2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hiç anlamam burçlardan ama yengecim ben, yükselen de yengeç.
katmerli yengeç yani kaydirigubbakcemile3

anamm cadaloz'un bebişi olmasın o; üst kat komşunuz çıkarmış sizin. akannehir
ama yok doğum ayı tutmuyor olmadı..:1no2:

günaydın kızlar, kızmı uyuttum kahvaltı tepsimi aldım geldim
nasılsınız?
geçmişe gideyim neler konuşulmuş bakayım

günaydın kızlarrr:)

eşin niye eev gelmiyo rüzgarcım anlamadım
ay bu erkeklerin her biri ayrı bir tip ya

canım yurt dışındaydı uçağı sabhtı sabah eve gelir de gider işe sanıyodum o eve gelmeyip direk gidicem dedi eee erken geliyosun ne işin var işte gel de git ondan kızdım
neyse onsra ben kızınca gelmeye karar vermişti uçak rötar yatı sabiha gökçendeydi bide gecikincede köprü trafğine alan kaldı derken bu tarafa gelişi 9 oldu yine gelemedi ama işni erken biirip gelcekmiş

kızlar ben kaçar dün güzel bir temizlik ve bir dünya ütü yaptım bugün iş miş yok...sadece yerleri süpürür kenardan toz alırım o kadar...ayağımı uzatıp tv seyredicem...bir film aldık geçen arkiler seyretti eşimle ben hizmetten seyredemedim ona bakarım azıcık kızımın memeiş saatide geldi ....azcuk sevişiyim kızımla uyudumu özlüyom onu 2 gündür tahtaya vuralım maşallahı var 40 uçurmayı bekliyomuş heral ...totoş kızım benimmm....erkescikleri öperim beyavvvvv uyyyyyyyyyyy saat 11 oldu....hadi size böyyyyyyyyyyy=)boshayallersmile

e hadi bakalım allah kavuştursun canımcım :)

bakıyım demirin yükseleni neymiş merak ettim
bu arada adamı uyttum ben burda kaldım ya
kalk esra kalk hazır uyuyoken sil süpür bi ya ooofff

amma çok yazmışsınız ya
şimdi onları okusam sizi kaçırcam
vazgeçtim okumuyorum
esmer maaş istiyordun ya bi özet geçiver bakem maaşı hakediyon mu?
senden cv de istedim ama göndermedin

amma çok yazmışsınız ya
şimdi onları okusam sizi kaçırcam
vazgeçtim okumuyorum
esmer maaş istiyordun ya bi özet geçiver bakem maaşı hakediyon mu?
senden cv de istedim ama göndermedin

yok anam kuru kalabalık.. :dilcikar:
julinin üçüzleri olcekmiş, cadalozun kolikli bebe gene yıktı ortalığı, rüzgarınki acık ateşlendi anası kıçına soktu fitili rahatladı, pamukla rüzgar bi ara lohusa depresyonuna girdi " siz bizi istemiyosunuz, bizle konuşmuyonuz böhüüüü" dediler ama sakinlediler, hoya gene uykusuz...
genel özet böyle.. :1closedeyes:

oldu mu maaşımı alem, hemen veriim hesap nomu..
delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın kızllaarr...nasulsınız?okudum geçmişi şöyle bir....esmeralada yine formundasın bacım..zemuszemus...espirilerinle....depresyon mu dedin?al bi de ben geleyim depresif gacı...kafamçokkarıştı....

günaydın kızllaarr...nasulsınız?okudum geçmişi şöyle bir....esmeralada yine formundasın bacım..zemuszemus...espirilerinle....depresyon mu dedin?al bi de ben geleyim depresif gacı...kafamçokkarıştı....

sıkılıyom anacım sıkılıyom; çalışmak yaramıyo bana.
çalışınca sıkıntıdan böyle cıvıtıyorum ben.. hihoyyyt

ayy dün gecekileri zor sakinleştirdik bi de sen gelme.
depresyona gireceğiniz zaman anlaşıp totan girin; böyle sabah ayrı akşam ayrı olmaz ama.. lmaz:

yaa yok mu başka oyun halısı önerisi.
fisher prıce yağmur ormanı halısı yattı aklıma; başka model kullanan, memnun kalan..

süper oldu esmerim özetin
aldım seni işe :sm_cool:

peki oyun halısı mı ana kucağı mı?
hangisini daha çok sever bebeler?
kaç gündür karar veremiyorum

dün akşam tartıştık eşimle.klava:...sebep...kardeşim ve eşi çocukları ankaradan haftasonu gelmeyi düşünmüşler..boshayallersmile...söyledim bizimkine..vallaha mı dedi.kafamçokkarıştı...içimden allah allah bu kadar şaşılacak bişey mi dedim diye......neyse sonra da nerde yatacaklar dedi..sonra da belki gelmezler.kardeşinin işi falan vardır demesin mi?acayip bozuldumm...başladım somurtmaya...sonra da demesin mi lafı tersinden anlıyorsun diye...güya biz bebiş için yattığımız odayı değiştirmiştik..çekyatlı kanapeler o odadaymış da salonda koltuk takımında uyumazlar da...falan filan...sizce ben mi abartmışım kızlar...?

bi de çok pahalı olmayan müzikli dönence tekliflerinize açığım
dr amcamızda müzikli bi oyuncak var benimki ağlarken onu açıyorlar hemen susuyor
am aöyle bişey bulamadık
benzerini bulduk da çok pahalıydı almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…