2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya varya delisiniz tüm hatunlar. :roflol:
bebecikleri emzirmeye kalkan buraya koşmuş. 24 saat açık çorbacılar gibisiniz..
hele rüzgar kadını; allaaan unuttuğu saatte patlıcan közlüyor; yok kömatik haşlıyomuş da... :roflol:
toptan sıyırdık sonunda... :roflol:

bana diyin bakalım oyun halısı ne aldınız yavrukuşlara.. memnun musunuz.
bugün internetten sipariş verecem sizin önerilerinize göre.
mutlaka söyleyin, okuyup geçmeyin sakın lmaz:

hee bu arada turkcell'in kazığını vermiyoruz. :dilcikar:
kocem itiraz etmiş dün, hayatta vermem demiş. al sana 4 aylık fatura borcu düş yakamdan demiş gelmiş. itiraz etmeye kalkmasak paşa paşa verdirecekler yani bize..
domuzdan kıl koparsam kardır hesabı..

çalışan ve anne sütü veren arkidişler sorum size zeynomu biraz gezdirmek istiyorum ..geçen hafta tiyatroya götürdüm 2 saat içinde geldik eylülün beslenmesine yetiştik ..ama koşa koşa geldik.....şimdi benden sinema istiyor ama saatler uzar memeye yetişemem....bir önceki hayatında çok gezerdik böyle çocukta bunaldı....şimdi ben nasıl yapsamda eve süt sağıp bıraksam ...evden emzirip çıksam...koy cebe 2 saat öyle kazandım ....nereye koymalıyım sağdığım sütü ..nasıl ısıtmalıyım..benmarimi...nasıl kapta ve nasıl muhazafaza edilmeli netten anlayamadım bişey..buzluk muzluk gerek yok 3-5 saatlik bir şey sonuçta ne olur bana cevap yazın bekliyom haaaa=)öpüldüyüz...

bacım ben bunu e- bebekten baktım fazla raştırmadım beğendim hem fiyattta normal...hemde süslü bişey...

anne sütü 3-5 saat hatta 7 saate kadar serin bir yerde dayanabilir, buzdolabına gerek bile yok.
ama sen işini garantiye almak için buzdolabına koyabilirsin. sağdığın sütü strelize edilmiş cam bir kavanoza koyabilirsin. ama üzerinde kağıt falan olmasın ve 5 dk kaynatılmış olsun mutlaka.
bebişe içirmek için ısıtırken de mutlaka benmari usulü ısıtacaksın. asla direk ateşle temas etmeyecek süt.

umarım yardımcı olmuştur bunlar sana yerimseniben

saol bacım gayet açık ve net anladım.....ha dur bu kısmını netleştiriyim..mesela yine kaynatılmış cam biberona koysam sonrada onu benmari ile ısıtsalar olur mu...?:kedi

saol bacım gayet açık ve net anladım.....ha dur bu kısmını netleştiriyim..mesela yine kaynatılmış cam biberona koysam sonrada onu benmari ile ısıtsalar olur mu...?:kedi

tabi tabi kavanozdan çok daha iyi.
hatta polikarbon biberonun falan varsa o da olur.
ben biberon belki yoktur kaşıkla falan besleyeceksinizdir diye kavanoz dedim. yoksa en birinci tercih biberon yada süt saklama kabları zaten.

o da gene benmari usulü ısıtalacak.

thanks lerim şellaleee canımmmm bu arada minderlere bakıyorum bir taraftan nette bulabildin mi değişik bişeyler ya ben öyle kafsının üstünde bir sürü şey korkuyorum o yüzden çok kalabalık olmayan ama renkli bişeyler bakıyorum kızım başladı artık beşiğin yanındaki titreşimli müzikli ışıklı zımbırtılar varya onlara tepki veriyor.....düşündüm dönence alsam az para değil minder alırım onla oynasın....sonra uyurken beşiğe hem uyuduğu yerin oyun yeri olmadığını anlasın ...anlıyorlar ufak mufak ama....:lepi:

ben dün akşam biraz karıştırdım senin söylediğine aklım yatmıştı zaten.
diğerleri hem daha basit görünüyor hem de 150-160 lira falan.
ben hem şık görünsün, hem acık ses çıkarsın hem de tepesinde bişeyler olsun istiyorum. bu yüzden seninki ideal benim için.
dediğim gibi zaten aklımdaydı o senden de onay alınca daha da içime sindi.
du bakalım başkaları da öneri getirir; tabi gece kuşları uyanabilirlerse kaydirigubbakcemile3

esmercim sabah sabah güldürdün ya beni allah ta seni güldürsün

kızlar gunaydın. ne çok kaynatmışsınız dün. malum biizm ateş 39 lara vurunca giremedim. neyseki fitil işe yaradı ve şu 36. 8 lerdeiz

