delf cnm
2010 ocak bebeklerı fotoları topıgı
bende cok sınır oldum
ılayda81 nasılsın
anne olmak bu mama yemıs halı
esas sonuc 1 hafta sonra bellı olacak
genel saglıgı ıyı çok sukur
demır bebek degıl
demır patron o
lutfen karıstırmayalım:))))
iyi olmaya çalışıyorum aşkitom sen nasılsın
ömerin kaka yapamama sorunu başladı canım sıkılıyo biraz doktoru 4 güne kadar normal dedi ama 3 gün yapamadıeyvahedigeldismile
yorgunum posı
gece 04,15ten berı uyumadı ömer
hayırdır nıye taşınmak zorundasıınız?
esmercim bişii sorucam ssk dan parayı almak için hangi evrakları istiyorlar canım
ya nerden ne koparırlarsa kardır diye sömürüyolar walla
verme canım ya hayret bişey
bu arad gelmiş o sheker miydi neydi hayatının hatasını yapmış haberi yok cevap vermiş sana
gazan mubarek olsun canım alsanaalsanasmile
valla bu ay banada sağlam geçirmiş turkcell
oha desem ayıp olurmu
yuh yani tam soyguncular inşllha halledersin gerekirse heryere şikayet et hkkını ara
hay allahım yarabbim ya sıkma canaını esmercim
geldim.
15 dk'lığına beşiktaş meydana diye indim, sonunda 1 saat geçince patron aradı gelmiyor musun diye :roflol:
doğum paramı aldım sonunda. hiç beklemiyordum valla, öylesine sormaya gittim postaneye meğer yatalı 2 hafta olmuş :1shok:
manyak sgk sitesi güncel değil demek ki hergün bakıyordum çünkü.
ordan çıktım starbucks'a gittim bi kahve içtim; orda idil bebe'ye gittim benim herife 3'er yetale'den 2 tane pontol aldım. tam kendime don almaya gidiyordum patron araba mı çarptı nerde kaldın diye arayınca dönmek zorunda kaldım :roflol:
canımcım kimlik fotokopin, çocuğun doğum raporunun aslı (hani üzerinde şu kadar haftalık canlı bir bebek dünyaya getirmiştir yazar.)
bir de iş göremezlik belgesinin aslı (onda da şu tarihe kadar izinli, şu tarihte işbaşı diye yazar)
yok yaa verir miyim gırtalağ kadar borcum var zaten hangisini ödeyeceğimi şaşırdım.
parayı bugün aldım yarın sıfır olacam gene delikafadulden
o sheker ablası da beni kardeşlikten reddetmiş, feci bunalıma girdim gidip ağlamalıyım biraz :a015:
bugün kocem gidip halletmeye çalışacak onun üzerine çünkü eğer olmazsa yarın gidip gül yüzümü çıkaracağım ortaya.
en son vukuatım kartal'daki doktorun gırtlağına yapışmaktı, sırada turkcell var demekki. :dilcikar:
Allah Allah ya bi arkadaşımın bebeğindede var bu kaka problemi burda bi kaç kişide yazmıştı
arkadaşım fitille yaptırıyo kakasını
mamaya ne zaman başladın bide hangi mamayı kullanıyosun canım
sadece anne sütü alıyor canım mama kullanmıyorum günde 3 kere yapan bebek şimdi birden yapmıyor doktora getireyimmi dedim normal dedi ama benim içim dayanmıyor yaaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?