hahahah bacım sen ne burcusun banada annemler bazen hitler bazen moskof diyorlar hayır somurtukluğumdan değil şakacıyımdır ama fazla dürüstüm eleştirirken pek acımam ve dediğimi yaparken biraz sertimdir...kuralcıyım yani....halbukim pammuk kibin kalbim var emme=(
bizim üst katta bi bebek var gece hiç dumayan ağlayan gündüz arada ssi çımayan ama 24 saatin 20 saati kedin ağlyo tanımıyorum hiç ama seslerden kolik teşhisi koydum ağustos eylül gibi doğdu o zamandan beri hiç durmadı yavrum artık org aldılar eve çocuk ağlayınca çalıyolar susuyo
günaydın kızlarrr:)
eşin niye eev gelmiyo rüzgarcım anlamadım
ay bu erkeklerin her biri ayrı bir tip ya
amma çok yazmışsınız ya
şimdi onları okusam sizi kaçırcam
vazgeçtim okumuyorum
esmer maaş istiyordun ya bi özet geçiver bakem maaşı hakediyon mu?
senden cv de istedim ama göndermedin
yok anam kuru kalabalık.. :dilcikar:
julinin üçüzleri olcekmiş, cadalozun kolikli bebe gene yıktı ortalığı, rüzgarınki acık ateşlendi anası kıçına soktu fitili rahatladı, pamukla rüzgar bi ara lohusa depresyonuna girdi " siz bizi istemiyosunuz, bizle konuşmuyonuz böhüüüü" dediler ama sakinlediler, hoya gene uykusuz...
genel özet böyle.. :1closedeyes:
oldu mu maaşımı alem, hemen veriim hesap nomu..delikafadulden
günaydın kızllaarr...nasulsınız?okudum geçmişi şöyle bir....esmeralada yine formundasın bacım..zemuszemus...espirilerinle....depresyon mu dedin?al bi de ben geleyim depresif gacı...kafamçokkarıştı....
yok anam kuru kalabalık.. :dilcikar:
julinin üçüzleri olcekmiş, cadalozun kolikli bebe gene yıktı ortalığı, rüzgarınki acık ateşlendi anası kıçına soktu fitili rahatladı, pamukla rüzgar bi ara lohusa depresyonuna girdi " siz bizi istemiyosunuz, bizle konuşmuyonuz böhüüüü" dediler ama sakinlediler, hoya gene uykusuz...
genel özet böyle.. :1closedeyes:
oldu mu maaşımı alem, hemen veriim hesap nomu..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?