2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

olabilir tutku sağol ama bu işin bi çaresi olmalı konuşmaya korkuyorum artık
hıçkırık tutacak diye susuyorum

süt için o poşetlerin ne özelliği var ta olarak bilmiyorum ama daha iyi koruyor sanırım

juli hayırlı olsun mevlütünüz
hoşgeldin canım iyi o komşudan çıkma sen ne zmaan dönüyosun istanbula

Tutku gönderdiğin yazıya katılıyorum. Ben de bir yerden duymuştum annenin yedikleri bebeğe gaz yapmaz fakat anne bir besini yerken bebeğime gaz yapar diye düşünürse psikolojik olarak bebek etkileniyormuş. Ben çoğu şeyi yiyorum,bazen bakıyorum benim karnım gaz doluyken bebeğim çok rahat oluyor,bazen de tam tersi.

aranızda d vit. i kullanmayan varmı?? su bıngıldakla ılgılı baglantısını anlayamadım ben ya?

bizim doktorumuz şöyle söylemişti...kafa çapı ölçüsü ayına göre normal ise bıngıldakların kapanıp kapanmamasının bir önemi yok boshayallersmile

selammmm cok kalamicam hemen bir soru yanitlim:))
tutkucuucm sut icin aventin kaplari var bir bak bir kabı yaklasik 8 kez kullaniyorsun kullanimi cok kalay.ilerde maama da koyabilirsin hic olmazsa avent

Kızlar yalancı emzik kullananlar bebeğiniz emzik emmeye başladıktan sonra sizi emerken sorun yaşatıyor mu?

bir ayda 5 kilo harika bir sonuç olur
keşke bende verebilsem
yakında işe başlıcam ve hiçbir kıyafetim olmuyor
8 k,lo vermem lazım
koşu bandım vardı bir senedir monte edilmeyi bekliyor
dün onu monte ettik inşallah hergün yürüyüş yapacam onun üzerinde
işe yararmı bilmiyorum ama
bazıları koşu bandı bir işe yaramaz diyor
ama başka şansım yok
bebişle dışarı çıkamıyorum.

kızımın başında konak oluştu..:sinifsinif:..bugünlerde onunla mücadele ediyorum.:bbo:...ince uçlu tarakla tarıyorum hafifçe..bir zararı olur mu ki?bilmiyorumkismile..

Kızlar yalancı emzik kullananlar bebeğiniz emzik emmeye başladıktan sonra sizi emerken sorun yaşatıyor mu?

benim kızım hiç emzik almadı
hatta biberon bile almıyor
gelecek ay okula başlıcam
nasıl beslenecek bu çocuk bilmiyorum
biran önce biberona alıştırmam lazım
ama biberonu ağzına alır almaz öğürüp boğulacak gibi oluyor ve kusuyor
kesinlikle biberonu emmiyor sadece kemiriyor
neyapacam şaşırdım artık

kızımın başında konak oluştu..:sinifsinif:..bugünlerde onunla mücadele ediyorum.:bbo:...ince uçlu tarakla tarıyorum hafifçe..bir zararı olur mu ki?bilmiyorumkismile..

benim kızımdada oluştu yarın banyo öncesi zeytin yagı sürecemve bir süre sonra terse doğru fırçayla tarıyacam sonrada yıkayacam
umarın işe yarar acayip kepeklenmiş bizimki seninkide böyle kepeklimi

Benim oğlum da damaksız emziği aldığında kusacak gibi oluyor. Damaklıya da zar zor alıştırdım ama şimdi de çok uykusu geldiğinde onsuz uyuyamıyor. Göğsümle kavga ediyor resmen. Biberona sarılık olduğunda hastaneden çıktığımızda alışmıştı şimdi onu da almıyor,ağzına verdiğim anda midesi bulanıyor bir süre sonra da ağlama krizine giriyor. ben de nisanda işe başlayacağım. Bi şekilde alıştırmam lazım. Olmadı damaklı biberonları deneyeceğim.

benim kızımdada oluştu yarın banyo öncesi zeytin yagı sürecemve bir süre sonra terse doğru fırçayla tarıyacam sonrada yıkayacam

Kızlar annem zeytinyağının içine biraz karbonat atıp onu sürmüştü konak oluşmasın diye. Banyodan biraz önce sürüp beklettik. henüz konak sorunumuz olmadı,isterseniz deneyin...

evet canım..benim kızımın da saç derisi çok kepeklenmiş gibi..ilk zamanlar dalin kullanmıştım.şimdilerde nivea kuulanıyorum ..şampuan olarak..acaba ondan olmuş olabilir mi ki?doktorumuz konak için melhem verdi.günde iki kez sürüp saçlarını tarıyorum...konaklar kendiliğinden kabarıp kalkıyor.ben de tarayıp elimle alıyorum..

bizimkide alıştığı emziği bırakmıyor başka emzik almıyor ama buda yannakalrına çok fena iz yapıyor

bir arkadaşımda aynı sorunu yaşadı kızı hiçbişeyi kabul etmiyordu
ona biri söyylemişti
sabiha paktuna diye bi kadın var çocuk psikoloğu o çalışan anneler mutlaka çocuğa kendi kokusunu bırakmalı diyor yıkanmamış bi gecelik yada kıyafet diyor hatta bu şekilde biberon kabul etmeyen çocuklara kim bakıyosa biberonu annesinin gceliğine sarıpversin diyo

diye böyle yaptılar az az alışmaya başladı

poşet ya da kap almak istemiyorsan biberonla da saklayabilirsin sütü.
ama biberon bana lazım süt saklamak için ayıramam dersen, çok iyi sterilize edilmiş cam kavanozada koyabilirsin.
ama içindeki ve kapağındaki koku mutlaka çıkmış olmalı, iyice kaynatılıp mikroplardan arındırılmış olmalı..

juliiii kız ceee yapmışın ama ben gelene kadar kaçmışın.
öperim seni de şaşkın Melisacığı'da..
opuyorumnanaktan

Offf ya çalışmak güzel de bebek olduktan sonra çalışmaya başlayacağım gün yaklaştıkça strese girmeye başladım (( Ben de bunu denerim eğer almazsa...

bilmiyorum ama daha iyi koruyor sanırım

juli hayırlı olsun mevlütünüz
hoşgeldin canım iyi o komşudan çıkma sen ne zmaan dönüyosun istanbula
gelen giden bitmiyoki
pcolan komsuya kaçim
ayy fenalık geldi misafirden

pazar dönücez kısmetse

ben yasamadım canım
benim ki cok cok bakkalemziği emiyor

kaçmadım bacım
emiştik biraz
tospa acıkmıs

ayazım nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…