bi de şimdi aklıma geldi
akşam rüyamda ayz'ı ve seni gördüm esmer
ne alakaysa daha doğrusu bebek arabanızı gördüm
çok komik geldi bak şimdi
sen burda maxi cosinin eski modelini kullanıyoruz demiştin bi kere
nerden rüyama girdiyse
dolaşırken sizi gördüyorum
fotolardan tanıyorum ama yanınıza gelmiyorum
eşime gösteriyorum bak esmerle ayaz diye
sonra da maxi cosi mura-3 tekerlekliymiş arabanız
maxi cosi muranın eski modeli böyleymiş keşke yine bunlardan satsalar falan diye düşünürken uyandım
rüzgarr
Boya veren kiyafeti giydirme bebise .Ben alinca hemen yikiyorum giydirmeden önce boya veriyorsa yikanirken boya cildinede gecer diye giydirmiyorum.Hadi biz alismisizdir giyiyoruzda bebisin cildi daha cok yeni korkuyorum ben kiyafet boyalarindan.
Kizlar merhaba
Biz artik sokak cocugu olduk nete zamanimiz kalmiyor :))) Carsamba doktor kontrolümüz vardi 4200 56cm olmusuz.Hersey normal.Havalarda artik isiniyor disari nasil olsa bi adim attik diye oglani okulada götürüp getirmeye basladik.Temiz hava iyi geldi.Son bi kac gecedir nefes alamiyordu burnundan aglayip homurdanip duruyordu hemen acildi burnu.Gecmisi gene okuyamiyorum artik burda olanlarla sohbet olursa iyi olur ne zaman gelsem kimse yok
essmer kadr para vermişken 140 da veririm dersen
e bebek te gördüm
Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı
Tiny Love Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı
madem alıyosu rahat dönbileceği hareket edebieceği bişey olsun ayaz hep ufak kalmayacak şimdiki halini düşünerek alma
neyse ben atmıyim yinee boyar moyar bi kt uğruna gidder hepsi
rüzgar bacımmm al bir leğen atiçine uşağın deterjanından bir iki çitile sonrada yumuşatıcıda bırak biraz....el kadar şey ...5 dk almaz...küçüktür şimdi o en fazla 1 ay giydirebilirsin koyma kenara giydir...ya direk tenine temas etmicek ki alttan külotlu çorap neyim giydircen dimi=)
meltem hoşgeldin
benim baktıklarım pilliydi
pil yetiştirmeyi hiç düşünmedim
kurmalı olanlara bakayım en iyisi
bu dönence güzelmiş delf teşekkürler
fiyatı da uygun bulurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?