casmin hangi marka bez kullanıyon
esmer iş yok heral bugün ya da patron yok nöbete gelmişin sabahtan
[B .!.:bizde sıpaydırmen falan alcez sanırım bol bol..
offf şimdiden düşünüyorum nolcek diye. eyvahedigeldismile[/B]
esmerim yok be bacım spider man filan bizim zamanımızda kaldı şimdi erkeklerde ben ten modası var demedi deme.....:lepi:ha birde mutlaka bir calliou modası esicek bizim zeyno şimdi onun battaniye takımı 85 tl onu istiyor..huzurda satılıyomuş kartım var ordan alıcam taksiztle..babası duysa o parayı verdiğimi oyar yoksa beni kredsi kartıyla almıyorum görücek diye...oyuncaklara kıyıyor adam ama ev tekstili şeylere kızıyor yaaa...kaydirigubbakcemile3
ayy ya çok komiksin sen
hiç mi bakmıyo senin ekrana bu herif
ayy çok komiksin esmer bacım
casmin ben huggies kullanıyom nur 4.5 kilo bizim kız 3 numara aldık ama bacaklarında çok iz yapıyo 4 numaraya geçsem mi
prima pişik yaptı onu bıraktık
ayy çok komiksin esmer bacım
casmin ben huggies kullanıyom nur 4.5 kilo bizim kız 3 numara aldık ama bacaklarında çok iz yapıyo 4 numaraya geçsem mi
prima pişik yaptı onu bıraktık
derdim var topiğinde hiç komik demiyolar valla.
hatta geçen gün birisi koğuş ağası dedi bana akannehir
eğer bez iz yapıyorsa dene bence 1 numara büyüğünü.
eğer büyük gelirse gene 3 alırsın, 4 numarayı da daha sonra devam edersin..
ay canım ya geçmiş olsun....:teselli:üzülme ateşlensin ateş iyidir..çocuğun sağlıklı bir bünyesinin olduğunu gösterir....yani savunma mekanizmasının iyi çalıştığını....ateş yükselince ayyy üşüdü diye korkma kıyamamazlık yapma soy titresede soy üstünü....emin ol o zaman iyilik yapmış olucaksın yavruna..hem ateş çocuklarda değil büyük insanda daha tehlikelidir....çocuklar hastalıkları bizden daha kolay atlatır..onlar emin ol bizden daha kuvvetli va savaşçılar..çok geçmiş olsun..
bide üstüne eşimi aradım uçak kaçta diye 3 te o zaman deddim 7buçuk gibi evdesin ya ben eve gelmesem demeye başladı işi varmmış anlaşalımmış işlerini halletsin öyle erken gelsinmiş gelme dedim hiçgelme irandan kal orda evede uğrama
herkeste bi keyf kendi rahatını düşünüyo
kimseye bugüne kadar tek kelime etmedim kızdım sustum amayoko dellendirdiler beide artık
herkes plan yapsın esra uysun
ay ben çok gerilmişiim yazdım rahatladım ohhhhhhhhhhhzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?