2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

casmin hangi marka bez kullanıyon

bacım ben zeynomda aman iyisi olsun diye ultra prima aldım ...5.5 ay kullandım....ama şikayetçi olduğum bir tarafı vardı çocuğu güzel kavramıyordu ebatlarını doğru aldığım ve sık alt değiştirdiğim halde belini ıslatıyordu....5.5 ay sonra katı gıda ile kaka kimyasını değiştirince pişik başladı uzun süreli ....doktorum alerjik bir bünyesi var...bezi değiştir dedi molfix aldımmm...hemen geçti pişiği..üstelik çocuğun hareketli dönemi olmasına rağmen hiç çişini sızdırmıyordu memnun kaldım..doğal olarak eylülede ilk önce molfix aldım..bacım sık alt değiştiriyorum pamukla alt değiştiriyorum....pişik kremi kullanıyorum bebişin altı pişti...dedim doktoruna süt alıyo neden böyle oldu diye..dedi bezi değiştir ..aldım yine ultra prima birde pişik kremini bıraktım hakiki zeytinyağını yakmadan çok hafif kızdırdım tavada küçük bir kavanoza doldurdum ..şimdi pamukla siliyorum havluyla kuruluyorum ...altına yağı sürüyorum...ultra primayıda bağlıyorum...ohhh be mis kibin oldu uşağımın pişiği mişiği kalmadı=)

[B .!.:
bizde sıpaydırmen falan alcez sanırım bol bol..
offf şimdiden düşünüyorum nolcek diye. eyvahedigeldismile[/B]

esmerim yok be bacım spider man filan bizim zamanımızda kaldı şimdi erkeklerde ben ten modası var demedi deme.....:lepi:ha birde mutlaka bir calliou modası esicek bizim zeyno şimdi onun battaniye takımı 85 tl onu istiyor..huzurda satılıyomuş kartım var ordan alıcam taksiztle..babası duysa o parayı verdiğimi oyar yoksa beni kredsi kartıyla almıyorum görücek diye...oyuncaklara kıyıyor adam ama ev tekstili şeylere kızıyor yaaa...kaydirigubbakcemile3

essmer 6 saatte b fiti verdim canınm öyle 37 buldu belki uzun süre vemesem yükslirdi ağrısı çok oluyo diye verdim yavrum kol kalkıyo surat büzülüyo
hiç babasına çekmemiş diyodum ama bu konudada aynı baba bi nazlı daha geldi başıma
zaten dönmeye başladığında bişey lazım olacak en güzelli halı doğru

hoya uyudum canım buçukta yattım 7 buçukta uyandım 8 gibi yattım 8 buçukta uyandım benimki yine acıkmıştı kka yaptır gaz çıkar derken yine ykum kaçtı biraz dan giderim kızımın koynuna yine

o ne yaa.
iyi o zaman vakti gelince sırnaşırız sana; hazır huzur kartın da varmış Şeniz

ayy ya çok komiksin sen
hiç mi bakmıyo senin ekrana bu herif

yok bakamaz.
benim kendi odam var, tek başımayım. :dilcikar:
odaya girince ekranı görmesi içn masanın arkasına geçip yanıma gelmesi gerek.
oooo o yanıma ulaşana kadar ben 3 fatıra keserim bilem zaten delikafadulden

ayyyy o calio m ne herkeste var
arkadaş geldi kızı var 3 yaşında normalde durmuyo sandalyemi kırdı o gün düşünün o başladı kız gözünü ayırmadan izliyo annesi giyindi gidiyo onun göz tv dA geri geri gidiyo

ayy çok komiksin esmer bacım
casmin ben huggies kullanıyom nur 4.5 kilo bizim kız 3 numara aldık ama bacaklarında çok iz yapıyo 4 numaraya geçsem mi
prima pişik yaptı onu bıraktık

hoya nasıl olsa aacaksın 4 numaa a dene çok büyük gelmez memnun kalırsan devam edersin 4 e
biz 5200 falandık geçtik biraz büyük geldi aa hiç değilse iz yapmıyo molfix kuanıyoruz
hatta babamız 4 diye 4+ almış o da bekliyo büyüymemizi ama ona geçene kadar bi paket dahaa 4 kulanırız sanıım

casmin ben huggies kullanıyom nur 4.5 kilo bizim kız 3 numara aldık ama bacaklarında çok iz yapıyo 4 numaraya geçsem mi

iz yapmaya başladıysa geç bacım özelliklede kız çocuklarında bir boy büyük bez kullanın.....benimde bugün kalça ultrasonum var....inş..güzel çıkar...birde biliyosun bezlerde değişik bir sistem var....mesela 3-6 kilo aralığında alıyosun bebek 4,5 kilo diye çok küçük oluyor...4-7 kilo alıyosun onlarında mini midi maxisi var...işte onlarda tercih yapıcaksın kiloda değil biliyosundur gerçi ama yinede didim...kaydirigubbakcemile5

derdim var topiğinde hiç komik demiyolar valla.
hatta geçen gün birisi koğuş ağası dedi bana akannehir

eğer bez iz yapıyorsa dene bence 1 numara büyüğünü.
eğer büyük gelirse gene 3 alırsın, 4 numarayı da daha sonra devam edersin..

rüzgarr o calliou arkidiş benim kızım zeynoyla yaşıt o zamanlar ben seyrediyordum zeynep 2 yaşında tv ile tanıştırdım.......o bbekken zeynoda bebekti sonra o 1 yaşındayken zeynoda ve şimdi zeyno 5 yaşını sürüyor o da....anlıycan güzel bir çizgi film...keşke ordaki anne baba gibi bir anne babam olsaydı acayip sabırlılar ehehehehhe.=)

esmeralda bacım sen büyüt daha neler çıkıcak siz zamana.=)

hahahah bacım sen ne burcusun banada annemler bazen hitler bazen moskof diyorlar hayır somurtukluğumdan değil şakacıyımdır ama fazla dürüstüm eleştirirken pek acımam ve dediğimi yaparken biraz sertimdir...kuralcıyım yani....halbukim pammuk kibin kalbim var emme=(

evt canım haklısın. gece bir body ve çorapla yatırdım. sağol

bizim üst katta bi bebek var gece hiç dumayan ağlayan gündüz arada ssi çımayan ama 24 saatin 20 saati kedin ağlyo tanımıyorum hiç ama seslerden kolik teşhisi koydum ağustos eylül gibi doğdu o zamandan beri hiç durmadı yavrum artık org aldılar eve çocuk ağlayınca çalıyolar susuyo

günaydın kızlarrr:)

eşin niye eev gelmiyo rüzgarcım anlamadım
ay bu erkeklerin her biri ayrı bir tip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…