krem kullandim gogus uclarim duzeldi ama simdi de silkonlardan kurtulma derdimiz var gogus uclarim kucuk oldugu icin pasam silikon uca alisti simdi hep onlarla emmek istiyor
ben iciyorum canim gunde 2 kez bir gunudz bir gece cok faydasini grodum milupanin rezene cayini aldim ben bir fincan sicak suya 1 tatli kasigi rezene atip oyle iciyorum mutlaka dene bence
özge karnına sıcak havlu ve masaj yapıyormusun
ben banyodan sonra karnına masaj yapıorum o zaman rahat yapıyor
biz de zeytinyagi ile karnina ve ayak tabanlarina masaj yapip karnina sicak bez koyuyoruz fayda ediyor ondan sonra rahatlayip uyuyor oglusum cok sukur tavsiye ederim herkese kizlar
ben de hep yan yatma yastigi kullaniyorum arkasina destek oluyor yan yatiyor kustugunda geri kacma derdi yok e-bebkte falan satiliyor tavsiye ederim herkese

slm kızlar ben geldim ne var ne yok
az önce sağlık ocağındaydık aşımızı olduk kuzum biraz huysuzlandı ama ateş yapmaz dedi dr.
1.ay kg 5400 olmuş maşallah oğluma boyuda 56 cm olmuş

massallah esracim oglusuna kocaman adam olmus :) 1 ayda toplam ne kadar kilo almis yani bziim de haftaya sali doktor kontrolumuz ve asimzi ben de merak ediyorum ne kadar alacak kilo diye anen sutu yariyo mu diye

aşkitom
demek oğullarımız adaş ne güzelolumunekankayizsmile
nerden geldi aklınıza bu ismi koymak benim eşim istedi hz.ömerin adı diye koyduk
kiloyu takma fazla her ay farklı alıyolar bence düşük değil inan süt sorunun varsa sadece su meyve suyu içsen bolca çok süt yapar ama moral çok önemli mutlu olmak süt yapıyor benim 1gecede çekildi ve moralim düzelince bişey yemediğim halde bikaç saatte geri geldi bebişim gece çok yoruyo saat başı süt nöbetine kaldırıyo açamadım arayı bi türlü yarın kırkımız çıkıyor 1 günde düzelirmiki allahtan ümit kesilmezeyvahedigeldismile

jasmincim sende silikon uçla emziriyormuşsun canım bizde öyle emiyoruz benimde gögüs ucum çok küçük demir yakalayamıyor silikon ucada alıştı şimdi hiç almıyo nasıl bıraktırcam bu ucu diye düşünüyorum

illaki o halkalilarda guvenlidir ama benim aldigimda acilmaz gibi geliyor zaten bir tane de emniyet icin ekstra kemar var olaki ilki catladi bisey oldu o an aniden cocugun dusmesini engeller.

evet esra ya benim de edrdim bu simdi bu gunlerde internette de gogus uclariniz yaraysa vs. kullanin duzelince kendi gogsunuze donun yaziyor cok iyi degilmis yani uzun sure bunlari kullanmak sonucta suni bisey ama almiyor pasa alsa da hemen yorulup birakiyor haftaya doktora gidince soracagim alamayinca kendi gogsumu krize giriyor bu sefer aglamaktan emmiyor en azindan beslensin diye ebnd e yine silikonla veriyorum gecen gun krizalit mesaj yazmitis bana o da 10 gun vermis silikonla sonra 20 dakika falan ugrasarak her emzirmede zorla gecirmis gogsune sut pompasiyla cekmis gogus ucunu cikarmis oyle vermis bebisne bakalim ebn de deneyecegim sen sordunmu canim doktoruna

massallah esracim oglusuna kocaman adam olmus :) 1 ayda toplam ne kadar kilo almis yani bziim de haftaya sali doktor kontrolumuz ve asimzi ben de merak ediyorum ne kadar alacak kilo diye anen sutu yariyo mu diye

sağol jasmin teyzesi vlla ben bukadarını beklemiyordum 4500 olmuştur diyordum ama maşallah dr sadece anne sütümü veriyorsun dedi evet dedim ozaman yarıyo sütün emzirmeye devam dedi inş.senin sütünde yarıyordur canım ben emzirirken kolumun ağrımasından anladım zaten tosun olduğunu:):):)opuyorumnanaktan

ohh beee bir sürü uçla emen varmış yalnız değiliz
bakalım hangisi önnce vazgeçecek ben arada veryorum alıyo ama tekrar almaya çalıırken deli oluyo

illaki o halkalilarda guvenlidir ama benim aldigimda acilmaz gibi geliyor zaten bir tane de emniyet icin ekstra kemar var olaki ilki catladi bisey oldu o an aniden cocugun dusmesini engeller.

bende sipariş verdim cnm bakalım nasıl çıkacak...
beyaz seçtim... yazın daha iyi olur diye düşündüm bakalım...
kaç günde geldi sana?

ayni bizi anlatıyorsun canım demirde yakalayamıyo benim gögsümü ve krize giriyo kıpkırmızı oluyo ememiyo sütler üstüne başına akıyo boşa gidiyo ben sormadım dr ama eminim iyi değil kendi gögsünü ver diyecek bende pompayla ucunu çıkarıp emzirmeyi deneyeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…