2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneolmakistiyorum
canım bende bi sorun yok bazen rezene içiyorum bebeğimde gazını çıkarıyor ama kaka yok fitil verdim çünki ıkınıyo sürekli birde zeytinyağı sürücem poposuna bakalım olmazsa sinemakiyide denerim inşallah rahatlar canım sağol

esmercim bu belgeleri bağlı olduğumuz sigortayamı işyerinemi muhasebeyemi vericez
bide verdikten ne kdar sonra yatıyo para bide yanlış anlamazsan yaklaşık ne kadar alınıyor
ben bu konularda epey bi cahilimde:)

canım benim mali müşavirim 5 para etmeyen bir adam olduğu için hepsini ben koşturmak zorunda kaldım ama normalde muhasebeci halleder diye biliyorum.
sen gene de muhasebecine bir sor istersen.

doğum parası ben 1575 tl aldım ama benim doğumöncesi iznim 4 hafta oldu. eksik aldım onun içn erken doğum falan oldu ya.
normalini hesaplamak için aylık brüt maaşının 2/3*4 aylık maaş. tabi maaş asgari ücretten yatıyorsa onun üzerinden hesaplanır.

yani mesela net 1000 tl alıyorsan ve sigortan da birebir yatıyorsa 3000 ytl falan alırsın zannedersem.

ben karaları giydim yastayım şu anda..:gitme:

herkese günaydın :lepi:
allanım nazarlardan saklasın
benim veledim yaklasın 12 saattir uyuyo acıktığında ağzını acıyo emzirip gaz alıyom devam ediyo
halasının evinde sanırım bişi varbilmiyorumkismile
yohusam okuyup üflüyomu CADIARZU

neyse iyi dinlendim hala uyuyo benimki
cok sükür atesimiz olmadı akşam
canım doktor artık kendi düzenini kur dedi
gündüz cok uyursa uyandır geceye uykusu kalsın dedi

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
zırnık koklatma bu serefsizlere

oo süper juli maşallah melisaya.
o 5300'ün 300 gr'ı yanaktadır zaten sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol:
en fazla kafası büyümüş zaten goca kafalı melisaaaaa :roflol:

gunaydın kızlar. biz 2. ay aşılarımızı olduk geldik. 1 sağ 1 sol 1 omuz şimdi uyuyor. inş ateş yapmaz. bu aşılar ithal yapmaz büyük ihtimalle dedi hemşüreee
bizde dün olduk yapmadı cok şükür
1. yazın içiun saol canım bende konak için herbişi kullanın doktor ..........................................................................

burayı yazdıktan sonr yarım saat ilacı aradım
nereye attım acep :uhm:
ulunca yazarım

2. azın içuun: biizm ill gaz alırken kafaını böğrüme böğrüme vuruyoo
bi sağ bi sola
durmyoki kafası koyayım bi bez

3. yazın içun :mymeka: :mymeka:

sanırım hayal uyudu seninde uykun kaçtı
ha öyle abul sabuk seylerle uğrasıyon bacım kaydirigubakcemile3

meloş bu gece uyur belki halasının evini seviyo ya
:lepi: :lepi:
en sonunda halasına bırakıp gidicem vallaa
saol culicim:) hepimizinkinini inşallahh:) maşşallah melisimizde tombiş tombişşş allah nazarlardan saklasın....

saol canım

selamlar..
bir ton iş var,pamuk prensesim kucağımda uyuyor,anakucağına koyunca 10 dk geçmeden uyanıyor,
çamaşırlarını yıkamıştım hala seremedim,ıslak dura dura kokacak haberi yok..
bu gece neyseki biraz uyudu,2 saatte 1 saatte 45 dk da bir kalktı,
en son 6,5 ta kalkmıştı,7 :20 de yatırdım,wc ye gişttim geldim o da ne prenses açmış gözlerini etrafa bakii,
bi de beni görünce gülüyor,kandırdı ya beni,hoşuna gidiyor tabi anneye eziyet etmek..

geçmişi okuyamadım,ne zamandır açık ama fırsat bulup bakamadım,
kahvaltıyı bile zor yaptım,

juli benim kızımda aynı dediğin gibi yapıyor,kafasını bir o yana bir bu yana,öne arkaya,
ben hergün kıyafet değiştiriyorum,o değil,çamaşır yıka,kurut ,katla,kaldır..bir de bunları yapacak zamanımız olsa...

