2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmer hayırlı olsun canım yeni eviniz.inşallah sorunsuz çok yorulmadan atlatırsınız taşınma işini.

sağol oferta;
nasıl gözümde büyüyor anlatamam. Allah'tan bir sürü teyzem var benim, kalabalık sülaleyiz. hepsi de yakınlarda oturuyor.
hepsi bir ucundan tutarsa kalkacaz altından inşallah.

yaaa kızlar ben,m kızım degişik degişik huylar takındı silikonla emziriyordum gögüs uçlarım hala yara çünkü 2 gündür memeyi tutmak bilmiyor aç ortalıgı ayaga kaldırıyor alamasıyla cok zor durumdayız yaa gögsüme bal recel falan suruyoruz su damlatıyoruz zor bela tutuyor tutuncada bırakmıyor cok korkuyorum memeden kesılırse o zaman ne yaparız dıye allahım yaa hayırlısı sutumde az sanku yetmıyor gıbı nasıl cogaltmalıyım sızce ne yemelıyım yardım kızlarmafoldumben

selam lar
geçmişi okuyamadım ama salı günü çanakkaleye gidiyoruz uçakla
bebek arabası götürmek istiyorum eşim bagajları atıyolar kkırılır diye
hiç bunun hakkında bilgisi olan var mı

anlaşılan bütün bebişler uyuyor kimseler yok...
bnm cimcimemde uyuyor ama beni uyku tutmadı gireyim bakayım siteye dedim..bugün babamızla reale gittik kızımıza oyun halısı aldık ficsherprice..99 tl..ama çok güzel bişey..tavsiye ederim

KRıZALıT ben babasling aldım çok memnunum..hepsiburada dan aldım bir sorun yaşamadım...
MEHLıKASU adanaya geliyormuşsun bir kaçgündür hava hep kapalıb yağmur var...
geçen haftalar çok güzeldi şansına bak ya...bebişe sıkı giyinecek bişeyler koy...gerçi buranın havası istanbula göre bahar gibidir yine de...
ESMERALDA hayırlı uğurlu osun yeni eviniz allah güle güle oturtmak nasip etsin cnm..

kızlar

bu popo uyarma işi ne Allah aşkına

yapın şu bebişlere gliserili fitil olsun bitsin

bütün dr lar bunu söylüyo

sebebini bilmiyorum ama bana çok itici geliyo

buarada bana yarın misafir geliyo anam ağladı

gündüz zeytinyağlı sarma sardık

su böreği yaptım

poğaça kek ve tiramisu yaptım

acaba bide mayonezli makarna yapıyımı yapmıyımı karasız kaldım

ama sırtıma yorgunluktan bıçak saplanıyo sanki

bide bunun üstüne oğlum çok hasta oldu

bi taraftanda onunla uğraşıyorum

son olarakta mutfatayım diye eşim söylenmeye başladı

az önce "imdat yangın var" diye bağıracaktım

canım hoşgeldin nasılsın ya bu derece işini bende yapıyorum ağlamaktan çatlıyo yoksa kakasını asla yapamıyor bi fitil var karın ağrısı için vermişti dr çok mecbur kalırsam onu veriyorum dr dedi mamayla beslendiği için kakasını yapması zor olması normalmiş ama napim yapamıyo ben uyarmadan çatlayacak yoksa senin bu dediğin fitil nedir

canım eczanelerde satılıyo

gliserinli fitil diye istiyosun

hiç bi yan etkisi yok ve alışkanlık yapmıyo

evet öyleymiş canım
bende alıcam yarın sağlık ocağında aile hekimliğinde hemşire bi ark vardı onlar geldi geçen akşam banada o söyledi
yarım veriyomuşsun yarım sa sonra yapıyomuş

benimki mama içmediği halde aynı dert var
ilk defa dün bekledim 1.5 gün sonunda yaptı
sabah yine yoğun bi kakası oluyo ellemedim çok ağladım biraz uyardım yapmaddı vbıraktım yarım sa sonra kendiliğinden yaptı o yoğunu
isteseler yapıyolarda tembeller

Son düzenleme:
evet öyleymiş canım
bende alıcam yarın sağlık ocağında aile hekimliğinde hemşire bi ark vardı onlar geldi geçen akşam banada o söyledi
yarım veriyomuşsun yarım sa sonra yapıyomuş

ayy walla kurtuluşumuz olur bu fitil dimple rüzgar allah razı olsun walla benim derdim kaka bokçu başı oldum resmen kuzumun ağlamasına dayanamıyorum çok canı yanıyo zorlanıyo napim

hergünmü vericez bu fitili kaç kez bilginiz varmı kızlar

canım beim bırakim kendi yapsın gibi bi şansım inanki yok öyle bir ağlıyorki gözlerinden yaşlar şapır şapır akıyor çatlıyacak gibi ağlıyor uyardığım zamanda hemen susup hop yapıyor ilki zaten biraz koyu oluyo sonra çıkan daha yumuşak heralde ilk çıkanı yapamıyor

biliyorum canım benimki bugün açlıkla birleşince bıraktım yoksa yapmasını bekliyordum

morarana kadar ağlıyo sancıdan o halde kakldıramıyosunda zor oluyo en güzeli yarın fitil almak
günde 3 kereye kadar kullanılabilirmiş

bana garip bir haller oldu
göğüslerim boş gibi duruyor sağıyorum o halde 50-60 cc çıkıyor ama dokununca sanki bomboş hiçbirşey kamadı
artık çok emmesinden dolayımı acaba düşünmeye başladım eskiden bi göğsü emer di 50-60 çıkardı zaten doyardı şimdi bi göğüs 100-120 lemi tam doluyoki öyle bomboş oluyo
böyle birşey yaşayan varmı merak ettim

pamuk iyi geceler ben çıkıyim artık çoook uykum geldi uyudukça uyuyasım geliyo zaten
evi biraz toparladım şidmilik yeter
yarın çoook işim var çamaşır ütü valiz hazırla biz çanakkaleye eşim irana gidiyo

ayy tamam alırım hemen yarın benimki hergün birkez yapıyor sadece ozaman birkez yarım kullanırım olur değilmi ve sabaha karşı oluyor genelde birazdan yada sabaha doğru başlar ağlamaya yapamayınca son kez uyarırım bende napim düzene girene kadar bu fitili kullanım bende nezaman düzelecekse tabi oda bi soru

süt konusunda bi bilgim yok canım çünkü bende süt yok gibi bişey
tamam canım allah rahatlık versin iyi geceler sanada
şimdiden hayırlı yolculuklar ordan girebilecekmisin nete peki
eşinden ayrı zor olur ya allah sabır versin tez vakitte kavuştursun canım
hadi kolay gelsin sana bebişimize iyi bak öpüyorum onu kocaman kocaman

pamuk evet canım çok ıkındığında verirsin o arada yapar onla bi arkadaşımınki haftaada 1 yapıyodu 4. aya girdiler düzeldi
banada dr ilk 3 ay sinirler gelişmiyo demişti

gezmekten fırsat buldukça girerim hihoyyyt
evde net var
uçakta falan zor olacak ama o da çok yoğun hazır gidiyoken bende bi kaçamak yapmış olayım
kardeşimin doğum günü cuma en çok ona süpriz olacak hergün tel da sizi çok özledim diye ağlıyor onun yüzünden kalkıştım zaten gitmeyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…