evet birde ben eşimi unkapanına yollayıp bir baktırıcam orda çok uyugna alabiliyor..her markada bulunuyor genelde eğer olmazsa e- bebekten alıcam bunu....çok para vermeye de lüzum yok ..yada bana yok çünkü bebek defteri kapandı =):lepi:geriye kalmıcak yani...zeynomda o kadar çok şey aldık ki hep ablasınınkileri kullanıyor...kıyafetten bebek arabası araba koltuğuna kadar...eylüşüm bebek anlamıyor daha ama ablasının istekleri tavan yaptı....bir winxx kaç para biliyon mukafamçokkarıştıev winx ve barbie dolukafamçokkarıştıo yüzden uyguna bulduklarını herkes göstersin....allahtan net var önceden nasıl yapıyomuşuz alışverişi eheheh:roflol:

anam çocuğu 3 buçukta uyuttum 5buçukta emdi uyudu 7 de hoop geri kalktı hala ayakta haspam tam uyutuyom hoop tekrar acıkıyorsempatiksalakcinni

sorarız canım bence bizi hemşire biran nce başından savmak için acele etti yoksa ne olur 1 dk dursa
amin canım düzlir inş
çanakaleye gidecektim eşim burda ykken e yapacağını kestiremedim hiç huzursuzluk kaldıracak halede değilim gimedim
martta arkadaşımın nişanı var o zaman mecbur gdicem zaten o da ona güveniyo kendin yedirip tel. lara çıkmıyo nasıl olsa gelcek diye
hem erkek anaları fena olcak değil ya biazda bizimkiler lsun napalım

vermeyin tabi herkesten bişeyler koparmaa çalışıyoa kime ne geçirirlerse

kız yok közlenmişti öğlen nida ağlayınca kaldı öle közlenmiş halde akşama kadar
hem fenamı oldu caanıııımmmm bak bugün işim azzaldı

biberona koymak en iyisi emen ısıtıyosun onda kolaylıkla içiriyosun

delf geçmiş olsun canım sevindm düşmesine

beğenin bulunda bizde alalım hatta lıren bak arkamdan kk geliyo dersin özel indirim yapsın
ama bana çok küçük geliyor onlar ya biraz büyüse sığayacak sanki içine
herkese günaydın
7 de ateşimiz yine 37 e dayandı veim yavaş yavaş düşüyo
bide bu kız otribbeyi çok sevdi burnundan çıktıkça bişeyler gülüyo
ötekinde kaçırıpp duruyodu
ama sağlam ciğer lazım bunada

Son düzenleme:
kızlar gunaydın. ne çok kaynatmışsınız dün. malum biizm ateş 39 lara vurunca giremedim. neyseki fitil işe yaradı ve şu 36. 8 lerdeiz

ay canım ya geçmiş olsun....:teselli:üzülme ateşlensin ateş iyidir..çocuğun sağlıklı bir bünyesinin olduğunu gösterir....yani savunma mekanizmasının iyi çalıştığını....ateş yükselince ayyy üşüdü diye korkma kıyamamazlık yapma soy titresede soy üstünü....emin ol o zaman iyilik yapmış olucaksın yavruna..hem ateş çocuklarda değil büyük insanda daha tehlikelidir....çocuklar hastalıkları bizden daha kolay atlatır..onlar emin ol bizden daha kuvvetli va savaşçılar..çok geçmiş olsun..

esmercim sabah sabah güldürdün ya beni allah ta seni güldürsün

amiinnn.. gülerken arada de bakem oyun halınız var mı, varsa hangisi, memnun musunuz kaydirigubbakcemile3
kamu yoklaması yapıyorum bugün :lepi:

oyy geçmiş olsun.
iyi düşmüş bari, çıkmaz herhalde artık..

bizde sıpaydırmen falan alcez sanırım bol bol..
offf şimdiden düşünüyorum nolcek diye. eyvahedigeldismile

yaa gene 8-9 ay gider gibi geliyor bana.
zavallım duvarlara bakmaktan içi çıktı çocuğun. annemin odasında duvarda kocaman kedi stickerları var. oraya gidince gözünü onlardan ayırmıyo. bari koyayım oyun halısına tepişsin dursun kendince.

ayy benim böcük yırtıyo kendini otribebeyi yapana kadar. biri kafasını tutyo biri burnunu temizliyo o derece yani.
evet biraz abanmak gerekiyor yaparken. benim bazne yarısında öksürük tutuyo kaydirigubbakcemile3

hee bu arada 37 ateş bile değil. bizimkinin ateşi hastane sıcak olduğu için 37,3-37,4'tü hep.
38,5'a kadar yolu var. bebekler 38,5 ateşe kadar tolere edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…