valla bu gaz sorunu erkek bebeklerde daha fazla olur derler ama hiç alakası yok.ben gene gaz yüzünden bebeği 2 gün önce dr a götürdüm yine.metsil bi işe yaramıyo dedim.debritat da bağırsak tembelliği yapar diyorlar o yüzden pek vermedim dedim dr a.o da bana yok öyle bişey dedi debridatı kullan dedi ve kızlar colinox diye bi gaz damlası verdi ve sanki möucize gibi bişey benim kız anında rahatladı.2 gündür gayet rahat çıkarıyor gazlarını.meğer ne çok gazı varmış yavrumun bi rahatladı ki sormayın.o acı çekip kıvrandıkça ben çok üzülüyordum .gaz yüzünden uyku da uyuyamıyodu doğru düzgün.şimdi çok rahatladı.şükür...bayılacam valla sımdı actı gozlerı uyumuyo yalancı emzık gaz yapıyo yaptıkca bagırıyo ben cıkarıyorum emzık olmadan da durmuyo cıldıracam..
gaz yapmayan emzık kızlar bılen varsa soylesın benı gıcık ettı bu yalancı emzık..
kayınvalıdem ılk gunden berı agzına tepıyo dogdugu gun verdı daha ustelık kocaman emzıl bızımkı mınıkte degıl off cıldıracam..
bazen oluyor bana da...az önce emzirirken başım çok kötü döndü bayılıcam zannettm sizdede öyle oldumu hiç?
canım kaynamış ılımış suyla karıştırsana.ben gaz ilacını öyle yapıyorum...evet doktorumuz bebek reflüsüdür bu dedı ve gavıscon verdı de daha kullanmaya cesaret eedemedım. süte karıstırıklıp verılıomus toz seklınde ama ben sağmıyorum kı sutume nası karıstırcam bılemedım. ilaçta cok kullanmak ıstemedıgımden rafta beklıo. ama böle gıderse mecburen. zaten sütüm cok degıl azcınık kıt kanaat yetıyor. dolduugu ender zamanlardada böle zebil oluyo(
bayılacam valla sımdı actı gozlerı uyumuyo yalancı emzık gaz yapıyo yaptıkca bagırıyo ben cıkarıyorum emzık olmadan da durmuyo cıldıracam..
gaz yapmayan emzık kızlar bılen varsa soylesın benı gıcık ettı bu yalancı emzık..
kayınvalıdem ılk gunden berı agzına tepıyo dogdugu gun verdı daha ustelık kocaman emzıl bızımkı mınıkte degıl off cıldıracam..
kadus ben de debridat kullanıyorum
biraz işe yaradı sanki
artık gazını çıkarıyor ama tabi hala çok gazı var
sevcancım ben molfizx aldım pişik yaptı
hemen değiştirdim ama unilerde çabuk bitiyo diye
büyük paket uni ye geçtim
uni lotion kullanıyorum pamuk sütlü şuan aldıoğım yerde yoktu 72 tane var içinde normallerden biraz daha büyük boyu bu da güzel ama bulursam uni pure da deniycem
bunlarda ebekler için
kalp için duymadım hç öyle bişy canım
belkide her bebekte olduğu için söylemiyolardır 6 aylık olunca isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?