2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sevcan
Bazen benim oglandada oluyor gece altini aciyorum normaldede kagidi sicak suya batirip poposunu temizliyorum ama yapmamissa sicak kagidi poposunda tutuyorum deligini filan siliyorum o zaman rahatlayip yapiyor.Bunlarin bütün dertleri sicak istemeleri sicagi gördülermi bisi yok ocak bebegi diyemi anlayamadim diger oglum ekim dogumlu halada soy karlarin icine at üsüdüm demez.Bu kat kat giyinsin sarilsin benle yorgna altina girsin o zaman giki cikmiyor.

meltem,mehlika hadi hayirli olsun
meltem masallah abi sevindirdi demek hadi bakalim hep boyle devam eder insallah

ben tek cocukla yetiştiremiyorum seni tahmin edemiyorum meltem

çörek otu yapı diyorlar birde zaten hadiste var ölümden hariç her derde deva diye
ne kadar içirilmeli bilmiyorum annemler bi yerde duyupta söylemişti
bide karnına o yağla masaj yapıp üstüne sıcak havlu koyulacakmış
bide bunu deneyin isterseniz belki işe ayaraer

sıcak havluyu tavsiye ediyorum ayaklarına ve karnına

benede şu çörekotunu deniyim
siz nası veriyosunuz bitki çayında demliyimi

fuara gidecektik babamız bırakacaktı halamızla gezecektik ama çok yoğunmuş götüremeyecekmiş bugün
yarın sabah kahvaltıya gideriz ordanda fuara geçeriz dedizemuszemus

dimple yok canım sanırım yarım çay kaşığıiçiriliyor
öğreniyim ben yazarım

iyi gidiyo canım kızımle geçinip gidiyoruz seninki nasıl

benim nası olabilir ......... koşturma

özellikle haftaiçi büyük oğlum okula gidiyo
onla uğraş diğerleriyle ilgilen

derken akşam oluyo

Elinizi, çörekotu şişesinin ağzına değdirin. Eline gelen yağı, bebeğinizin diline sürün. bu işlemi, günde 4 defa uygulayın. Çörekotu yağı ile, akşam bebeği yatırmadan, karnına masaj yapın. Sıcak bir havlu veya, yün parçası ile, karnını sarın. sabaha kadar bekletin.

bunu buldumm
mustafa aydıer diye birisi senelrdir ist. da bi yerde aktarı vardır adamın herşeye bi deva bulurdu otla babam ii tanıyodu o görmüş tv da

birde kimyon atın bol bol yemeklerinize

Son düzenleme:
1 tanyle uğraşıp yorulurken Allah yardımcınız olsun zor walla

benimde sol kolum çok ağryo ya taşımaktan dedim baştan ama taşımaktan bu kadarda ağrımaması gerek

bugün çok gaz problemi çekiyor oğlum bir türlü kakasını yapamadı sabahtan beri ağla ağla bitti çocuk.çok moralim bozuk başım ağrıdan kopacak.ne yapsam bana bişey diyin.gerçi kimsede yok kim cevap verecekki

oferta çıkmışsın amma karnına ılık havlu koy.zeytinyagıda içirebilirsin.zeytinyagını poposunada sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…