2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anne olmak yazığınız nerde

hoya listede görmeyince yok sandım svinmiştim uyudu diye ama bu cadılar hepimizi uyuturlar endileri uyumazar dmi
benimkide sonunda uyandı ama parmağını emiyo biri desin toksun sen demin 80 cc içtin diye

gerçi bide o durum va oyun halısı gibi bişey kendinde yapabilirsin ama dikkatini çeksin güze bişey olsun diyosan halı al

aşikito okumuştum onları o zmaan annemler burdaydı benim yazmaya fısat bulamıyodum
lohusalığın adı çıkmış insan her dönem biraz alıngan sıılgan bunalımlı olabiliyo
bu çok da doğal bişey normal karşılanması gerek
neyseki düzelmiş aranız

kızlar dönence önerisi yokmu
rüzgar ben geçen hafta bi tane 30 tl'ye buldum
ama o kadar uyduruktu ki
almadım
beğendiklerim de hep 100'ün üzerinde
bu dönenceler ne kadar süreyle ilgisini çeker acaba?

evet oyun halısı aliciiim, sana uymayciiimmm. :dilcikar:

şimdi aklımda fisher price yağmur ormanı halısı var.
önerilere açığım.
bu sced'e anakucağı falan da önermeyin benim aklımı karıştırii..
:dilcikar:

araba pusetleriniz yok mu idare edin 2 ay onlarla
çok şeker şeyl var ana kucaklarında ama kullanamayacağım için bende almadım puseti seviy kızım mutfakta orda bura dolaıyoruz ana kucağı niytine

birde alı olursa koyarsın poşete götürürsün gittiğin yerdede ynar zaten bildiği şey yabancılık çekmez ama her evde koyamazsınk yere ve bu çocklar hareketlenmeye başlıyo

ayyy sanki haı fabrikamız var yada aldığınız adam bana komisyon vereek gibi hissettim

esmer dungece cnm sıkıldı baktım
bır derdım var bolumune

muhtesem yorumlarını okuudum cnm
1 tanesı vardı evlı adama aşık olmuş
sende ıyı ayar vermıssın
çok kızdım ona allah ıslah etsın
sankı onu aldatmayacak

aşkitom amiiiiiiiiin

zaten güzel bi dnence 100 den aşağı değl ama o kadar parayada yazık ya battı adamlar
benim kardeşim ben 13 yaşındaylen doğmuştu onun vardı
ayaklandığında ytaktan kaldırmıştık oyuncaksepetine girmşti ouncaklarıyla oynuyodu dönence kısmıda elinde çevirir çalar dururdu

ama o sesle uyumaya alışan bebekler öylede devam edebiliyo 2-3 yaşına kadar

şimdi bi daja ki mesajda şurdan alınhalıyı fiyatı ok uygun dersen zaten şüphelenecem senden :roflol:
yok benim bebe top oluyo o oturmalı şeylerin içinde karar verdim halı alciim.

aklımdaki de budur. 100 yetale.
daha şirin ve ucuz önerilere açığım. saat 15:00 gibi sipariş vericim çünkü.

hee bildim o konuyu, sabah gene dönüp dolaşıp yazdım oraya.
bi de çıkıp savunmuyolar mı yok aşkına sahip çık falan diye; o sahip çıkanların kocasını alıp başka kadınlara verecen bakalım kocalarına da diyecekler mi aşkına sahip çık diye..

yaa ben bu günlerde fazla tepişik oldum derdim varda zaten. kapsama alanı dışı olursam bilin ki birine fena çatmışımdır
:a015:

Kizlar merhaba
Biz artik sokak cocugu olduk nete zamanimiz kalmiyor :))) Carsamba doktor kontrolümüz vardi 4200 56cm olmusuz.Hersey normal.Havalarda artik isiniyor disari nasil olsa bi adim attik diye oglani okulada götürüp getirmeye basladik.Temiz hava iyi geldi.Son bi kac gecedir nefes alamiyordu burnundan aglayip homurdanip duruyordu hemen acildi burnu.Gecmisi gene okuyamiyorum artik burda olanlarla sohbet olursa iyi olur ne zaman gelsem kimse yok

delf ateşiniz düş tü mü

canım sağol düştü .
delf...geçmiş olsun canım bebişine...
sağol canımcım

http://www.hepsiburada.com/jungle-j...px?categoryid=301151&productid=oyunata0102846
canımben bundan almıştım 59 tl ye ve çok memnunum ama bak stoklarında kalmamış ama başka yerden bakabilirsin belki.

rüzgarr
Boya veren kiyafeti giydirme bebise .Ben alinca hemen yikiyorum giydirmeden önce boya veriyorsa yikanirken boya cildinede gecer diye giydirmiyorum.Hadi biz alismisizdir giyiyoruzda bebisin cildi daha cok yeni korkuyorum ben kiyafet boyalarindan.

essmer kadr para vermişken 140 da veririm dersen
e bebek te gördüm
Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı
Tiny Love Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı

madem alıyosu rahat dönbileceği hareket edebieceği bişey olsun ayaz hep ufak kalmayacak şimdiki halini düşünerek alma

neyse ben atmıyim yinee boyar moyar bi kt uğruna gidder hepsi

scedcedu
Dönenceler pillimi senin baktiklarin.Burda bende baktim ama pilliler onlara pil yetistirmekte ayri bi dert .Pilsiz bulurmuyum diye bakyiorum yok.Bizim doktorumuzda kücük tahta bi cinirak vardi cok hafif ses cikartiyordu .Ona cok ilgi gösterdi.Bende doktor cikisi aynisini aldim bayagi bi ilgi gösteriyor.Bende isi gücü birakip onla oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…