esmercim bu belgeleri bağlı olduğumuz sigortayamı işyerinemi muhasebeyemi vericez
bide verdikten ne kdar sonra yatıyo para bide yanlış anlamazsan yaklaşık ne kadar alınıyor
ben bu konularda epey bi cahilimde:)
esmer bak sımdı
bır kardes kaybettın
otur agla sımdı
gıy sıhayları dur bende gıyınım matem edelım beraberr
o kadar dıdım sana
bırak dıdım kendı halıne
ayy çok uzuldum ne buyuk kayıp
canım doktor artık kendi düzenini kur dedidün sabah uyandıktan sonra hiç uyumadı aradaki 5 dk lık göz kapamalrı saymazsak
gece 1 de uyudu
şimdi de uyanamıyor
nerdeyse hiç emmedi bile
3-4 dk emiyor sonra bırakıyor
o kadar uğraştım uyanmıyor
şimdi bütün gün uyur gece nöbete diker bizi
ne zaman bir düzen kurcaz merak ediyorum
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşyok anacım bize vınn'dan geçirmiş.
şimdi üzerinize afiyet biz birkaç aydır vınn'ı ödemiyorduk. ben aybaşında maaş alınca toplu kapatacaktım onu.
190 tl gibi bir borcu vardı.
dün bir fatura geldi 980 tl. :1shok:
şerefsizler 4 aydır ödenmedi diye anlaşmayı feshetmişler. 24 ay taahütnameli almıştık. kalan 20 ayın bedelini de bize fatura etmişler. yani 780 tl kazık+200 tl borç şeklinde. akannehir
çıldırdım akşamleyin..
şimdi bugün onu halletmeye çalışacağım. :gitme:
kafamı kesseler vermem bu 780 tl'yi. :dilcikar:
:roflol: :roflol:oo süper juli maşallah melisaya.
o 5300'ün 300 gr'ı yanaktadır zaten sempatiksalakcinni
bizde dün olduk yapmadı cok şükürgunaydın kızlar. biz 2. ay aşılarımızı olduk geldik. 1 sağ 1 sol 1 omuz şimdi uyuyor. inş ateş yapmaz. bu aşılar ithal yapmaz büyük ihtimalle dedi hemşüreee
1. yazın içiun saol canım bende konak için herbişi kullanın doktor ..........................................................................geçmiş olsun juli, kıyamam melisaya
maşallah büyümüş kilo almış boyu da uzamış
konak için ne verdi? biz güya konak önleyici şampuan kullandık ama iki gündür konak var gibi mustelanın konak losyonunu sürmeye başladım iyi geldi
omuzuna bi bez ya da havlu koy
ben gaz çıkarmak için özel havlular aldırdım eşime
yurt dışında burp cloth diye satılıyor
normal bi havlu da aynı işi görürmüş boşuna aldırmışım
senin 2. yolda juliiii
melisaya kardeş geliyyy
sanırım hayal uyudu seninde uykun kaçtıkızlar lansınohun
10 grmı 20 tl
56 grmı 34tl
garıp degıl mı sızce de!!
onu gectım ben 56 gr olanı bıtırdım ıkıncıyı aldım benım gıbı ısrafcı var mıdır acaba!!bilmiyorumkismile
nıye 10 gr lık yapmıslar anlamadım bıde yanında tasımak kolay dıyedır herhal..
hah aklıma gelmısken nıye 56 gr da 60 veya 50 degıl aaaaa nelerle ugrasıyorum gece gece..
:lepi: :lepi:meloş bu gece uyur belki halasının evini seviyo ya
saol culicim:) hepimizinkinini inşallahh:) maşşallah melisimizde tombiş tombişşş allah nazarlardan saklasın....
olm bu ne gece gece ne hesap yapmışın ha.
havuz problemi gibi olmuş bu hesap :roflol:
hade bende daha da kurcuklayam.
şimdi bu hesaba göre 10 gr'lık kremin gramı 2 tl'ye geliyor. ama 56 gr'lık kremin gramı 0,61 tl'ye geliyor. yani yaklaşık 3,5 katı fark var. hihoyyyt
benim kafadansın kibele
bu tarz şeylere çok takılırım
hatta bi ara kafayı yiyordum
masaya neden sandalye dememişler de masa demişler gibi bunu her eşya için düşünebilirsin
benim aslında canım çok sıkkın bugün.
turkcel bize acıcık geçirdi de. mafoldumben
dünden beri hop oturup hop kalkıyorum.
foto bölümündeki takık gelirse ona patlayacam bugün, dünden uyuz oldum zaten.Çok üzgünüm çoook
bir derdim vara takılayım belki birilerine kusarım sinirimi. :dilcikar:
akşama bi bakarmışınız rengim solmuş, kapsama alanı dışında olmuşum ben :roflol:
yok anacım bize vınn'dan geçirmiş.
