2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

3 gecedir uyumuyom sesem gibiyim
emziğin markası ne ben de alayım da emsin nur casminim
emziren annenin uykusu kaliteli olurmuş azcık uyusa bile yetermiş Allsah tarafından

aaaaaaaaaa demekondan dayanabiliyom gıııııııı=Pvallahi ben nuk aldım 1 numara 8,50tl .....öle çok havalı bişey değil ama içi yanağa gelen kısımları silikonlu olanlardan al bu çok iz yapıyo çekimi güzel ama iz yapıyor yani.....birde onlardan alıcam nurby diye bir markada var ...yedek olsun düşünce filan tak ağzına ötekini kaynatana kadar dimi bacımmmm=):kedi:

tulın bende 10 ocakta dogurdum
senın dogum seklın nasıldı

canım ben normal doğum die bekledim son çatı muayenemde doktorum yapamicağımı doğum kanallarımın dar olduğunu söledii..sonrasında gün aldık direk sezeryanla doğurdum
sen bayağı bekledin senin doğum hikayenide okudum.. yanlış hatırlamıyosam sen 41.haftanda normal doğurdun..son anda sezeryana girmekten kurtuldun die hatırlıyorum..öle değilmi?

tulın tesekkur ederım
evet aynen oyle.masallah hafızan kuvvetlı.dogumum zordu o yuzden dogum hıkayemı hıkaye topıgıne yazmadım
ama buraya yazdım
çok sagol demekkı hatırlanmaya degermısım

tulın tesekkur ederım
evet aynen oyle.masallah hafızan kuvvetlı.dogumum zordu o yuzden dogum hıkayemı hıkaye topıgıne yazmadım
ama buraya yazdım
çok sagol demekkı hatırlanmaya degermısım

tabikide hatırlanmaya değersiin.. burdaki arkadaşların hepside değer.. bakma ben çok yazışmalara katılmadım ama yakından takip ettim hepinizi:)

kuserım casmınn

ama küsmeeeee lmaz:no no no no no no no kaydirigubbakcemile3 ben cidden evlendirmeyi düşünmüyom .....hahahhaha üniversiteyi bitirmeyene koca moca yok işlerine gelirsekaydirigubbakcemile3seninkininde bitirmesi lazım o zaman olabilir bakkk...kaydirigubbakcemile3görcezmi o günleri ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhboshayallersmile

ben kaçıyom aşkitom ve tülin .iyi geceler.........uşaklara iyi bakın heeeeeeeee=)yir casko teyzeleri onların ayaklarını=)

oooh masallah ne guzel sevındım valla ınsallah sutun de yeter..

Kislar mama veren var di mi? Markasi ne bir de Turkiye'de Enfamil ve Similac var mi?

aptamıl ıle bebelacın yabancısıdır kesın :))

ooh masallh yarasın asılar da ınsallah :))

huggıes fena degıl molfıxın ıcındekı jeller cıkıyo dısarı popoda yapısık oluyo ama kuru kalıyo.
prıma en ıyısı kokusu dısında gercı cok asırı kuru kalmıyo ama.. benımkı yarım kılo yapıo ondandır..

canım ben chıcconun pısık kremınden memnun kaldım bızım de oyle olmustu sabunlu bezle sılıp duruluyoruz sonra pısık kremı kalmadı bısey..

hosgeldın aramıza canım..
masallah ogluna..

sagol tulın
hamılelıgımın son ayında bayagı bır sıkıntı yasadım(kayınpedr vs)
allaha sukur hepsı gectı

sen ıstanbulun neresınde oturuyorsun

kıbelesr
sagol cnm
sen gelınce ben yokum
ben gelınce sen
bı turlu gorusemedık
nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…