aneeeeemm kız sen benden daha muhasebecı cıktın ee tabıı ben bır suredır buroyu kapatıp ısı bırakınca sen benden daha ıstıkrarlı cıktın valla :)))
anam bu muhasebecılerın hıc mı ısı yok kacıklar en azından kendı adıma konusayım :))

benim kafadansın kibele
bu tarz şeylere çok takılırım
hatta bi ara kafayı yiyordum
masaya neden sandalye dememişler de masa demişler gibi bunu her eşya için düşünebilirsin

tatlım sen benı bır ıkı basamak onde takıp edıyorsun bu konuda
ben daha esyalara gecmedım..
ama renklere takılmıslıgım vardır benım kırmızı gordugumu acaba sen mavımı goruyorsun ya da mavı rengı ben kırmızı sen turuncu mu bılıyorsun herkes aynı rengı aynı sekılde mı goruyo falan fılan..

verme şeker kımseye benım de gold tarıfe Hayal'den dolayı konusamıyorum da eskısı gıbı ama kontrat var yıllkı 3 aylık alacaklar dıye kapatamıyorum bıtsın sozlesme anında turkcelee byyy 5000 dk turkcell 1000 dk dıger hatlar ben toplamda 90 dk konusmuyorumdur rezıllık verdıgım paraya ah kafam..
ama kıllık degel mı hep baska hatları arıyorum ınadına turkcelden turkcele vergı odemıyorlar ya!!

masllah yavrum uyusun bırak hatta halasına bırak :))))
hee Hayal uyudu bana da sadece bu kadarcık akıl bıraktı..olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
esmerim bişii sorucam ben tam iş görememezlik raporu almamdan tam 1 gün öncesinde erken doğum yaptım. yani benim elimde çalışabilir raporu var uffşştt eksik para mı alacağım acep ?

hımbıl olm senin kızın, 12 saat uyunur mu hiç :kıskançlıktançatlayansmiley: :dilcikar:

hee Ayaz da yapii kafasını bi sağa bi sola.
ağaçkakan gibi oluyo manyak evlat. :roflol:
sonra kafayı bi gömüyo benim kfaya oturup ağlıyo acıdı diye delikafadulden

Slm kızlar Yiğit bey sonunda uyudu ben de yanınıza koştum hemen. Nasılsınız, bebişler nasıl?

esmerim bişii sorucam ben tam iş görememezlik raporu almamdan tam 1 gün öncesinde erken doğum yaptım. yani benim elimde çalışabilir raporu var uffşştt eksik para mı alacağım acep ?

şimdi ben doğru mu anladım.
sen 38.haftaya kadar doğum iznini uzattın. tam 38. hafta iş göremezlik raporunu alacakken doğum mu yaptın?
eğer öyleyse senin doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarılmaz yanar benim bildiğim kadarıyla. yani 8+5 hafta olamaz doğum sonrası çalışmaz raporun. dolayısıyla 5 haftalık eksik para alırsın.

ya da genel olarak şöyle diyeyim..
çalışamadığın sürece iş göremezlik raporu alırsın.
yani 8 hafta işe gitmediysen 8 haftalık para, 10 hafta gitmediysen 10 haftalık, 16 hafta gitmediysen 16 haftalık...

olm aklı olan muhasebeci olur mu zaten, kaçığın önde gideniyiz :roflol:

sabahtan beri o turkcell'in anasından girdim bacısından çıktım, becermediğim kimsesi kalmadı zaten
o vınn'ı onların bir deliğine monte edecem 87 gb hıza ulaşacak şerefsizler..:dilcikar:

canım sağol evt doğru anladın canım. uffşşttt eksik para desene sıkıldım bak şimdi:hulya:

kendime havuc-elma suyu siktim da ictim bebek biraz daldi galiba ben de buraya yaziyim dedim

kizlar sütü iyi gelenler arkadaslar gögüsleriniz her zaman siskin ve sert mi? benim sütüm miyi geldiginde sert ve siskin oluyor kalmadiginda yumusak. simdi sütü herzaman iyi gelen arkadaslarin gögüslelri hep siskin ve sert mi oluyor? bebegim cok agladi dalana kadar mutlaka sütüm yetmiyor bakalim yarin doktora gidicez.

cok haset gördüm senii :jeyyar:
masllah yavrum uyusun bırak hatta halasına bırak :))))
hee Hayal uyudu bana da sadece bu kadarcık akıl bıraktı..olumunekankayizsmile

uyandırdım saat 1 de
yeter o kadar biraz vızıkladı ama meme verince sustuu
manyak velet kurt gibi acıkmıs
kendimi bilmiyo uyuyup duruyo

en iyisi onu halasına bırakmak
yok yok
ben halasında kamp kurayım en iyisii sempatiksalakcinni

canımbebek emince o şişlik gidiyo sörpüyo memişler boshayallersmile
2 saat sonra tekrar şişiyo
tabi yememe bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…