şimdi üzerinize afiyet biz birkaç aydır vınn'ı ödemiyorduk. ben aybaşında maaş alınca toplu kapatacaktım onu.
190 tl gibi bir borcu vardı.
dün bir fatura geldi 980 tl. :1shok:
şerefsizler 4 aydır ödenmedi diye anlaşmayı feshetmişler. 24 ay taahütnameli almıştık. kalan 20 ayın bedelini de bize fatura etmişler. yani 780 tl kazık+200 tl borç şeklinde. akannehir
çıldırdım akşamleyin..
şimdi bugün onu halletmeye çalışacağım. :gitme:
kafamı kesseler vermem bu 780 tl'yi. :dilcikar:
herkese günaydın :lepi:
allanım nazarlardan saklasın
benim veledim yaklasın 12 saattir uyuyo acıktığında ağzını acıyo emzirip gaz alıyom devam ediyo
halasının evinde sanırım bişi varbilmiyorumkismile
yohusam okuyup üflüyomu CADIARZU
neyse iyi dinlendim hala uyuyo benimki
cok sükür atesimiz olmadı akşam
sanırım hayal uyudu seninde uykun kaçtı
ha öyle abul sabuk seylerle uğrasıyon bacım kaydirigubakcemile3
:lepi: :lepi:
en sonunda halasına bırakıp gidicem vallaa
saol canım
herkese günaydın :lepi:
allanım nazarlardan saklasın
benim veledim yaklasın 12 saattir uyuyo acıktığında ağzını acıyo emzirip gaz alıyom devam ediyo
halasının evinde sanırım bişi varbilmiyorumkismile
yohusam okuyup üflüyomu CADIARZU
neyse iyi dinlendim hala uyuyo benimki
cok sükür atesimiz olmadı akşam
2. azın içuun: biizm ill gaz alırken kafaını böğrüme böğrüme vuruyoo
bi sağ bi sola
durmyoki kafası koyayım bi bez
esmerim bişii sorucam ben tam iş görememezlik raporu almamdan tam 1 gün öncesinde erken doğum yaptım. yani benim elimde çalışabilir raporu var uffşştt eksik para mı alacağım acep ?
aneeeeemm kız sen benden daha muhasebecı cıktın ee tabıı ben bır suredır buroyu kapatıp ısı bırakınca sen benden daha ıstıkrarlı cıktın valla :)))
anam bu muhasebecılerın hıc mı ısı yok kacıklar en azından kendı adıma konusayım :))
verme şeker kımseye benım de gold tarıfe Hayal'den dolayı konusamıyorum da eskısı gıbı ama kontrat var yıllkı 3 aylık alacaklar dıye kapatamıyorum bıtsın sozlesme anında turkcelee byyy 5000 dk turkcell 1000 dk dıger hatlar ben toplamda 90 dk konusmuyorumdur rezıllık verdıgım paraya ah kafam..
ama kıllık degel mı hep baska hatları arıyorum ınadına turkcelden turkcele vergı odemıyorlar ya!!
şimdi ben doğru mu anladım.
sen 38.haftaya kadar doğum iznini uzattın. tam 38. hafta iş göremezlik raporunu alacakken doğum mu yaptın?
eğer öyleyse senin doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarılmaz yanar benim bildiğim kadarıyla. yani 8+5 hafta olamaz doğum sonrası çalışmaz raporun. dolayısıyla 5 haftalık eksik para alırsın.
ya da genel olarak şöyle diyeyim..
çalışamadığın sürece iş göremezlik raporu alırsın.
yani 8 hafta işe gitmediysen 8 haftalık para, 10 hafta gitmediysen 10 haftalık, 16 hafta gitmediysen 16 haftalık...
canım sağol evt doğru anladın canım. uffşşttt eksik para desene sıkıldım bak şimdi:hulya:
cok haset gördüm senii :jeyyar:
hımbıl olm senin kızın, 12 saat uyunur mu hiç :kıskançlıktançatlayansmiley: :dilcikar:
hee Ayaz da yapii kafasını bi sağa bi sola.
ağaçkakan gibi oluyo manyak evlat. :roflol:
sonra kafayı bi gömüyo benim kfaya oturup ağlıyo acıdı diye delikafadulden
masllah yavrum uyusun bırak hatta halasına bırak :))))
hee Hayal uyudu bana da sadece bu kadarcık akıl bıraktı..olumunekankayizsmile
kendime havuc-elma suyu siktim da ictim bebek biraz daldi galiba ben de buraya yaziyim dedim
kizlar sütü iyi gelenler arkadaslar gögüsleriniz her zaman siskin ve sert mi? benim sütüm miyi geldiginde sert ve siskin oluyor kalmadiginda yumusak. simdi sütü herzaman iyi gelen arkadaslarin gögüslelri hep siskin ve sert mi oluyor? bebegim cok agladi dalana kadar mutlaka sütüm yetmiyor bakalim yarin doktora gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?