2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

julı dıger topıge sormussun
prıma almıştım baştan
bıde denemek ıçın molfıks
gayet guzel molfıks cnm
hala kararsızım hangını kullanayım dıye...elımdekıler bıtınce hangısınden alcam bılmıyorum

saol aşkitom
anada baby star ve bebem diye sacma bi bez hediye gelmişti
baby stra pişik yaptı bebem mi ne haltsa onu gene hiç kullanmadım bildiğin musamba

hediye için prima ağır glcekti melisayada aldım bende molfiks alem dedim
insallah bana gelen hediyeler gii cıkmaz :1no2:

bebem mı
o ne ya,hıc duymadım
getırceksen bısey az olsun candan olsun
yada getırme...ınsan utanır yaf...onumu layık gormus

hante emzirdikten sonra biraz dik tut emzirirkende başı mümkün olduğunca yukarda olsun

evet cnm doktorumuzda öyle söyledgnden beri öyle yapıoruz ama bu seferde yanagından süzülmüyor kusmuk ılerıye fırlatıyor sıpa

hoyacım yan yatarken yanagında bırıkıyor kusmuk havuzcuk gibi oluyor orası kıyamam yaa.. sonra yutuyor bırazını geri bugunde doktor gavıscon verdi kusması ıcın cunku bı kac gundur durmaksızın kusunca delırdık, ama kullansammı kullanmasam m bılemedım :S

ahhh canım ne bılındık sahneler bunlar yaaa (( hepimis mi aynı dert, biri de cıkıp bızım uyku duzenımız süper desin yaa...

hergun 1 bardak rezene, bır bardk ısırgan ıkı bardak humana sut arttırıcı cayında ıcyorum ama ne kadar etkı edıyor anlayamıyorum ben bebıs 15 saat uyumayınca gene sütten eser yook gene yokk.. ona ragmen az bıraz gram alabılıosak ıse yarıodur belkı de...

bişey soracağım bebeğim kustuğunda çok kötü kokuyor normalmi.yoksa üşüyormu bu cocuk.

buyuk cocuk kusmugu gıbıkokuyor bızımkısıde...

bılmıyorum herkes üşümekten bahsetmıs ama bızım odamızın fazla sıcaklıgından sıkayetcıyım ben aksıne... belkı de gece emzırmeye kaldırınca sıcacık yatagından kalkarken üşüyordur.ama 5 gunlukten berı kusuyoruz , eger üşümekten olsa o gunden buyana baska hastalıklarda cıkması gerekmezmıydı allah korusun??

hante maşallah kuzuna bol bol emsin

cook tesekkur ederız ruzzgar julii..a.s.

kıyamam canım
gececek tatlım az sabır 3 ayı atlatalımda..
sap sımplex ıle metsıl aynı bız sap sımplexten memnun kaldık..
ana maddelerı aynı ama bıraz farklı sanırım yan maddeler.
o da cok farketmez..

aynen yaaa bu kadr mı benze bızımkıde kucakta ve emzıkle uyuyo bıze kolay gelsın canım emzık cıkınca mıyavvv

julı allh senı ne etmesın burnuna dokunmak yasak artık sana ben yasakladım bırak uyusun yawwwalsanaalsanasmile

KIZLAR SIZIN BEBELER BABADA NASIL DURUYOR
benımkı babada en fazla 20 dk duruyor
nasıl basarıyorsunuz?
bebe babada duruyo da baba bebeyle duramıyo canım..

gunaydinnnnn
ama ben daha kendime gelemeeidm.uyusam mi bisey mi icsem bilemedim.onceden sabahlari cok enerji dolu olurdum:))

sced sana kolay gelsin bir misafirin varmiş.benim de dun vardi.bir kez de hafta sonu alirim tamam.

