2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selammm uuyusun diye bekliyorum benimki ama yok gozler yari aick yatiyor bakalım dalacak mi.kucagimda uyumadi kerata
surekli ilgilenemiyorum ben ya .hele bugun hic takmadi cocuk beni(

ruzgar
masallah kızına bu arada:))

sevcan benimkinde de var 6.ay tekrar cekilecek olurmus o.korkulacak bisey degil tabi ama kontrol edilmesi gerekiyor.

günaydın kızlar
ben hala toplanamadım akannehir

şimcik cıkıcaz insallah yolda huysuzluk etmez
hepinizi öptük
byee

juli hayırlı yolculuklar melisayı kocaman öpüyoruz çok özletmeyin kendinizi

öğretmenim sağol canım
benimkide sürekli uyanıyo emip uyumak istiyo saat başı tekrarlıyoruz 10 dk em merken uyuyakal 10 dk gaz çıakr yatır 20 dk uyuyo yine uyanıyo
oynanmıyolarki sürekli bende konuş kouş tükeniyorum bazen çocuk napıyo bu böyle diyodur kesin
inş uyur canım dinlenirsin sende

bideeeeeeeeeeeeee
şu kaka bu kadarmı mutlu eder insanı
dün akşamdan beri yapıyo kızım çok şükür 2 kere zorlanarak yaptı en sonuncusunu çok güzel yaptı

kızlar size bişey sorucam
bizim oğlan gündüz çok güzel kaka yapıyo
ama gece yapamıyo
her gece sabaha karşı ağlama krizleri
kakasını zorla biz yaptırıyoruz
babanem bebeğin makatına badem yağı sürüyo
o şekilde yapıyo
böyle yapan var mı aranızda
acaba bi sakıncası olur mu ya

sabah 6 dan beri çığırıyoz anam ne komşu varmış bende de insan bi gelir sorar neyi var bu çocuğun gece gündüz ağlıyo deralsanaalsanasmile
hoş gelseler de kızarım çocuk bu bağıracak tabii rahatsızsanız pamuk tıkayın kulağınıza derimalsanaalsanasmile

ben hergün bikaç kere dereceyle yaptıyordum mutlaka
son 4-5 gündür hiç yaapmıyordu kendi hep dereceyle yaptırdım ucuna ya zeytinyağ yada krem srüp uyarıyorum orayı
dr larda ilk 3 ay sinirler gelişmemeiş oluyo o yüzden zorlanıyolar dereceyle uyar dedi

smhsmhe msj attım faceden
bilge kaan çok ağlıyor başedemiyorum annemlere gittim beraber bakıyoruz demiş
haftasonu eve gelmişler kaynanagilleri gelecekmiş sonra dönecekmiş yine annesine
sizi çok özlemiş selamı var

kızlar bugün 40. günümüz bugün mü banyo yapacuuk,yoksa yarın mı?

acaba benim komşumda aynı şeyi düşünüyomu
doğduğundan beri haftanın 5 ünü hiç durmadan ağlıyo
ama tanışmadık karşılaşmıyoruzda zaten kalabalık apartman görsemde omu nerden bilcem

hya gaz falan mı yoksa yoksa cadılıkta mı bağırıyor nur

smssmh Allah yardımcısı olsun inşallah

merhaba kizlar
mehlikasu bizimde 40 imiz cikti hayirli olsun :)))
Ben dün normal banyosunu yaptirmistim bu gün sabah disari cikaracaktim gezdik geldik abimiz cok akilli olmus bu hafta sorunlari yoktu onada hediye ayakkabi aldik insallah hep böyle olurlar yoksa uykusuzluktan sinirli olmayayim durumlar iyi olunca uykusuz oldugum aklima gelmiyor :)))

maşallah canım oğluna inş hep böyle devam eder
herşeyi dengede tutmak ne zor Allah yardımcın olsun
hayırlı oslun lohusalıkta bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…