dün akşam tartıştık eşimle.klava:...sebep...kardeşim ve eşi çocukları ankaradan haftasonu gelmeyi düşünmüşler..boshayallersmile...söyledim bizimkine..vallaha mı dedi.kafamçokkarıştı...içimden allah allah bu kadar şaşılacak bişey mi dedim diye... ...neyse sonra da nerde yatacaklar dedi..sonra da belki gelmezler.kardeşinin işi falan vardır demesin mi?acayip bozuldumm...başladım somurtmaya...sonra da demesin mi lafı tersinden anlıyorsun diye...güya biz bebiş için yattığımız odayı değiştirmiştik..çekyatlı kanapeler o odadaymış da salonda koltuk takımında uyumazlar da...falan filan...sizce ben mi abartmışım kızlar...?
peki oyun halısı mı ana kucağı mı?
hangisini daha çok sever bebeler?
kaç gündür karar veremiyorum
dün akşam tartıştık eşimle.klava:...sebep...kardeşim ve eşi çocukları ankaradan haftasonu gelmeyi düşünmüşler..boshayallersmile...söyledim bizimkine..vallaha mı dedi.kafamçokkarıştı...içimden allah allah bu kadar şaşılacak bişey mi dedim diye... ...neyse sonra da nerde yatacaklar dedi..sonra da belki gelmezler.kardeşinin işi falan vardır demesin mi?acayip bozuldumm...başladım somurtmaya...sonra da demesin mi lafı tersinden anlıyorsun diye...güya biz bebiş için yattığımız odayı değiştirmiştik..çekyatlı kanapeler o odadaymış da salonda koltuk takımında uyumazlar da...falan filan...sizce ben mi abartmışım kızlar...?
biri şu nura uyuması gerektiğini söylesin annen uyumazsa süt üretilmez dayarmamayı sana desin
algor haklısın tabi bu tarz tartışmalar bizde de çok oluyor
ama ben artık fazla üzerine düşmüyorum
insan 7 sinde neyse 70inde de oymuş
böyle kabullendim artık
önemli olan niyeti diyorum
200 mü???
ben ana kucağı 108 e buldum
oyun halıları da 100 civarında
ama hangisi daha uzun kullanılır karar veremedim
şu anda oyun halısını anlamazlar gibi de geliyor
offfffffff
eskiden ne güzelmiş oyun halısı vs yokmuş ne alalım diye düşünmüyorlarmış
hee bende şimdi 99'a buldum chicco ana kucağı.
ama benimki ona oturmaz ki. iki büklüm top giib olur bebecik. bizim onu kullanabilmemiz gene 1-2 ayı bulur.
ben onun için halı almalıyım mecburen.
bir de bu anakucağı 9 kiloya kadar. zaten siiznkiler 5 kg civarı değil mi. maksimum 3 ay kullanabilir. ama halıya yatsın yuvarlansın işte istediği kadar.
tabi sen bilirsin gene de.
esmer
sana bi tane daha ana kucağı buldum
Fisher Price İki Aşamalı Sallanabilen
Anakucağı
119 tl kiraz bebede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?