2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sen bu gece iyi uyudun heral bacım hahahahha:roflol:

hiç bi kıyafeti boyamadı şimdiye kadar aa denk gelirsem aldıklarımdan giydirmem sağol
bununda boyacağını sanamam ama kot dedim diye tırstım denedim yoksa akmadı birşey

rüzgar bacımmm al bir leğen atiçine uşağın deterjanından bir iki çitile sonrada yumuşatıcıda bırak biraz....el kadar şey ...5 dk almaz...küçüktür şimdi o en fazla 1 ay giydirebilirsin koyma kenara giydir...ya direk tenine temas etmicek ki alttan külotlu çorap neyim giydircen dimi=)

kahvaltı tepsımı aldım geldım
ömer sızı dınledı teyzelerı uyudu

meltem abla hosgeldın cnm
nasılsın

evi süpürdüm tozu aldım kızımı emzirdim..totoşunu döndü bana yatıyo....hayır ben tvde filmde seyretmek istemyiorum bugün kıyma çözlsün yemeğimi yaparım bir ara o kadar birazda sizle takılırım ha bide üşenmeden şu yaptığım bebek sepetini paylaşsam ama kim gircek şimdi fotoları
yaaaaaaaaaaaaa=(

maşallah size büyüorsunuz valla..

tekmele ve oyna stokta yok yazıyordu.
maymun adası da güzel ama 140 da vermiim diyorum.
çünkü 150 bütçe ayırdım bu gün bebişe. 1-2 bişiy daha alıcam yanında.
kendi doğum parasından kendine düşen harcırah bu kadar :1rolleyes:

sagol meltem abla
bebısın drunu begenmedım degıstırdım
1 hafta sade anne sutu deneyecegız
sutum yetıyormu anlayacaz
bazen uykusuz
ve yorgun gecıyor ama
ömerın bır gulusu herseyı guzel yapıyor

masallah matteo ya kocaman olmus vallaha

esmeralda
Büyüyoruz canim ama sesimizde büyüyor fena acildi girtlagi.Benden baskasi kucagina aldigi zaman kiyametler kopuyor sakinlestirene kadar canim cikiyor.Bir komsum var diger oglanla cok samimi torunu gibi o israr etti gecende ben uyutacagim diye benim oglan gözyaslariyla nasil agliyor ben sakin durayim diye kendimi zor tutuyorum yok uyutamadi demezmi senin sütün yetmiyor emzir bi diye.Ama oglanin dengesini mi bozdu ne bi kac gün siniri gecmedi uykusunda bile alt ceneyi titretip agladi bi süre.Büyüdükce bide bu dertler cikiyor .

selam napiniz kızlar ben şincik kahvaltı yapıcam dün akşam oğlanı 9da yıkadım saatbaşı uayndı birinde emdi birinde gaz çıkardı ama morarmadıkaydirigubbakcemile3 hoyanın dediği otu eşime al dedim aktar civanperçemi bebeğe olmaz vermeyin demiş oda almamış gitmiş bana papatyayla rezene almış zaten evotdan geçilmiyomafoldumben bide yeni bi şurup daha almış bebeğe içerikleri babulineyle aynı baktımda onla birlikte metsilde veriyorum sanki biraz fayda etti gibi banyonunda etkisi oldu sanırım şu uyanmadan ben acık yiyim bişiler gene gelirim kızlar

herkese merhabalar, yeni uyuttum sıpayı uyanmadan bır baakayımdedım ne var ne yok keyfler nasıl....

meltem hoşgeldin
benim baktıklarım pilliydi
pil yetiştirmeyi hiç düşünmedim
kurmalı olanlara bakayım en iyisi
bu dönence güzelmiş delf teşekkürler
fiyatı da uygun bulurum inşallah

Askitom
Normaldir canim yeni dogmus bebek uyum saglayana kadar en az 3 ay zor olacak sonra yavas yavas düzelecek saglikli olsunlarda gerisi önemli degil.Senin evde tartin varsa emzirdikce kendini ve oglani tartip anlayabilirsin sütün yetiyomu yetmiyomu diye.

artık istemedikleri bişey olunca hmen tepki veriyorlar

aşkito afiyet olsun bende kocaman bi tost yaptım kendme bayat ekek vardı ana öyle biterdi

casmin elerine sağlık ohhh mis gibi oturun kuzunla

essmer beğendiysn al canım onu

cadoloz bizde kullanıyoruz babuline ii geliyo bize
ama şu bi gerçek gazlı bebepin önüne tam olara geöebecek hiçbirşey yok

cadaloz dr bize gaz için debridat verdi
diğer kullandıklarımıza göre bu daha iyi geldi sanki
ilk metsille başlamıştık işe yaramadı
zinco aldık işe yaramadı
om-x aldık işe yaramadı
rezene, papatya, ıhlamur az fayda etti
badem yağı, zeytinyağı içirdim faydası olup olmadığını anlamadım
4-5 gündür debridat kullanıyoruz biraz daha iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…