Merhaba kizlar
Temizlik günüm birazdan temizlik yapicam kolay gelsin bana.
aa ne güzel..çokta uzak sayılmayız aslında
hemde nasıl..bugün çok fena bel ağrısıyla uyandım birazdan plates yapıp onu rahatlatıcam..şimdi o söylediğim siteden 5 mil indiriyorum platesten sonrada onu yaparım..bugün itibariyle savaş açtım kilolara..sen söylemiştin sanırım kilolarımızı yazıp na göre takip edelim diye..göbüşleri indirme topiğine yazıyorum bilgilerimi
essmerr eminimki bizimkkilerden daha iyi toparlar adamlar Allah yardımcın olsun canım kolay iş değil ama kalabalıkmışsınız zaten her odaya 2 kişi girse adam eder çıkar çok da gözde büyüyecek birşey değil
sen de zamanla istediğini istediğin yere yerleştirirsin
ben son yiyeceklerimi çanakkalede yiyim oradan dönünce başlıycam hatta görümcemle eşimede söyledim indirip onlarada izleticem haziranda eşimin amcasının oğlunun düğünü var hepimiz ona incecik olalım diyip duruyorum gaza getirmek için ben 80 eşim 110 kilo esilden takım giyse ne çok yakışırdı şimdi bedenine göre güzel takım bile yok bakalım ne kadar kararlı olabilicez
bana garip bir haller oldu
göğüslerim boş gibi duruyor sağıyorum o halde 50-60 cc çıkıyor ama dokununca sanki bomboş hiçbirşey kamadı
artık çok emmesinden dolayımı acaba düşünmeye başladım eskiden bi göğsü emer di 50-60 çıkardı zaten doyardı şimdi bi göğüs 100-120 lemi tam doluyoki öyle bomboş oluyo
böyle birşey yaşayan varmı merak ettim
Poseidon
Normal canim gee gündüzü 3 ay bitince ögrenecek bebisin az sabret.Nette yazilanlar dogru ama genel her bebek buna uyacak diye bisi yok farkli oluyor bebekler.Birde bir sorunu varsa uyumasi zorlasir.Sallanmak istiyorsa bi derdi vardir sallaninca rahatliyordur bu zamandada tek derdi gaz olur baska bi derdi yoktur.Sen sallamayi yavaslatinca agliyorsa cok uykusu var demek uykuya dalamayinca aglarlar.Uyutmadan önce karnina bi masaj yapsan sicak havluyla kundaklayip sarmayi denedinmi.
hee gelin de bebeleri oynatırız beraber iyi.
yaza doğru ele avuca gelmiş olurlar..
]
Gazini da rahatlatiyormus, anne karninda da sallandiklari icin tanidik geöliyormus
Bebeği sallayarak uyutmak doğru mu? - UZMAN TV
ne zaman nidayla konuşmaya başlasam gülüyoruz seslerv çıkarıyo ama 3-4 dk sonra hıçklırık tutyo ve her seferinde böyle oluyo neden acaba bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?