aranızda d vit. i kullanmayan varmı?? su bıngıldakla ılgılı baglantısını anlayamadım ben ya?
bugün bende zayıflama sevdasına erken kalktım..artık erken kalkıp kahvaltımı falanda erken yapıp öğünlerimi düzene sokmak istiyorum..10 da 11 de kalkınca bütün öğünler karışıyor.sporumuda yapim ay sonuna kadar 5 kilo versem yeterguclubacismile
Kızlar yalancı emzik kullananlar bebeğiniz emzik emmeye başladıktan sonra sizi emerken sorun yaşatıyor mu?
kızımın başında konak oluştu..:sinifsinif:..bugünlerde onunla mücadele ediyorum.:bbo:...ince uçlu tarakla tarıyorum hafifçe..bir zararı olur mu ki?bilmiyorumkismile..
benim kızım hiç emzik almadı
hatta biberon bile almıyor
gelecek ay okula başlıcam
nasıl beslenecek bu çocuk bilmiyorum
biran önce biberona alıştırmam lazım
ama biberonu ağzına alır almaz öğürüp boğulacak gibi oluyor ve kusuyor
kesinlikle biberonu emmiyor sadece kemiriyor
neyapacam şaşırdım artık
benim kızımdada oluştu yarın banyo öncesi zeytin yagı sürecemve bir süre sonra terse doğru fırçayla tarıyacam sonrada yıkayacam
umarın işe yarar acayip kepeklenmiş bizimki seninkide böyle kepeklimi
benim kızımdada oluştu yarın banyo öncesi zeytin yagı sürecemve bir süre sonra terse doğru fırçayla tarıyacam sonrada yıkayacam
umarın işe yarar acayip kepeklenmiş bizimki seninkide böyle kepeklimi
kızlar ben fazla sütümü sağmıyorum ancak dışarda işim varsa falan sağıp bırakıyorum..ama bazen sütüm çok oluyo utku emene kadar akıyo..bu zamanlarda sağıp ilerisi için saklamak istiyorum..bu saklama poşetlerinden falan almadım..bunlara alternetif varmı nede saklayabilirim sütü..illa poşet yada kap almak şartmı
bizimkide alıştığı emziği bırakmıyor başka emzik almıyor ama buda yannakalrına çok fena iz yapıyor
bir arkadaşımda aynı sorunu yaşadı kızı hiçbişeyi kabul etmiyordu
ona biri söyylemişti
sabiha paktuna diye bi kadın var çocuk psikoloğu o çalışan anneler mutlaka çocuğa kendi kokusunu bırakmalı diyor yıkanmamış bi gecelik yada kıyafet diyor hatta bu şekilde biberon kabul etmeyen çocuklara kim bakıyosa biberonu annesinin gceliğine sarıpversin diyo
diye böyle yaptılar az az alışmaya başladı
gelen giden bitmiyokibilmiyorum ama daha iyi koruyor sanırım
juli hayırlı olsun mevlütünüz
hoşgeldin canım iyi o komşudan çıkma sen ne zmaan dönüyosun istanbula
ben yasamadım canımKızlar yalancı emzik kullananlar bebeğiniz emzik emmeye başladıktan sonra sizi emerken sorun yaşatıyor mu?
poşet ya da kap almak istemiyorsan biberonla da saklayabilirsin sütü.
ama biberon bana lazım süt saklamak için ayıramam dersen, çok iyi sterilize edilmiş cam kavanozada koyabilirsin.
ama içindeki ve kapağındaki koku mutlaka çıkmış olmalı, iyice kaynatılıp mikroplardan arındırılmış olmalı..
juliiii kız ceee yapmışın ama ben gelene kadar kaçmışın.
öperim seni de şaşkın Melisacığı'da.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?