Sevcan
Bazen benim oglandada oluyor gece altini aciyorum normaldede kagidi sicak suya batirip poposunu temizliyorum ama yapmamissa sicak kagidi poposunda tutuyorum deligini filan siliyorum o zaman rahatlayip yapiyor.Bunlarin bütün dertleri sicak istemeleri sicagi gördülermi bisi yok ocak bebegi diyemi anlayamadim diger oglum ekim dogumlu halada soy karlarin icine at üsüdüm demez.Bu kat kat giyinsin sarilsin benle yorgna altina girsin o zaman giki cikmiyor.
çörek otu yapı diyorlar birde zaten hadiste var ölümden hariç her derde deva diye
ne kadar içirilmeli bilmiyorum annemler bi yerde duyupta söylemişti
bide karnına o yağla masaj yapıp üstüne sıcak havlu koyulacakmış
bide bunu deneyin isterseniz belki işe ayaraer
fuara gidecektik babamız bırakacaktı halamızla gezecektik ama çok yoğunmuş götüremeyecekmiş bugün
yarın sabah kahvaltıya gideriz ordanda fuara geçeriz dedizemuszemus
Elinizi, çörekotu şişesinin ağzına değdirin. Eline gelen yağı, bebeğinizin diline sürün. bu işlemi, günde 4 defa uygulayın. Çörekotu yağı ile, akşam bebeği yatırmadan, karnına masaj yapın. Sıcak bir havlu veya, yün parçası ile, karnını sarın. sabaha kadar bekletin.
bunu buldumm
mustafa aydıer diye birisi senelrdir ist. da bi yerde aktarı vardır adamın herşeye bi deva bulurdu otla babam ii tanıyodu o görmüş tv da
bugün çok gaz problemi çekiyor oğlum bir türlü kakasını yapamadı sabahtan beri ağla ağla bitti çocuk.çok moralim bozuk başım ağrıdan kopacak.ne yapsam bana bişey diyin.gerçi kimsede yok kim cevap verecekki