2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben óglani okuldan alip geleyim bakalim düzelme varmi ögretmeniyle konusma günümüz iyi gidiyor bu hafta halleri dert bir deilki size iyisohbetler

kızlar ya su ıkıncı ayda yapılan asıyı düşünüp duruyorum , 3 tane üstüste mi yapıolar bebişim aglmaktan katılır mazaallah.nasıl oldunuz siz aralarda emzırdınız mi sussun dıye?:uhm:

aynen öyle canı önce kol sonra bacalar benimki iğne çıkınca sustuğundan hemen yaptı
ama bizden önceki ağadı kola yapılınca annesi aldı kucağına snra bacağa yaptı o ağarken öteie aptı
biaz sakinleştirirsinde emzirtmezler bence
onlar için ağlaması sorun değil
katıması geçsin yeter

ömer uyandı
bezını yenı degısmıstım
hep sızdırmıs
ustunu degıstım
molfıks kullanıyorum memnunum
ama yapıskana yakın ısemış
ondan oldu sanırım
beze ok az işemiş

hante bize emzirmek için fırsat vermediler
önce kolundan olanı yaptılar
kucağımda skinleştirdim bacaklara geçtik
onlarda da hemşire aşıyı hazırlayana kadar sakinleştirmeye çalıştım
kendi bebeleri değil ya umursamıyorlar
hepsini olsun sonra sakinleştir dedi bana salak kadın
canları acıyor tabi ağlıyorlar
akşamında da biraz ateş ve huzursuzluk oldu
ama benim korktuğumdan daha rahat geçirdik çok şükür

ay balalarım hani tülümün arta kalanıyla mevlüt sepeti yaptım dedim ya işte anca ekleyebildim bakın bakem beğenceniz mi gııııııııııııııııııı

selam kızlar..dün kendimi aştım ve oğlumu anneme bırakıp gezmeye gittim..yarın görümcemin bebeişinin mevlüdü var kendime kıyafet aldım.babamızada bişeyler aldım..oğlumunda bütün cicileri küçülmüştü onun dolabınıda baştan aşağı yeniledim yeni ciciler aldım..oh be dünye varmış 4 saat dilediğim gibi dolaştım..çocuğun bağımlısı olmuştum nerdeyse 5 dk ayrı kalamıyodum çok iyi geldi..sütümü sağıp bıraktım benimki dr a gittiğimiz gün biberondan içmemişti atmıştım bir biberon sütü..dünde gitmeden iyice emzirdim fazlada süt bırakmadım içmez atılır diye..içmez olurmu nazı banaymış anında hüpletmiş..gelincede bana saldırdı vicdan azabı çektim bıraktım yavrumu diye ama özlemişim gezmeyide be..2 buçuk aydır hapistim evde

esmer gelince görürsün inşallah
ben oyun halısı alırsam buna karar verdim
TINY LOVE GYMINI TEKMELE VE OYNA JıMNASTıK HALISI

Son düzenleme:
kızlar ya su ıkıncı ayda yapılan asıyı düşünüp duruyorum , 3 tane üstüste mi yapıolar bebişim aglmaktan katılır mazaallah.nasıl oldunuz siz aralarda emzırdınız mi sussun dıye?:uhm:

canım verem aşısını koldan yapıyolar biz sabahtan onu yaptırdık..akşamda doktorumuzda karmayla rotayı yaptırdık..karmayı bacaktan rotayı ağızdan yapıyolar..benim oğlanın ağrı eşiği çok yüksek iğne girince bi viyaklıyo sonra hemen susuyo..

nihayet buldum hangi link olduğunu
işte esmer henüz karar vermedim ama
oyun halısı alırsam bunu düşünüyorum

tıoyikide 120 tl cik
ama şimdi toyikinin sayfasını inceliyorum çok daha uygun fiyatlı ve güzel şeyler var
bunun tek artısı aynası ilgi çekici gelmişti diğerlerinden farklı olarak
biraz daha bakayım yeni resimler de ekleyeceğim

diğer bi alternatifim artık bu

fiyatı 79,90
bunlar da özellikleriymiş
4 ürün bir arada,
Oyun halısı olarak eğlenceli ve eğitici kulanımı.
Kapandığında sevimli yumuşak oyuncak.
Fermuarla gözü ile oyuncak çantası.
Şişirilebilir parçası ile yuvarlanan oyuncak.

ay buda güzelllll hemide uygun=):lepi:

dönence de bu olabilir diye düşünüyorum

fiyatı 49,90
kurmalı çalışıyormuş

haftasonu babamızı toyikiye bi götürelim
inşallah internette göründüğü gibidir ürünler

toyikiden bakıyorum canım
daha uygunları da var
ama ben en çok bunları beğendim
büyük ihtimalle 2. gönderdiğimi alırım
arada 40 tl fark var onunla da dönence alırım
al al bitmiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…