CADIARZUenerji mı o da ne!!kafamçokkarıştı

gene basladık kızlar emiyor - kusuyor -emiyor -kusuyor -emiyor -kusuyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bayılaacaaaaammmm (((((((((

canım kusan bebek ıyıdır takılmaaa.. :))
gazdan kusuyo benımkı gazı cıkarayım derken hepsı cıkıyokaydirigubbakcemile3

usumez yavrum o kadar rahat ol dra sorarsın ama kotu bırsey yoktur canım..
kusan cocuk ııdır ya fazlasını ya gazını cıkarır derler

selam kızlar nasıl gidiyor bebikolarla hayat bizde durumlar kötü uykusuzluk yorgunluk zırzır aglamalar gögüs ucum berbat yara emzirmeler bana eziyet gibi nezaman geçecek bu dertlerr:):):)

kızlar ben bez olarak prima kullanıyorum yeni doğan normalde çok ıyı ama kızım altını kirletince küçük tuvaletini yapınca poposunda toptop kızarıklıklar olusuyor kaparcık seklınce acaba bezi sevmedimi poposuda pişik yapmısmı oluyor degıstırsemmı bezını

prima nurda pişik yaptı sudem aynı dediğin gibi sonra daha kötü oldu huggiese geçtik pişiği geçti onunla
altını ıslak pamukla silip kağıt havluyla kuruluyorum bephantene krem sürüyorum tavsiye ederim

hoyacım bugunverdı daha hıc baslamdım, ama prospektüsünde maama ya karıstırın falan yazıyordu bıs mama kullanmıyoruz henüz neye karıstracagız o zaman ? siz nasıl verdınız?? toz ve tek kullanımlık saşelerde degılmı gavıscon?

ayy hoya gercektenmı pişik diyorsun bizde aynı altını sıcak suyla pamukla ıyıce temızlıyoruz bebanten suruyorum bende normalde bırsey yok altını ıslatınca cıkıyor o kabarcıklar

ayy hoya gercektenmı pişik diyorsun bizde aynı altını sıcak suyla pamukla ıyıce temızlıyoruz bebanten suruyorum bende normalde bırsey yok altını ıslatınca cıkıyor o kabarcıklar

Annem sabunlu su ile siliyordu poposunu bi kac gun de pudra kullandik hemen gecti. bir de kakasini bekletmeden temizlemek gerekiyo. Pisikten bebisin cani cok yanarmis yazik yavruslara kiyamam.

kıslar bizim de hastanede molfiks kullanırken pişik olmuştu oğluş, bepanthene bir işe yaramadı, eve gelince prima kullandık ama pişiği geçiren mustelanın pişik önleyici kremi oldu, hiç pişik olmadı sonra.

Sudembebis canim senin gogus uclarinda yara di mi? nasil oldu simdi?

valla canım altını ıslattıgını anlar anlamaz hemen degıstırıyoruz hıc bekletmıyoruz normal suyla sılıyoruz bızde pamuk yardımıyla bez yaptıysa eger degıstırmeyı deneyebılırım canım gögüs uçlarım az ıyı olmaya basladı emzırır emzırmez sabunlu sıcak su ıle ıyıce yıkayıp temıslıyorum goguslerımı ardındanda lansınoh krem suruyorum ama hala var yarlar ınsallah duzelır en kısa zamanda:bbo:

benim anlamadıgım altını ıslatmadan önce popoda hiç birşey yok pamu gibi:):)ama altı ıslanınca cıkıyor bu kabarcıklar öylemi oluyor pişik denilen şey çözemedimm

arkadaşlar meraba...
bende 15 ocakta doğum yaptım şuan 1 aylık dünyalar tatlısı bi oğlum var..
ben bu kadınlar kulübünü kullanamıyorum anlamıyorum.. bi çok kişiye msj atmak istiyorum atamıyorum.. o yüzden sizinle çok fikir alışverişi yapamıyorumm...görüşmek isteyen arkadaşların faceni alırsam ordan birebir görüşmek daha kolaylık olur bana..eklemek isteyen ocak anneleri için hasan tülin ateş yazıp beni ekleyebilirler...tşk ederim..

tulın87
alah analı babalı buyutsun,
buradan yazabılırsın bak yapıyorsun
msj atabıldıgınee gore yapamıcak ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…