2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım
teşekkürler
sen bi sorun olduğunda yaz buraya burada olanlar mutlaka cevaplar gruptan da sorarsın hem grupta bissürü foto var tüm bebeler orda

o da eğitmiş tohumunu olmaz ben bilirim diyo culi bıraksam bi düzine doğurtur balonsuz olmaz abi

inşallah canım
teşekkürler
sen bi sorun olduğunda yaz buraya burada olanlar mutlaka cevaplar gruptan da sorarsın hem grupta bissürü foto var tüm bebeler orda

ya aslında ben çok girişken değilim önce arkadaş olmam lazım sonrasında daha rahat davranabiliyorum o yüzden face soktum araya.. hamileliğim boyuncada hep burdaydım yazdıklarınızı takip ettim hep ama hiç yazmadım

o da eğitmiş tohumunu olmaz ben bilirim diyo culi bıraksam bi düzine doğurtur balonsuz olmaz abi

hoya u herifler kandiriyi bizi
eğitimli falan diyolaa bak 9 ay sonra almıyalım ikinci bebeleri
ıngaa ıngaaaa
hattaa üveeeeeeeee üveeeeeeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni

biz de arkadaşız burda hiç çekinme bak tanıyorsundur o zaman hepimizi sohbete katılınca daha iyi oluyor bi ara ben de takipteydim keşke daha önce yazsaymışım

culi yanıma yaklaşamıyo yaklaşmak istese nur bağırıyo demek ki kardeş istemiyo
ben güvenmem herife

kızlar bebeler uyuken emzirmeyin iç kulak iltihabı olurmuş abimin arkadaşının bebeği olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…