2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delf cnm
2010 ocak bebeklerı fotoları topıgı
bende cok sınır oldum

gereksiz ve ukala birinin yazzdıgını takmayın şekerler kafaya
eli boşmuş demekki kendince yorum yapmış
ona inadımdan şimdi 2 tane resim koydum oğluşumun teyzeleri görsünde maşallah desinler diye
gözü olanında gözü çıksn ne diyim:)

anne olmak bu mama yemıs halı
esas sonuc 1 hafta sonra bellı olacak
genel saglıgı ıyı çok sukur
demır bebek degıl
demır patron o
lutfen karıstırmayalım:))))

kızlar bebiş kusuyor dıye doktorunus gavıscon yazdı mı? ve kullandıysanız nasıl geldı ıse yaradı mı acep?? kullanıp kullanmamakta kararsızımda....

meraba hante
bılmıyorum cnm yaa
ıstersen netten arastır
ben kararsız kalınca oyle yapıyorum

anne olmak bu mama yemıs halı
esas sonuc 1 hafta sonra bellı olacak
genel saglıgı ıyı çok sukur
demır bebek degıl
demır patron o
lutfen karıstırmayalım:))))

sağlığı yerinde olsn önemli olan bu
bende doğduğundan beri mama veriyorum hastanede doktorlar başladı zaten
bence mama kötü bişi diil mama veriyorum diye üzülen varsa üzülmesin
ki benim sütüm gelmesine rağmen doymuyo ve mama veriyorm hemde az buz diil yani gayet bi içiyo höpür höpür
yeterki sağlıkları yerinde olsun

evet aşkitom adam bu ya
e ömerin resmini ne zaman görücez annesi hadi göster oğlunun gül yüzünü bize artık:)

iyi olmaya çalışıyorum aşkitom sen nasılsın

ömerin kaka yapamama sorunu başladı canım sıkılıyo biraz doktoru 4 güne kadar normal dedi ama 3 gün yapamadıeyvahedigeldismile

Allah Allah ya bi arkadaşımın bebeğindede var bu kaka problemi burda bi kaç kişide yazmıştı
arkadaşım fitille yaptırıyo kakasını
mamaya ne zaman başladın bide hangi mamayı kullanıyosun canım

ılayda cnm
oncekı gun drdaydık
ömerdede var kaka yapmama
4gune kadar normalmıs evet
karnına masaj yap+ atesolcerın ucuna krem sur poposunu uyar
bu arada ısmın nerden aklımıza geldıgını sormussun
ılk evlendıgımız zaman bırgun oglumuz olursa ömer koyacagız
hz.ömer ahlakında olur ınsallah dıye dusunduk.kız ismi hiç dusunmemıstık.
oldugu zaman karar verecektık
allah gonlumuze gore verdı ılk bebegımız erkek
saglıklı olsunlarda kız erkek muhım degıl
senınle koyma sebebımız aynı yanı
hz.ömer

günaydın kızlar nasılsınız gerçi öğlen oldu ama biz 6 da uyuduğumuz için yeni kalkabildim şimdi uyuyo sıpa bu arada bişeyler yemeye çalışim bende

hayırlısı olsun posı
çok sasırdım
baska sehır dıye dusundum ama
baska ülkeymiş

geldim.
15 dk'lığına beşiktaş meydana diye indim, sonunda 1 saat geçince patron aradı gelmiyor musun diye :roflol:

doğum paramı aldım sonunda. hiç beklemiyordum valla, öylesine sormaya gittim postaneye meğer yatalı 2 hafta olmuş :1shok:
manyak sgk sitesi güncel değil demek ki hergün bakıyordum çünkü.

ordan çıktım starbucks'a gittim bi kahve içtim; orda idil bebe'ye gittim benim herife 3'er yetale'den 2 tane pontol aldım. tam kendime don almaya gidiyordum patron araba mı çarptı nerde kaldın diye arayınca dönmek zorunda kaldım :roflol:

esmercim bişii sorucam ssk dan parayı almak için hangi evrakları istiyorlar canım

canımcım kimlik fotokopin, çocuğun doğum raporunun aslı (hani üzerinde şu kadar haftalık canlı bir bebek dünyaya getirmiştir yazar.)
bir de iş göremezlik belgesinin aslı (onda da şu tarihe kadar izinli, şu tarihte işbaşı diye yazar)

yok yaa verir miyim gırtalağ kadar borcum var zaten hangisini ödeyeceğimi şaşırdım.
parayı bugün aldım yarın sıfır olacam gene delikafadulden

o sheker ablası da beni kardeşlikten reddetmiş, feci bunalıma girdim gidip ağlamalıyım biraz :a015:

valla bu ay banada sağlam geçirmiş turkcell

oha desem ayıp olurmu
yuh yani tam soyguncular inşllha halledersin gerekirse heryere şikayet et hkkını ara
hay allahım yarabbim ya sıkma canaını esmercim

bugün kocem gidip halletmeye çalışacak onun üzerine çünkü eğer olmazsa yarın gidip gül yüzümü çıkaracağım ortaya.
en son vukuatım kartal'daki doktorun gırtlağına yapışmaktı, sırada turkcell var demekki. :dilcikar:

esmercim bu belgeleri bağlı olduğumuz sigortayamı işyerinemi muhasebeyemi vericez
bide verdikten ne kdar sonra yatıyo para bide yanlış anlamazsan yaklaşık ne kadar alınıyor
ben bu konularda epey bi cahilimde:)

sadece anne sütü alıyor canım mama kullanmıyorum günde 3 kere yapan bebek şimdi birden yapmıyor doktora getireyimmi dedim normal dedi ama benim içim dayanmıyor yaaasenağlama

aşkitom çok sevindim doktorunuzuzdan memnun kalmışsınız sende daha iyisin sanırım
doktor çok önemli insana güven vermeli

sadece anne sütü alıyor canım mama kullanmıyorum günde 3 kere yapan bebek şimdi birden yapmıyor doktora getireyimmi dedim normal dedi ama benim içim dayanmıyor yaaasenağlama

ilaydacım kusura bakma mama veriyosun sandım tam okmamışım sanırım
mama kullanırken ilk başlarda oluyorda onun için sordum şekercim
sen kendi yediklerine dikkat et bakalım anne sütü alıyo çünkü daha yumuşak şeyler ye
sende varmı bir sorun? eğer sendede varsa sinameki kaynat iç sütünden illaki bebişede geçer belki oda rahatlar
gerçi sen gene doktoruna sormadan hareket etme
doktorda fitil vericek büyük ihtimal
bi an evvel meleğin rahatlar inşallah çok zor ya üzülme canım geçer

esmer bak sımdı
bır kardes kaybettın
otur agla sımdı
gıy sıhayları dur bende gıyınım matem edelım beraberr
o kadar dıdım sana
bırak dıdım kendı halıne
ayy çok uzuldum ne buyuk kayıp

kızlar doktorunuz sıze bıtkısel surup verdı mı
verdı ıse ne verdı adı ne
ömer uyumuyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…