benim kanama değilde sarı,yeşil ,pembe renklerde sıvı geliyor,
bu durumda olan var mı aranızda,bu sarı yeşil renk ne olaki,Allah korusun iltihap falan olmasın,
aklıma bu geliyor,
günaydın kızlar a.s.
bugün bi sürü işim var
ortalığı toplıcam
bavulları hazırlıcam
yarın sabah tekirdağa gidiyoruz
kızım memleketini görsün
biberon;
o oyun halısının üstteki direkleri demonte değil mi?
yani istediğin zaman çıkarabiliyorsun.
malum biz annemlerde kalıyoruz, bebişin odası yok; üzerine yatıracağım zaman kurup, başka zman toplamak istiyorum çünkü..
esmer hosgeldın
ınt alabılırmıyız bunu
toyıkının netten satısı var mı?
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm buğelm gece 4e kadr uyumadı uyuttum diye yazdım çıktım ya uyumasıyla uyanması 5 dk sürmedi ne yapcam ben
mamada yedirdm ilk defa açmı kalıyor diye ne aç kalması fazla geldi galiba 4e kadr ağaç etti şimide geceden beri 4 kere uyandı emdi yattı kaldıramıyorum üff nasıl alıştrcam ben gec gündüz kavramı yok bu kızda
Evet canım demonte oluyor, hatta ileride sadece oyun minderi olarak da kullanabiliyorsun..Aynası ve tekmeleme kısmı da çıkıyor..
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm buğelm gece 4e kadr uyumadı uyuttum diye yazdım çıktım ya uyumasıyla uyanması 5 dk sürmedi ne yapcam ben
mamada yedirdm ilk defa açmı kalıyor diye ne aç kalması fazla geldi galiba 4e kadr ağaç etti şimide geceden beri 4 kere uyandı emdi yattı kaldıramıyorum üff nasıl alıştrcam ben gec gündüz kavramı yok bu kızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?