2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki uyanacak sanırım eller kollar hareket etmeye başladı offf daha kahvaltı bile etmedim canım hiçbişey istemiyorrrr

esmer o ne ya yuhh yani 780 tl
ödeme tabi
780tl kazanmak için bi yerlerimizi yırtıyoz afedersin
o kadar kola y mı

sağol esmerim. ya verme tabii 780 tl yi kopar yaygarayı. bu arada foto bölümündeki tatkık mevzuu nedir? bişii mi kaçırdım bayanssulusmile

sağol esmerim. ya verme tabii 780 tl yi kopar yaygarayı. bu arada foto bölümündeki tatkık mevzuu nedir? bişii mi kaçırdım bayanssulusmile

he yaa dün bacının teki geldi burda bebe fotoları yüklediğimiz yere.
abuk subuk konuştu bende ona çattım. duruyor hala yazılar..
bugün de gelirse artık çiledenn çıkarım herhalde.

ben bi beşiktaş çarşıya inem de gelem.
postaneye bakim doğum param yatmış mı?
gerçi hiiiç umudum yok ama bi ihtimal yatmıştır.
gelirim yarım saate

günaydin herkese, benimki sürekli emme krizlerine girdi memeden süt gelmeyince de kiziyor bana

günaydın herkeseeee....opuyorumnanaktan

hee bak rüzgar kadını döktü geçmişi geleceğimi :roflol:
ama karşıda nerdeyim bilemedin, kırdım notunu otur sıfır sana :dilcikar:

karşıyı hiç bilmem canım o yüzden aklımda kalmıyo kusuruma bakmıycaksın artıkklava:

canım yatırdığında ayağının altına sıcak su torbası koy başına şapka tak bakalım ben 25 derecenin altına düşürdümü burnumuz tıkanıyo sende kendşne dikkat et emzirirken biraz başı havada olsun uzun süre emzirme ne kadar emiyo bilmiyorum benim 10 dk yı geçmez 5-10 dk emzir kaldır gazı çıksın dursun biraz sonra yine devam et
benimkide gazı çıkmadan yatarsa gaz gelince kusar o da burundan fışkırır
1 kere lor gibi mandalina kadar göğsüme kusmuştu
1 de dün gece ağzından ne var ne yok çıktı o kadar
diğerleri hep gaz kusmasıydı
açtı yedi kustu giydirriken yine açtı
bence artık büyüdüler ne istedşklerini biliyolar hele açlığı ifade edebiliyolar
kusunca biraz kaldır endine gelsin sonra vermeyi dene alırsa alır zaten

ya nerden ne koparırlarsa kardır diye sömürüyolar walla
verme canım ya hayret bişey
bu arad gelmiş o sheker miydi neydi hayatının hatasını yapmış haberi yok cevap vermiş sana
gazan mubarek olsun canım alsanaalsanasmile

biz aşımızı olduk geldiiiiikkk
uyuyordu giderken kolunu açarken uyandı yine uyudu korkmasın diye konuşuyorum ama tık yok
sonra koluna vurunca ağladı iğne çıktı kapadı gözleri uyumaya devam kafamçokkarıştı

bacaklardada iğne içerde olduğu sürece ağlıyo çıkınca sustu Allahaçok şükür korktuğum gibi olmadı babası çok nazlıdır hiç ona çekmemiş

çıktık tartılmaya gidiyorum bi bağırtı acıkmış gülüyolar ordakiler aşı olurken bu kadar bağırmadın diye
biberonla götürmüştüm süt içtide rahatladı
5880 geldi kıyafetli
üstü inceydi altınıda giydirmmeiştim 80 gr kıyafetler dediler
5800 57 cm olmuşuz
aşılar eskisi kadar ateş yapmıyo dedi dr
calpol verdi
bunu içirirsin çıkarsa düşmezse gece yatarken yarım fitil verirsin rahat uyur dedi

ordan geldik aldık arabamızı bide markeete indik gelirkende serum fizyolojikle otribebe aspratör aldık uyuyoruz şimdi

Son düzenleme:

esmeralda turkcell banada sağlam geçiriyor valla.çenemde düşük gerçi epeyce.

valla bu ay banada sağlam geçirmiş turkcell

oha desem ayıp olurmu
yuh yani tam soyguncular inşllha halledersin gerekirse heryere şikayet et hkkını ara
hay allahım yarabbim ya sıkma canaını esmercim

ah yavrum ya bizimkide sürekli bişileri yemek istiyo
doktor zaten açlığa tahammülü olmayan bir bebek dedi
ille patlayana kadar yicek deli ya:))benimki kusmuğunu bile çıkarmıyo dışarı ağzında tutuyo lazım oldumu yutuyor bir nevi stok ypıyo yni kendince:)

esmercim bişii sorucam ssk dan parayı almak için hangi evrakları istiyorlar canım

ya evet bende bilgi istiyorum bu konuda

ruzgar delf anne olmak posı casmın
hepınıze gunaydınn

günydın tatlım

yorgunum posı
gece 04,15ten berı uyumadı ömer
hayırdır nıye taşınmak zorundasıınız?

topik adresini kopyalasana esmerim merak ettim alalım ifadesini :1ninca:

günaydin canim, nasilsin?

benim gögüslerim aciyor bir de tasinmak zorundayiz önümüzdeki 2 ay icinde bebege daha alismadan

ay posicim bizde taşınıcaz mart sonu nisan başı gibi
çok heyecanlıyım ben yeni eve taşınırken hep böle olurum hızlıcda toparlanırım
evim hem çok küçük hemde eski bina 3 senedir burdayız heryerini adam ettik ama ben yoruldum artık kadının evini düzeltmekten
kirası çok çok uygun 3 senedir arttırımda yapmadı gerçi biz çıkınc bu evi 2 katının fazlasına kiraya verir
o hale getirdim kendi malımmış gibi heryerini yaptırdım
gene otururdum belki ama bahçe katı fenalık geldi
evlenmeden evvel hiç lt katta oturmadım babam hep en üst katta ev almayı severdi Allaha yakın olsunmuş:)
şimdi kısmetse 1-2 ay içinde taşınıcaz kocişte artık tamam dedi çok mutluyum yani
sanda kolaylık versin rabbim kolayca taşınırsın inşallah:)

esracım demır nasıl

nasıl olsun teyzesi yiyoz-içiyos-mıçıyoz-uyuyos
anne beni kucağına al hoppidi hoppidi yap(anneannemiz saolsun)
memeni ver öyle uyuyım modunda takılıyo:)
ömer ne durumda kilosuna maşallah bide üzülüyodun sütün yetmiyo diye mamasız yetmese kilo alımı farklı olurdu eminim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…