2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gel tülin alırız biz adam seçmeyiz hiç çekinme inan çok keyif alacaksın yazışırkenopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :içelim: :1hug:

selamün aleykum=)
men geldim yeminle öldüm bittim kül oldum yoruldum dibe vurdum kakamıyommmmmmm...
cumartesi pazar büyük temizlik .
pazartesi mevlüt..salı tekrar milletin temizliği + hasta ziyareti bugünde sabahtan kahvaltıya arkileri çağırdık .....sonra başka arkimizin bebeişi oldu gittik ....ordan forum istanbula gittik 40 uçurduk diyelim şakasına.....sonra eve geldik yemek memek hepbirlikte çay vs..derken yolladık onları şimidde uşağımı sallıyom ayağımda bir bakınıyım dedim.....bu kızın uyutmaması benim hergün 2 saati aşmayan uykum ....yahu misafiden fırsat bulamıyoz buluncada ben değerlendiremiyorum
...doğum sonrası enerji doldum şimdide fazla stres uykuuuummm var.......................?

hoya
anam geldı bugun bızde kalıyor
malum çalıstıgı ıcın pek gelemıyı
kayınvaldemde esım ıste oldugu ıcın yalnız kalmım dıye ındı
annemle konusuolar
eltım 2 cı kez bebek dusurmus
annemde dedıkı ıste bazan ne konustugunu bıleceksın
kayınvaldemde benım ahımı aldı ondan oldu demıyeceksın ıste gıbısınden bısey soyledı allah bılır dedı
annemde bısey demedı
o lafı bıze soktu
çunku eltım bana a..b...versın ınsallah çoçugunu kucagına alamayasın dedı
4,5 aylık hamıleydım o zaman
onu anlattım esıme
bıde 10dk oturdu gıttı
esımde zaten anam kacmaya yer arıyor
onun aradıgı ıs dedı
ne dıyım allaha havale etmıstım bedduayı yedıgım gun
ve butungun aglamıstım

amann casmınım ben yoruldum okurkene yaaa
masallah cnm masallah kocaman...
ha bu laz usaguna kızçenı verırmısın
akraba oluruk

amanin casmin maşallah bu ne enerji ben okurken yoruldumakannehir

sorma hoyam cornosam annem dün diyor yasemin çok kötü düşüceksin geç uyu azıcık kıçın yer kafan yatak görmüyor......anam bana bişey oldu sanırsam uyku problemi yaşıyorummm....no uyku no uyku....habu gızın gazları biraz biraz düzeldi bugün emzik aldım forumdaki e- bebekten.....şimdi curk curk bir çekiyor...yarından sonra uyku düzeni sağlamaya çalşıcam .....bakalım şu gece gündüz işini artık düzene koymamaız lazım.....sen nasılsın bacımm...?
delikafadulden

3 gecedir uyumuyom sesem gibiyim
emziğin markası ne ben de alayım da emsin nur casminim
emziren annenin uykusu kaliteli olurmuş azcık uyusa bile yetermiş Allsah tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…