hante emzirdikten sonra biraz dik tut emzirirkende başı mümkün olduğunca yukarda olsun
hante bizim kıx da öyleydi doktor midesinde sorun mu var diye ultrasona soktu bi sorun çıkmadı vr bebek reflüsü dedi yatarken başı 45derece eğimkli olacak ve emzirdikten sonra 20 dk dik tutacaksın ve çok sarsmayacaksın bi de yatırırken hep yan yatacak
merhabalar,
kızım çok az uyuyor,bu gece 1 den bu yana hiç deliksiz 1 saat uyumadı,
yanımda beki uyur die yanıma alıyorum gece yine uyumuyor,
sürekli mızmız,ağlıyor,kucağımda gezdirince susuyor,
kaç gündür böyle ,bitkin durumdayım,
ne gece ne gündüz uyuyor(
kızlar ben rezeneyi test ettim gerçektende o hazır satılan humananın süt artırıcı çayından daha etkili bence ama iyi hasta bende kabızlık yapıyo içine başka şeylerdemi katsamki acaba arada ıhlamurda katıyorum ama aynı dertden müzdarip olanlar varmı aranızda yoksa benim problemim streslemi alakalı acaba diye düşünüyorum
bişey soracağım bebeğim kustuğunda çok kötü kokuyor normalmi.yoksa üşüyormu bu cocuk.
saolun kızlar cevaplarınız için bu kusma meselesi çok kafama takılıyor.evin sıcaklığı 23-24 arasında bebeği içine uzun kollu bady üzerinede penye takım giydiriyorum üzerinede yün yelek.ayaklarınada çorap ayaklı penye pantolon üzerinede yün patik giydiriyorum sizce bu çocuk bu kadar giyinmeye üşüyormudur.sık sık kontrol ediyorum eli yüzü sıcak elimi içinede sokuyorum oralarda sıcak.ama çok kusuyor bide kusmuğu kokuyor ne yapayım.daha doktor randevumuzada çok var acaba telefondamı arayıp sorsam.
hante maşallah kuzuna bol bol emsin
maşallah canım
mamaya gerek kalmadığına sevindim
maşallah ömere
doğum günü kutlu oldun oğlusunun a.s.
hergece olduğu gibi
bu akşam halasındayız
kocemde burda 4 kişiyiz sırayla bakcaz artıkın
cohh akıllı bi garıyım haaa kaydirigubbakcemile3
saol canım
evet cok ağlası yavrucak
neyseki rabbim baska acı vermesin bebişlerimize :Saruboceq:
kizlar sanirim benim oglusum kolik okuduklarimdan bu teshide vardim aglama krizine giriyor suusmuyor o sirada meme istemiyor az once okuduklarimdna yola cikarak elektrik supurgesini actim aglama kriizindeydi sakinlesti metsil damla da verdim simdi biraz sakin ama dalamiyor uykuya agrisi var ne yapacagim ben ya var mi boyle sorunlar yasayanlar kizlar
şimdi yatırdım anca uyudu kucağıma alıp emzik verip pışğışlamasam uyucağıda yok oturuyo bi güzel
öyle bi yattı 5 dk sonra emzik çıktı uyandı
şimdi yatırırken çıktıda anlamadı çok şükür
normalde çok emmiyo ama emzik ve kucak uyku yeri oldu başka türlü uyumuyo
pompanın yanına koydum bilg geldikçe yazıyorum bende
çok uykum geldiiiiiiiiiii
hoyacım naber
nöbettemisin
su an bizim nöber herifte 1-3 nöbeti sora bana 3-5 sonrada uyuruk insallah
salaklık bizde veletcim bütün akşam uyud
bizde hasta sandık
burnunu sıktık cenesiyle oynadık
şimdi al sanaaaa
kimmiş hasta :roflol: cin cin bakınıyo
bebe babada duruyo da baba bebeyle duramıyo canım..KIZLAR SIZIN BEBELER BABADA NASIL DURUYOR
benımkı babada en fazla 20 dk duruyor
nasıl basarıyorsunuz?
gunaydinnnnn
ama ben daha kendime gelemeeidm.uyusam mi bisey mi icsem bilemedim.onceden sabahlari cok enerji dolu olurdum:))
sced sana kolay gelsin bir misafirin varmiş.benim de dun vardi.bir kez de hafta sonu alirim tamam.
gene basladık kızlar emiyor - kusuyor -emiyor -kusuyor -emiyor -kusuyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bayılaacaaaaammmm(((((((((
saolun kızlar cevaplarınız için bu kusma meselesi çok kafama takılıyor.evin sıcaklığı 23-24 arasında bebeği içine uzun kollu bady üzerinede penye takım giydiriyorum üzerinede yün yelek.ayaklarınada çorap ayaklı penye pantolon üzerinede yün patik giydiriyorum sizce bu çocuk bu kadar giyinmeye üşüyormudur.sık sık kontrol ediyorum eli yüzü sıcak elimi içinede sokuyorum oralarda sıcak.ama çok kusuyor bide kusmuğu kokuyor ne yapayım.daha doktor randevumuzada çok var acaba telefondamı arayıp sorsam.
prima nurda pişik yaptı sudem aynı dediğin gibi sonra daha kötü oldu huggiese geçtik pişiği geçti onunla
altını ıslak pamukla silip kağıt havluyla kuruluyorum bephantene krem sürüyorum tavsiye ederim
ayy hoya gercektenmı pişik diyorsun bizde aynı altını sıcak suyla pamukla ıyıce temızlıyoruz bebanten suruyorum bende normalde bırsey yok altını ıslatınca cıkıyor o kabarcıklar
Sudembebis canim senin gogus uclarinda yara di mi? nasil oldu simdi?
sudem cnm
bez cok mu duruyor bebekte yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?